Вход с регистриран акаунт:
 • Още нямате акаунт? Регистрирайте се
  Забравена Парола

  www.factor-bs.com

  00:44Неделя

  21 Януари 2018

  архив   Facebook   Twitter   Google+   Youtube   RSS feed
  Бургас вятър: KM/h 5 дневна прогноза  

  Акрогрупа Angels за трета поредна година с Grand Prix ACRO DANCE

  15-07-2017 0 1184

  Снимка:

   

  СК „Юнивърс-Акрогрупа Angels“ - Айтос с ръководител Дида Грудева за трета поредна година взриви публиката и очарова журито на МЕЖДУНАРОДНАТА МОРСКА АРТ ОЛИМПАДА 2017 СОЗОПОЛ, включена в календара на Министерството на културата на Република България. Децата от айтоската акрогрупа участваха в 14-я КОНКУРС -АКАДЕМИЯ НА ИЗКУСТВАТА „ХАРМОНИЯ И СИЛА 2017 СОЗОПОЛ“, в изключително оспорваната надпревара за купа „ОЛИМП“

  Отличната подготовка, зашеметяващите костюми, и най-вече перфектното изпълнение донесе на айтоските "ангели" три първи и две втори места при формациите. Много щастливи, Дуо МИНИ - Мелек Мустафа и Васил Захариев, подскочиха от радост, когато журито обяви, че са над всички и са заслужили златен медал. Със злато беше оценено и соловото изпълнение на Дефне Тахирова в групата на децата. Четвъртото престижно място при соловите изпълнение в група "юноши" зае Дарина Николова. На пето място се нареди Анджела Няголова, на шесто - Ванеса Ганчева.

  Запазено място в СК „Юнивърс-Акрогрупа Angels“ - Айтос имат децата-състезатели от с. Мъглен. Те се представиха отлично и се класираха на второ място при формации "деца".

  С изключително доброто си представяне „Акрогрупа Angels“ спечели за трета поредна година Grand Prix ACRO DANCE - един особено ценен трофей в колекцията на талантливите айтоски деца и тийнейджъри и тяхната ръководителка.

  Акрогрупата израсна, а успехите й дадоха самочувствие да мери сили не само с най-добрите в региона и страната, но и с клубове от чужбина. Знаменателно ще остане участието Angels на Международния летен танцово-гимнастически фестивал в Бургас. В конкуренция с над 350 акробати от пет държави, айтозлии заеха второто място в четвъртото издание на летния спортен празник, който се провежда по инициатива на Федерацията по акробатика с подкрепата на Община Бургас. Бяха представени всички видове танци и гимнастически спортове - аеробика, акробатика, художествена и спортна гимнастика.

  За успеха Дида Грудева и нейните възпитаници благодарят на хореографката Диана Иванова, която работи с групата за втори път и специално за изявите в Созопол и Бургас, постави две страхотни съчетания за Джулия и Виктория Артинови, които пък са част от отбора и работят с децата за хореографска подготовка. Акрогрупата благодари и за прекрасните костюми, с които ангелите греят на сцената, и които са дело на фирма "Красико" Бургас. Благодарности Грудева поднася към транспортна фирма "Алексия" - Яни Алексиев, за коректното отношение и съдействие и към страхотния сплотен родителски колектив, който е неотлъчно до нея и децата.

  "Акрогрупа Angels“ дължи много на спомоществователите. Покланяме се и благодарим на щедрите фирми и спонсори "Интерфитингс" ООД - Бургас с управител Красимир Янкулов

  "Агродар България" ЕООД с управител Дарина Ташкова, „МВЗК“ ЕООД с. Мъглен управител Мюмюн Мехмед, на д-р Акиф Шабан, на Аднан Хасан Лятиф, на Енвер Ибрям, на общинския съветник Петър Хараламбов и разбира се, на председателя на нашия клуб - Георги Янев", каза за НП Грудева.

  НП

  коментари

  Добави своя коментар
  още новини
  Актуален брой на вестника
  анкета

  Какво очаквате от 2018-та?

                                    Резултати
  валути
  ЕвроEUR 1.95583
  usd Щатски долар USD 1.59594
  gbp Британска лира GBP 2.21335
  chf Швейцарски франк CHF 1.6634
  хороскоп
  всички

  Зодия Водолей

  21 януари - 19 февруари

  Прекрасен ден за вас Водолеи. Днес ще намерите време за всичко, плановете ви ще се реализират точно както ги искате. Обърнете повече внимание на близките си, може би напоследък сте твърде заети и пропускате нещо важно свързано с тях.

  Следвайте ни
  Facebook            
  Контакти

  Редакционен офис:
  Бургас, ул. „Милин камък” 9

  Репортери: 0878/424676
  Реклама:       056/825435
                 0878/424698
                 0897/546055

  За реклама във вестник „Черноморски фар“
  e-mail:  far@chfar.com, topkarov@faragency.bg

  За реклама в Черноморски фар ONLINE
  e-mail:  reklama@faragency.bg

  За въпроси, съобщения, писма, запитвания,
  предложения, сигнали и др.

  e-mail: info@faragency.bg

  За забелязани нередности по сайта
  e-mail: admin@faragency.bg

  За връзка с репортерите: reporter@faragency.bg

  Важно:
  При цитиране на части от материали от faragency.bg и при използване на цели текстове, позоваването на източника е задължително. Включването на връзки към публикации в изданието е свободно, а наличието му се оценява като израз на добро възпитание и колегиалност.

  Copyright 2014 Черноморски фар. Всички права запазени.