Вход с регистриран акаунт:
 • Още нямате акаунт? Регистрирайте се
  Забравена Парола

  www.factor-bs.com

  02:07Неделя

  21 Юли 2019

  архив   Facebook   Twitter   Google+   Youtube   RSS feed
  Бургас ° вятър: KM/h 5 дневна прогноза  

  300 нощувки на "Св. Анастасия" за миналата година

  15-04-2019 0 546

  Снимка:

  Управителят на остров „Света Анастасия“ е категоричен, че инициативата за подаряване на нощувки на българските граждани на министерството на туризма "Неочаквана ваканция", е много добра.

  „Като предлагане на обект за настаняване, каквото имаме, ние смятаме, че е подходящ подобен подход и че Министерството на туризма по този начин малко или много  стимулира почивката в България“, казва Павлин Димитров и допълва: „Основно нощувките у нас, които се правят, са една или две за уикенда, а така се поощрява третата. Нещо, което рядко го има например при селския туризъм. Така се увеличава и броят на реализираните допълнителни услуги в обекта. Престоят на дадено място става по-дълъг  и съответно възможността да се разгледат повече забележителности, да се наслади човек на природата, повече.

  Димитров коментира също, че вече е реализирано едно пътуване до острова тази пролет. 32 души успяха да открият вече сезона на „Света Анастасия“. „В момента, в който пекне слънце, и започва да звъни телефонът“, усмихва се Димитров.

  Миналата година на острова са реализирани 300 нощувки,  което е най-много откакто работи той като атракция. А това е пета година. Очакванията за този сезон са  нощувките да нараснат още. Данните сочат, че повече българи са спали на бургаската атракция. Има и фенове – чужденци, подчертава Димитров и дава пример с полска група от девойки, една от които е българка. Първата година идват пет момичета с нощувки на острова, втората 6, третата – 10. За тази година още не са се обадили но от  тима на острова са убедени, че фенките на райското кътче ще са още повече.

  От тази година островът тръгва да се рекламира в българските онлайн каталози за хотели.

  коментари

  Добави своя коментар
  още новини
  Актуален брой на вестника
  анкета

  Ще почивате ли това лято

                                    Резултати
  валути
  ЕвроEUR 1.95583
  usd Щатски долар USD 1.74223
  gbp Британска лира GBP 2.18199
  chf Швейцарски франк CHF 1.77271
   
  хороскоп
  всички

  Отложете новите начинания, работете върху започнатите задачи и по всякакъв начин избягвайте конфликти. Правете добро и проявявайте по-голяма съпричастност и милосърдие към обкръжението ви. Онзи, който днес не бъде милостив, може сам да се лиши от милост. Денят е подходящ за молитви, уединение, успокоение и интуитивно прозрение. Не трябва да се само съжалявате, да се оплаквате и да плачете, да се сърдите и да се карате. Приемайте лека храна и пийте повече вода.

  Следвайте ни
  Facebook            
  Контакти

  Редакционен офис:
  Бургас, ул. „Милин камък” 9

  Репортери: 0878/424676
  Реклама:       056/825435
                 0878/424698
                 0897/546055

  За реклама във вестник „Черноморски фар“
  e-mail:  far@chfar.com, topkarov@faragency.bg

  За реклама в Черноморски фар ONLINE
  e-mail:  reklama@faragency.bg

  За въпроси, съобщения, писма, запитвания,
  предложения, сигнали и др.

  e-mail: info@faragency.bg

  За забелязани нередности по сайта
  e-mail: admin@faragency.bg

  За връзка с репортерите: reporter@faragency.bg

  Важно:
  При цитиране на части от материали от faragency.bg и при използване на цели текстове, позоваването на източника е задължително. Включването на връзки към публикации в изданието е свободно, а наличието му се оценява като израз на добро възпитание и колегиалност.

  Copyright 2014 Черноморски фар. Всички права запазени.