Вход с регистриран акаунт:
 • Още нямате акаунт? Регистрирайте се
  Забравена Парола

  www.factor-bs.com

  15:48Петък

  21 Септември 2018

  архив   Facebook   Twitter   Google+   Youtube   RSS feed
  Бургас 25° вятър: KM/h 5 дневна прогноза  

  „Пристанище Бургас” стартира фотоконкурс по случай годишнината си

  19-02-2018 0 1022

  Снимка:

  „Пристанище Бургас“ ЕАД инициира конкурс „ПОРТ фото БУРГАС – 115”. Тази година на 18 май първото съвременно българско пристанище в Бургас чества 115 години от откриването му за търговско корабоплаване. В тази връзка ръководството на порта обявява инициатива за представяне на неговото минало, развитие и настояще чрез фотографии. Стихът на бургаския поет Христо Фотев – „Единствено в бургаското пристанище живота ме изпълва с възхищение!” ще e мото на кампанията.

  Обект на фотосите може да е всичко, което е свързано с пристанището и морето – кораби, катери и лодки, кранове, товарни операции, трудови делници, залези и изгреви, яхти и фарове, рибарите по кея и всичко друго, което може да бъде запечатано в снимка.

  Целта на инициативата е да насърчи гражданите да представят своята гледна точка за бургаското пристанище, което е неотменна част от живота на града и така да бъде сглобен едни общ пъзел, който да представи порта с неговите различни лица. От всички получени снимки ще бъдат избрани най-интересните. Избраните във финалната селекция фотографии ще бъдат представени на изложба по повод годишнината от откриването на бургаското пристанище.

  В кампанията може да участва всеки – професионални фотографи и любители от цялата страна. Снимките може да са черно-бели и цветни. Без значение е годината, в която е правена снимката. Всеки автор може да изпрати до 5 снимки в електронен формат JPEG за участие. Желателно е същите да са с разделителна способност 300 dpi и размер не по-малко от 2000х3000 пиксела.

  Изпращайте снимките на адрес: 115burgasport@gmail.com. При изпращането на фотосите е необходимо да е написано името на автора, адрес, телефон и електронна поща за контакт. Кампанията започва от 20 февруари и приключва на 10 април. Очакваме вашите фотомоменти от бургаското пристанище!

  коментари

  Добави своя коментар
  още новини
  Актуален брой на вестника
  анкета

  Какво да има на мястото на "жабарника"?

                                    Резултати
  валути
  ЕвроEUR 1.95583
  usd Щатски долар USD 1.66185
  gbp Британска лира GBP 2.20773
  chf Швейцарски франк CHF 1.72899
  хороскоп
  всички

  Зодия Стрелец

  23 ноември - 21 декември

  Обградени сте от познатите ви неща и хора, но скоро ще се окажете изправени пред въпрос, чието решение не търпи отлагане. Ще се справите, без да изпадате в паника и това ще повиши доверието на някой във вас. Силни сте и желанията ви също. Имате добро отношение към предстоящо събитие и това ви носи предимство.

  Следвайте ни
  Facebook            
  Контакти

  Редакционен офис:
  Бургас, ул. „Милин камък” 9

  Репортери: 0878/424676
  Реклама:       056/825435
                 0878/424698
                 0897/546055

  За реклама във вестник „Черноморски фар“
  e-mail:  far@chfar.com, topkarov@faragency.bg

  За реклама в Черноморски фар ONLINE
  e-mail:  reklama@faragency.bg

  За въпроси, съобщения, писма, запитвания,
  предложения, сигнали и др.

  e-mail: info@faragency.bg

  За забелязани нередности по сайта
  e-mail: admin@faragency.bg

  За връзка с репортерите: reporter@faragency.bg

  Важно:
  При цитиране на части от материали от faragency.bg и при използване на цели текстове, позоваването на източника е задължително. Включването на връзки към публикации в изданието е свободно, а наличието му се оценява като израз на добро възпитание и колегиалност.

  Copyright 2014 Черноморски фар. Всички права запазени.
  placeholder