Вход с регистриран акаунт:
 • Още нямате акаунт? Регистрирайте се
  Забравена Парола

  www.factor-bs.com

  08:58Неделя

  17 Февруари 2019

  архив   Facebook   Twitter   Google+   Youtube   RSS feed
  Бургас ° вятър: KM/h 5 дневна прогноза  

  Две стипендии по 500 лв. за ученици от Строителния техникум

  23-06-2018 0 1275

  Снимка:

  Две стипендии по 500 лв. връчи Камарата на строителите - Бургас на двама ученици от Професионалната гимназия по строителство, архитектура и геодезия "Кольо Фичето". Получиха ги първенецът на випуска Весела Славева от 12е клас и Салим Салим от 12в. Всяка година Камарата на строителите гласува стипендия за възпитаник на гимназията, която да се използва за продължаване на образованието му. Тази година стипендиите са две.  "Строителството има нужда от млади хора. Чакаме ви да се върнете в Бургас и ще ви помагаме кой с каквото може", поздрави випускниците Недялко Недялков от Камарата.

  Първенецът на випуска тази година стана Весела Славева, която две поредни години завоюва първи медали на националната панорама на професионалното образование в дисциплината "Озеленяване и цветарство".  Весела получи като подарък от гимназията часовник, на който е гравирано името на училището. 

  9-има отличници бяха наградени с приз "Перспективен строител", който бе връчен от инж. Дамян Камбуров, председател на Камарата на строителите-ветерани. Това са Весела Славева, Радина Кехайова, Николай Тодоров, Шюкрие Хасан, Салим Салим, Теодора Костова, Мария Рангелова, Елиана Димитрова и Пламена Чакърова. 12е и 12а клас излъчиха по най-много отличници. 

  Изключително емоционално поздрави учителите и вече дипломираните ученици Доротея Шукерова, родител. Нейният син също бе сред завършилите. На церемонията присъстваха много родители, горди, че децата им завършват едно от най-престижните училища в града.

  Освен строителни, гимназията развива и други таланти. Доказа го Ерем Алиев - ученик от 8б клас, който изпя на присъстващите песента на Майстор Кольо Фичето. 

  коментари

  Добави своя коментар
  още новини
  Актуален брой на вестника
  анкета

  Да се застроява ли Българското крайбрежие?

                                    Резултати
  валути
  ЕвроEUR 1.95583
  usd Щатски долар USD 1.73697
  gbp Британска лира GBP 2.2241
  chf Швейцарски франк CHF 1.72472
  хороскоп
  всички

  Зодия Близнаци

  22 май - 21 юни

  Идеални условия за почивка и пълноценно разтоварване предлага днешния ден на повечето от представителите на зодията. Много вероятно е планирани за днес ангажименти да отпаднат по независещи от вас причини и да се окаже, че разполагате с всичкото свободно време, от което имате нужда. Едва ли ще се колебаете какво точно да направите.

  Следвайте ни
  Facebook            
  Контакти

  Редакционен офис:
  Бургас, ул. „Милин камък” 9

  Репортери: 0878/424676
  Реклама:       056/825435
                 0878/424698
                 0897/546055

  За реклама във вестник „Черноморски фар“
  e-mail:  far@chfar.com, topkarov@faragency.bg

  За реклама в Черноморски фар ONLINE
  e-mail:  reklama@faragency.bg

  За въпроси, съобщения, писма, запитвания,
  предложения, сигнали и др.

  e-mail: info@faragency.bg

  За забелязани нередности по сайта
  e-mail: admin@faragency.bg

  За връзка с репортерите: reporter@faragency.bg

  Важно:
  При цитиране на части от материали от faragency.bg и при използване на цели текстове, позоваването на източника е задължително. Включването на връзки към публикации в изданието е свободно, а наличието му се оценява като израз на добро възпитание и колегиалност.

  Copyright 2014 Черноморски фар. Всички права запазени.
  placeholder