Вход с регистриран акаунт:
 • Още нямате акаунт? Регистрирайте се
  Забравена Парола

  www.factor-bs.com

  03:20Вторник

  11 Декември 2018

  архив   Facebook   Twitter   Google+   Youtube   RSS feed
  Бургас вятър: KM/h 5 дневна прогноза  

  3363-ма избраха Спортист, Треньор и Отбор на Община Айтос за 2017-а

  18-12-2017 0 1649

  Снимка:

  Кои са победителите ще научите на 21 декември

   

   

  В 17.00 часа, на 15 декември т.г., приключи гласуването за номинираните за „Спортист, Треньор и Отбор на Община Айтос за 2017 година". Резултатите са вече известни, но ги знаят само неколцината членове на организационния екип от Община Айтос, който подготвя тържествената церемония по обявяване на победителите в надпреварата за най-добрите в спорта. Айтозлии ще научат кой спечели доверието на гражданите на 21 декември, от 11.00 часа в Заседателната зала на Община Айтос, където ще се проведе церемонията по награждаването.

  Както вече НП съобщи, и тази година номинациите са на спортните клубове. До 2015 г., кой да е №1, определяха по точкова система и с анкетни карти, спортните деятели и треньори. За първи път през миналата година Община Айтос взе решение, най-добрите в спорта да бъдат определени от гражданите с гласуване на онлайн-платформата на официалния сайт aytos.bg.

  Нямаше възрастови ограничения, всеки гражданин на община Айтос имаше възможността да посочи своя фаворит в трите раздела. Гласуването продължи месец - от 15 ноември, до 15 декември т.г.  Без да издаваме имената на победителите, ще кажем, че тази година айтозлии са гласували най-активно за Спортист №1. Доста по-малко гласове събра допитването за Отбор №1, най-малко гласове са получени в надпреварата за Треньор на годината. Общо 3363-ма са се възползвали от правото си да определят най-заслужилите, 2266 от тях са гласували за спортист, 242 - за треньор и 855 - за отбор на годината.

  На всички номинирани спортисти, треньори и отбори ще бъдат връчени плакети и награди, а приза за №1 и паричните награди ще имат честта да получат от кмета на Община Айтос Васил Едрев, само спортистът, треньорът и отборът, които през 2017 г. са спечелили най-голямо уважение и доверие на гражданите.

  НП

  коментари

  Добави своя коментар
  още новини
  Актуален брой на вестника
  анкета

  Какво да има на мястото на "жабарника"?

                                    Резултати
  валути
  ЕвроEUR 1.95583
  usd Щатски долар USD 1.71189
  gbp Британска лира GBP 2.16724
  chf Швейцарски франк CHF 1.73159
  хороскоп
  всички

  Зодия Скорпион

  24 октомври -22 ноември

  Добър да бъде и за вас деня ви, скъпи Скорпиони! В домът ви ще има разбирателство, налице са идеални условия за почивка. Посветете се на хобито си, откога не сте го правили? Сега е момента да се срещнете с позабравени приятели или да покорите някой връх. Вие умеете да създавате настроение около себе си, така че няма да скучаете.

  Следвайте ни
  Facebook            
  Контакти

  Редакционен офис:
  Бургас, ул. „Милин камък” 9

  Репортери: 0878/424676
  Реклама:       056/825435
                 0878/424698
                 0897/546055

  За реклама във вестник „Черноморски фар“
  e-mail:  far@chfar.com, topkarov@faragency.bg

  За реклама в Черноморски фар ONLINE
  e-mail:  reklama@faragency.bg

  За въпроси, съобщения, писма, запитвания,
  предложения, сигнали и др.

  e-mail: info@faragency.bg

  За забелязани нередности по сайта
  e-mail: admin@faragency.bg

  За връзка с репортерите: reporter@faragency.bg

  Важно:
  При цитиране на части от материали от faragency.bg и при използване на цели текстове, позоваването на източника е задължително. Включването на връзки към публикации в изданието е свободно, а наличието му се оценява като израз на добро възпитание и колегиалност.

  Copyright 2014 Черноморски фар. Всички права запазени.
  placeholder