Вход с регистриран акаунт:
 • Още нямате акаунт? Регистрирайте се
  Забравена Парола

  www.factor-bs.com

  21:01Четвъртък

  19 Септември 2019

  архив   Facebook   Twitter   Google+   Youtube   RSS feed

  1364.56 лв. събраха младежи от концерт „Подари великденска вечеря на пенсионер"

  20-04-2019 0 1877

  Снимка:

  1364.56 лв. е сумата, която айтозлии дариха за инициативата на младежкото сдружение „Бъди човек!" - „Подари великденска вечеря на пенсионер в нужда 2019". Дарителството се случи на великденския концерт в салона на Народно читалище „Васил Левски 1869" в Айтос на 15 април. Хората от средното и достолепното поколение не бяха много, но пък за радост, залата беше пълна с деца и млади хора. Вероятно, заради съпричастността им с организаторите-връстници и талантливите деца и млади хора, които участваха в концерта - певиците Магдалена Стойчева и Гюлсюм Али, невероятно пластичните акробати на СКСА ,,Орел" с треньори Катя Цанева и Мартин Бенов, малките и по-големи грации на Акробалет „Angels" с ръководител Дида Грудева, национално и международно известните танцьори на Акробалет „ТИАРА" с ръководител Златина Колева, и уникално пластичните Хакан Мехмет и Седат Мюмюн.

  С безспорния си авторитет, Ива Георгиева, за пета поредна година стана инициатор и главен организатор на младежката общност, която с изключително желание и хъс продължава в годините благородната кауза. След последните акорди на сцената, Ива и две неуморни девойки - Марияна Каменова и Антоанина Кортенска преброиха до стотинка точната сума и съставиха протокол за паричните дарения.

  Специално за тези, които не успяха да присъстват на концерта, организаторите съобщават, че средства и продукти ще се събират до 22 април включително. Всеки, който желае да помогне, може да се свърже във фейсбук с Ива Георгиева, Павлина Георгиева, Марияна Каменова или с Красен Димитров.

  Индивидуалните пакети за нуждаещите се ще бъдат приготвени на 23 април, а на следващия - 24 април, младите доброволци ще посетят всички адреси, на които чакат тяхната подкрепа.

  Начинът, по който тези млади хора се самоорганизираха, за да развълнуват айтозлии с послания, музика, танци е великолепен пример за заедност, обич и доброта, от който по-зрелите поколения могат да се поучат.

  НП

   

  коментари

  Добави своя коментар
  още новини
  Актуален брой на вестника
  анкета

  Къде почивате това лято?

                                    Резултати
  валути
  ЕвроEUR 1.95583
  usd Щатски долар USD 1.77303
  gbp Британска лира GBP 2.20973
  chf Швейцарски франк CHF 1.78909
  хороскоп
  всички

  Зодия Телец

  21 април - 21 май

  Възможно е умората да ви връхлети, в резултат и на здравословни проблеми. Вземете мерки, но гледайте ведро на създалата се ситуация. Всичко е поправимо, когато имате желание за действие и не губите присъствие на духа. Проблемите ви може да са провокирани и от активната ви позиция на други нива, силните са най-на прицел.

  Следвайте ни
  Facebook            
  Контакти

  Редакционен офис:
  Бургас, ул. „Милин камък” 9

  Репортери: 0878/424676
  Реклама:       056/825435
                 0878/424698
                 0897/546055

  За реклама във вестник „Черноморски фар“
  e-mail:  far@chfar.com, topkarov@faragency.bg

  За реклама в Черноморски фар ONLINE
  e-mail:  reklama@faragency.bg

  За въпроси, съобщения, писма, запитвания,
  предложения, сигнали и др.

  e-mail: info@faragency.bg

  За забелязани нередности по сайта
  e-mail: admin@faragency.bg

  За връзка с репортерите: reporter@faragency.bg

  Важно:
  При цитиране на части от материали от faragency.bg и при използване на цели текстове, позоваването на източника е задължително. Включването на връзки към публикации в изданието е свободно, а наличието му се оценява като израз на добро възпитание и колегиалност.

  Copyright 2014 Черноморски фар. Всички права запазени.