Вход с регистриран акаунт:
 • Още нямате акаунт? Регистрирайте се
  Забравена Парола

  www.factor-bs.com

  22:06Вторник

  22 Януари 2019

  архив   Facebook   Twitter   Google+   Youtube   RSS feed
  Бургас ° вятър: KM/h 5 дневна прогноза  

  25 учители и културни дейци от Айтос с престижни награди за 24 май

  21-05-2018 0 3551

  Снимка: НП

  Церемонията по връчването на наградите беше на традиционната празнична среща с кмета

      Кметът Васил Едрев покани на традиционна празнична среща учителите и културните дейци от община Айтос в ресторант „Колизеум", в навечерието на 24 май - Ден на българската просвета и култура и на славянската писменост. Градоначалникът поздрави духовния елит по повод предстоящия празник, и връчи годишните награди на най-заслужилилите през годината преподаватели и дейци на културата. „С уважение и признателност, искам да благодаря на всеки един от Вас. Пожелавам Ви здраве, духовни сили и упоритост! Гордеем се с Вас!", каза още в словото си кметът.

  На Пенка Панайотова Кирязова - директор на СУ „Христо Ботев", кметът връчи плакет и диплом за личен принос към образованието, по повод юбилея на училището. Плакет и диплом получи и директорът на СУ „Никола Йонков Вапцаров" за 35-та годишнина от създаването на училището.

  Номинирани от ръководството и преподавателския състав на СУ „Никола Вапцаров" за Годишните награди на Община Айтос по повод 24 май, бяха  още учителите Мария Райчева Калинова, Милена Райнова Фотева и Каля Димитрова Костадинова.

  В юбилейната си година СУ „Христо Ботев" номинира за престижната награда преподавателите Кета Костадинова Дончева, Таня Дякова Койчева и Цвета Иванова Бакърджиева-Андреева. Фаворит на Детска градина „Славейче" тази година е учителката Мариана Иванова Герджикова, а на Детска градина „Калина Малина - Мария Стефанова Кирякова.

  Венета Георгиева Чавгова-Карачобанова и Магдалена Тодорова Касърова бяха избрани за наградата от колегите си от ОУ „Атанас Манчев”, двама са наградените учители и от ПГСС „Златна нива" - Бойка Недкова Димитрова и Димитър Колев Маджаров.

  Теодора Златева Няголова е най-заслужилият учител от ДГ „Радост”, с награда си тръгна и Ваня Савова Ингилизова от ОУ „Светлина” - село Тополица. Изборът на ОУ „Св. св. Кирил и Методий” - село Карагеоргиево е Нериман Расимова Ахмедова, Янка Михайлова Петкова - на ОУ „Христо Ботев” - село Пирне. Живка Илиева Николова е отличената учителка на ОУ „Христо Ботев” - село Мъглен, а Минка Пейчева Маринова - на ДГ „Пролет” - град Айтос. Надежда Николова Димитрова достойно представя ДГ „Здравец” - град Айтос, а Росица Василева Качарова - ДГ „Детелина” - село Тополица.

  Трима са отличените дейци на културата тази година. Народно читалище „Васил Левски 1869" - Айтос избра за най-достоен за Годишната награда художничката Димитрина Иванова Желева. Музикантът Владимир Димитров е изборът на Военен клуб - град Айтос. Тодорка Димова - на Народно читалище „Петър Житаров 1928” - село Караново.

  НП

  коментари

  Добави своя коментар
  още новини
  Актуален брой на вестника
  анкета

  Къде ще посрещнете Новата 2019 година

                                    Резултати
  валути
  ЕвроEUR 1.95583
  usd Щатски долар USD 1.72259
  gbp Британска лира GBP 2.22253
  chf Швейцарски франк CHF 1.72685
   
  хороскоп
  всички

  Отложете новите начинания, работете върху започнатите задачи и по всякакъв начин избягвайте конфликти. Правете добро и проявявайте по-голяма съпричастност и милосърдие към обкръжението ви. Онзи, който днес не бъде милостив, може сам да се лиши от милост. Денят е подходящ за молитви, уединение, успокоение и интуитивно прозрение. Не трябва да се само съжалявате, да се оплаквате и да плачете, да се сърдите и да се карате. Приемайте лека храна и пийте повече вода.

  Следвайте ни
  Facebook            
  Контакти

  Редакционен офис:
  Бургас, ул. „Милин камък” 9

  Репортери: 0878/424676
  Реклама:       056/825435
                 0878/424698
                 0897/546055

  За реклама във вестник „Черноморски фар“
  e-mail:  far@chfar.com, topkarov@faragency.bg

  За реклама в Черноморски фар ONLINE
  e-mail:  reklama@faragency.bg

  За въпроси, съобщения, писма, запитвания,
  предложения, сигнали и др.

  e-mail: info@faragency.bg

  За забелязани нередности по сайта
  e-mail: admin@faragency.bg

  За връзка с репортерите: reporter@faragency.bg

  Важно:
  При цитиране на части от материали от faragency.bg и при използване на цели текстове, позоваването на източника е задължително. Включването на връзки към публикации в изданието е свободно, а наличието му се оценява като израз на добро възпитание и колегиалност.

  Copyright 2014 Черноморски фар. Всички права запазени.
  placeholder