Вход с регистриран акаунт:
 • Още нямате акаунт? Регистрирайте се
  Забравена Парола

  www.factor-bs.com

  12:53Петък

  18 Октомври 2019

  архив   Facebook   Twitter   Google+   Youtube   RSS feed

  11 отличници във „Випуск Айтос 2019“

  23-06-2019 0 1600

  Снимка: НП

  Тази година 11 айтоски зрелостници ще получат отлична диплома, заедно с Почетен плакет и Диплом от кмета на Община Айтос Васил Едрев, на традиционно тържество в салона на НЧ „Васил Левски 1869" - Айтос. Традицията е Айтос да изпраща всеки випуск с церемония по връчване на зрелостните свидетелства, тази година определената дата бе  21 юни.

  11 момчета и момичета от двете средни училища, които завършват средно образование с успех над Отличен 5.50. С най-висок среден успех от дипломата, първа се нарежда Белгин Сейхан Мюмюн от СУ „Христо Ботев" - Айтос, следвана от Дончо Валентинов Иванов, Наазан Нурай Яшар и Екатерина Георгиева Петрова от СУ „Никола Вапцаров" - Айтос. Другите в списъка на отличниците са Атилла Гюнер Мехмед - СУ „Христо Ботев",  Росица Иванова Петрова - СУ „Никола Вапцаров", Михаела Михайлова Димитрова - СУ „Христо Ботев", Антония Петкова Петкова - СУ „Никола Вапцаров", Мелис Метинова Мехмедова - СУ „Христо Ботев", Алиш Гьоксел Алиш - СУ „Христо Ботев" и Яни Янев Алексиев - СУ „Христо Ботев".

  Между отличниците е и многократният републикански шампион по свободна борба Алиш Алиш - възпитаник на Клуба по свободна борба „Айтос", който от една година се състезава с екипа на ЦСКА - София.

  В Професионалната гимназия по селско стопанство „Златна нива" тази година отличници няма, научи „Народен приятел“. Тържествената церемония подготвят учителите и учениците от СУ „Христо Ботев". На ротационен принцип, всяка година организацията се поверява на едно от трите средни училища, домакинството е на НЧ "Васил Левски 1869", а разходите поема Община Айтос. Традиционно, церемонията е под патронажа на кмета на Община Айтос.

  коментари

  Добави своя коментар
  още новини
  Актуален брой на вестника
  анкета

  За кого ще гласувате на местните избори?

                                    Резултати
  валути
  ЕвроEUR 1.95583
  usd Щатски долар USD 1.77303
  gbp Британска лира GBP 2.20973
  chf Швейцарски франк CHF 1.78909
  хороскоп
  всички

  Отложете новите начинания, работете върху започнатите задачи и по всякакъв начин избягвайте конфликти. Правете добро и проявявайте по-голяма съпричастност и милосърдие към обкръжението ви. Онзи, който днес не бъде милостив, може сам да се лиши от милост. Денят е подходящ за молитви, уединение, успокоение и интуитивно прозрение. Не трябва да се само съжалявате, да се оплаквате и да плачете, да се сърдите и да се карате. Приемайте лека храна и пийте повече вода.

  Следвайте ни
  Facebook            
  Контакти

  Редакционен офис:
  Бургас, ул. „Милин камък” 9

  Репортери: 0878/424676
  Реклама:       056/825435
                 0878/424698
                 0897/546055

  За реклама във вестник „Черноморски фар“
  e-mail:  far@chfar.com, topkarov@faragency.bg

  За реклама в Черноморски фар ONLINE
  e-mail:  reklama@faragency.bg

  За въпроси, съобщения, писма, запитвания,
  предложения, сигнали и др.

  e-mail: info@faragency.bg

  За забелязани нередности по сайта
  e-mail: admin@faragency.bg

  За връзка с репортерите: reporter@faragency.bg

  Важно:
  При цитиране на части от материали от faragency.bg и при използване на цели текстове, позоваването на източника е задължително. Включването на връзки към публикации в изданието е свободно, а наличието му се оценява като израз на добро възпитание и колегиалност.

  Copyright 2014 Черноморски фар. Всички права запазени.