Вход с регистриран акаунт:
 • Още нямате акаунт? Регистрирайте се
  Забравена Парола

  www.factor-bs.com

  17:11Четвъртък

  21 Юни 2018

  архив   Facebook   Twitter   Google+   Youtube   RSS feed
  Бургас 29° вятър: KM/h 5 дневна прогноза  

  Акрогрупа Angels за трета поредна година с Grand Prix ACRO DANCE

  15-07-2017 0 1596

  Снимка:

   

  СК „Юнивърс-Акрогрупа Angels“ - Айтос с ръководител Дида Грудева за трета поредна година взриви публиката и очарова журито на МЕЖДУНАРОДНАТА МОРСКА АРТ ОЛИМПАДА 2017 СОЗОПОЛ, включена в календара на Министерството на културата на Република България. Децата от айтоската акрогрупа участваха в 14-я КОНКУРС -АКАДЕМИЯ НА ИЗКУСТВАТА „ХАРМОНИЯ И СИЛА 2017 СОЗОПОЛ“, в изключително оспорваната надпревара за купа „ОЛИМП“

  Отличната подготовка, зашеметяващите костюми, и най-вече перфектното изпълнение донесе на айтоските "ангели" три първи и две втори места при формациите. Много щастливи, Дуо МИНИ - Мелек Мустафа и Васил Захариев, подскочиха от радост, когато журито обяви, че са над всички и са заслужили златен медал. Със злато беше оценено и соловото изпълнение на Дефне Тахирова в групата на децата. Четвъртото престижно място при соловите изпълнение в група "юноши" зае Дарина Николова. На пето място се нареди Анджела Няголова, на шесто - Ванеса Ганчева.

  Запазено място в СК „Юнивърс-Акрогрупа Angels“ - Айтос имат децата-състезатели от с. Мъглен. Те се представиха отлично и се класираха на второ място при формации "деца".

  С изключително доброто си представяне „Акрогрупа Angels“ спечели за трета поредна година Grand Prix ACRO DANCE - един особено ценен трофей в колекцията на талантливите айтоски деца и тийнейджъри и тяхната ръководителка.

  Акрогрупата израсна, а успехите й дадоха самочувствие да мери сили не само с най-добрите в региона и страната, но и с клубове от чужбина. Знаменателно ще остане участието Angels на Международния летен танцово-гимнастически фестивал в Бургас. В конкуренция с над 350 акробати от пет държави, айтозлии заеха второто място в четвъртото издание на летния спортен празник, който се провежда по инициатива на Федерацията по акробатика с подкрепата на Община Бургас. Бяха представени всички видове танци и гимнастически спортове - аеробика, акробатика, художествена и спортна гимнастика.

  За успеха Дида Грудева и нейните възпитаници благодарят на хореографката Диана Иванова, която работи с групата за втори път и специално за изявите в Созопол и Бургас, постави две страхотни съчетания за Джулия и Виктория Артинови, които пък са част от отбора и работят с децата за хореографска подготовка. Акрогрупата благодари и за прекрасните костюми, с които ангелите греят на сцената, и които са дело на фирма "Красико" Бургас. Благодарности Грудева поднася към транспортна фирма "Алексия" - Яни Алексиев, за коректното отношение и съдействие и към страхотния сплотен родителски колектив, който е неотлъчно до нея и децата.

  "Акрогрупа Angels“ дължи много на спомоществователите. Покланяме се и благодарим на щедрите фирми и спонсори "Интерфитингс" ООД - Бургас с управител Красимир Янкулов

  "Агродар България" ЕООД с управител Дарина Ташкова, „МВЗК“ ЕООД с. Мъглен управител Мюмюн Мехмед, на д-р Акиф Шабан, на Аднан Хасан Лятиф, на Енвер Ибрям, на общинския съветник Петър Хараламбов и разбира се, на председателя на нашия клуб - Георги Янев", каза за НП Грудева.

  НП

  коментари

  Добави своя коментар
  още новини
  Актуален брой на вестника
  анкета

  Трябва ли да отпадне забраната за пушене в заведенията?

                                    Резултати
  валути
  ЕвроEUR 1.95583
  usd Щатски долар USD 1.68926
  gbp Британска лира GBP 2.22562
  chf Швейцарски франк CHF 1.69527
  хороскоп
  всички

  Зодия Стрелец

  23 ноември - 21 декември

  Обградени сте от познатите ви неща и хора, но скоро ще се окажете изправени пред въпрос, чието решение не търпи отлагане. Ще се справите, без да изпадате в паника и това ще повиши доверието на някой във вас. Силни сте и желанията ви също. Имате добро отношение към предстоящо събитие и това ви носи предимство.

  Следвайте ни
  Facebook            
  Контакти

  Редакционен офис:
  Бургас, ул. „Милин камък” 9

  Репортери: 0878/424676
  Реклама:       056/825435
                 0878/424698
                 0897/546055

  За реклама във вестник „Черноморски фар“
  e-mail:  far@chfar.com, topkarov@faragency.bg

  За реклама в Черноморски фар ONLINE
  e-mail:  reklama@faragency.bg

  За въпроси, съобщения, писма, запитвания,
  предложения, сигнали и др.

  e-mail: info@faragency.bg

  За забелязани нередности по сайта
  e-mail: admin@faragency.bg

  За връзка с репортерите: reporter@faragency.bg

  Важно:
  При цитиране на части от материали от faragency.bg и при използване на цели текстове, позоваването на източника е задължително. Включването на връзки към публикации в изданието е свободно, а наличието му се оценява като израз на добро възпитание и колегиалност.

  Copyright 2014 Черноморски фар. Всички права запазени.