Вход с регистриран акаунт:
 • Още нямате акаунт? Регистрирайте се
  Забравена Парола

  www.factor-bs.com

  03:07Събота

  22 Февруари 2020

  архив   Facebook   Twitter   Google+   Youtube   RSS feed

  1364.56 лв. събраха младежи от концерт „Подари великденска вечеря на пенсионер"

  20-04-2019 0 2138

  Снимка:

  1364.56 лв. е сумата, която айтозлии дариха за инициативата на младежкото сдружение „Бъди човек!" - „Подари великденска вечеря на пенсионер в нужда 2019". Дарителството се случи на великденския концерт в салона на Народно читалище „Васил Левски 1869" в Айтос на 15 април. Хората от средното и достолепното поколение не бяха много, но пък за радост, залата беше пълна с деца и млади хора. Вероятно, заради съпричастността им с организаторите-връстници и талантливите деца и млади хора, които участваха в концерта - певиците Магдалена Стойчева и Гюлсюм Али, невероятно пластичните акробати на СКСА ,,Орел" с треньори Катя Цанева и Мартин Бенов, малките и по-големи грации на Акробалет „Angels" с ръководител Дида Грудева, национално и международно известните танцьори на Акробалет „ТИАРА" с ръководител Златина Колева, и уникално пластичните Хакан Мехмет и Седат Мюмюн.

  С безспорния си авторитет, Ива Георгиева, за пета поредна година стана инициатор и главен организатор на младежката общност, която с изключително желание и хъс продължава в годините благородната кауза. След последните акорди на сцената, Ива и две неуморни девойки - Марияна Каменова и Антоанина Кортенска преброиха до стотинка точната сума и съставиха протокол за паричните дарения.

  Специално за тези, които не успяха да присъстват на концерта, организаторите съобщават, че средства и продукти ще се събират до 22 април включително. Всеки, който желае да помогне, може да се свърже във фейсбук с Ива Георгиева, Павлина Георгиева, Марияна Каменова или с Красен Димитров.

  Индивидуалните пакети за нуждаещите се ще бъдат приготвени на 23 април, а на следващия - 24 април, младите доброволци ще посетят всички адреси, на които чакат тяхната подкрепа.

  Начинът, по който тези млади хора се самоорганизираха, за да развълнуват айтозлии с послания, музика, танци е великолепен пример за заедност, обич и доброта, от който по-зрелите поколения могат да се поучат.

  НП

   

  коментари

  Добави своя коментар
  още новини
  Актуален брой на вестника
  анкета

  Трябва ли Никулден да е неработен за Бургас?

                                    Резултати
  валути
  ЕвроEUR 1.95583
  usd Щатски долар USD 1.77303
  gbp Британска лира GBP 2.20973
  chf Швейцарски франк CHF 1.78909
  хороскоп
  всички

  Зодия Телец

  21 април - 21 май

  Възможно е умората да ви връхлети, в резултат и на здравословни проблеми. Вземете мерки, но гледайте ведро на създалата се ситуация. Всичко е поправимо, когато имате желание за действие и не губите присъствие на духа. Проблемите ви може да са провокирани и от активната ви позиция на други нива, силните са най-на прицел.

  Следвайте ни
  Facebook            
  Контакти

  Редакционен офис:
  Бургас, ул. „Милин камък” 9

  Репортери: 0878/424676
  Реклама:       056/825435
                 0878/424698
                 0897/546055

  За реклама във вестник „Черноморски фар“
  e-mail:  far@chfar.com, topkarov@faragency.bg

  За реклама в Черноморски фар ONLINE
  e-mail:  reklama@faragency.bg

  За въпроси, съобщения, писма, запитвания,
  предложения, сигнали и др.

  e-mail: info@faragency.bg

  За забелязани нередности по сайта
  e-mail: admin@faragency.bg

  За връзка с репортерите: reporter@faragency.bg

  Важно:
  При цитиране на части от материали от faragency.bg и при използване на цели текстове, позоваването на източника е задължително. Включването на връзки към публикации в изданието е свободно, а наличието му се оценява като израз на добро възпитание и колегиалност.

  Copyright 2014 Черноморски фар. Всички права запазени.