Вход с регистриран акаунт:
 • Още нямате акаунт? Регистрирайте се
  Забравена Парола

  www.factor-bs.com

  05:38Вторник

  21 Август 2018

  архив   Facebook   Twitter   Google+   Youtube   RSS feed
  Бургас 18° вятър: KM/h 5 дневна прогноза  

  Ангел Божидаров против морковите и прасковите на плажа

  17-07-2018 0 768

  Снимка: faragency.bg

  Георги РУСИНОВ

   

  Зевзекът в местния парламент Ангел Божидаров от групата на СЕК-НФСБ направи изказването на сезона. Той се обяви против морковите и прасковите на плажа. Не, не става въпрос за храните, а за мъжките и женските атрибути, които той оприличи на плода и зеленчука.

  Това стана по време на редовното заседание на постоянната комисия по туризъм. В него те разглеждаха докладната записка на председателя й Живко Табаков, с която той предлага Община Бургас да иска разрешение за стопанисване на плажа Атанасовска коса и на него да се обособят Адамов и Евин плаж.

  Божидаров излезе голям моралист и твърдо се обяви против дибидюса, по негови думи, на плажа. Дебатът като цяло бе доста забавен и с участието на Пеньо Мечков и Калчо Белов от ГЕРБ.

  Общинският съветник от СЕК-НФСБ не подкрепи идеята на Табаков с думите, че неговите избиратели били на средна възраст 100 години и нямало как да толерира нудизма.

  Изказването му с морковите и прасковите дойде в отговор на Калчо Белов. Той попита Божидаров дали помни дните на рестрикции по комунизма и колко лошо е било, на което вторият отвърна: „А сега какво? Да ги оставим да се разхождат по моркови и праскови ли?“. Излишно е да се опише, че всички, включително и журналистите в залата изпаднаха в бурен смях.

  Божидаров изпадна и в още една комична ситуация. Пеньо Мечков припомняше, че когато е имало преди години Адамов и Евин плаж, там са се събирали едни определени хора и е било ужас. Тогава зевзекът от СЕК-НФСБ отговори: „На мен ли го казваш?“, което болшинството разбра като потвърждение, че самият Божидаров е бил от тези хора, за които Мечков деликатно намекна, а не че просто помни тези години.

  коментари

  Добави своя коментар
  още новини
  Актуален брой на вестника
  анкета

  Ползвате ли "зелената зона"?

                                    Резултати
  валути
  ЕвроEUR 1.95583
  usd Щатски долар USD 1.71264
  gbp Британска лира GBP 2.18582
  chf Швейцарски франк CHF 1.72077
  хороскоп
  всички

  Извлекли сте си поука от минали грешки и с внимание ще се отнесете към идеите на партньорите си. Интелигентната ви природа ще ви подскаже, че в тях перспективите са добри и ще заложите на общото сътрудничество. Нови придобивки и впечатления очакват някои от вас. Ще се радвате на семейно разбирателство и уют.

  Следвайте ни
  Facebook            
  Контакти

  Редакционен офис:
  Бургас, ул. „Милин камък” 9

  Репортери: 0878/424676
  Реклама:       056/825435
                 0878/424698
                 0897/546055

  За реклама във вестник „Черноморски фар“
  e-mail:  far@chfar.com, topkarov@faragency.bg

  За реклама в Черноморски фар ONLINE
  e-mail:  reklama@faragency.bg

  За въпроси, съобщения, писма, запитвания,
  предложения, сигнали и др.

  e-mail: info@faragency.bg

  За забелязани нередности по сайта
  e-mail: admin@faragency.bg

  За връзка с репортерите: reporter@faragency.bg

  Важно:
  При цитиране на части от материали от faragency.bg и при използване на цели текстове, позоваването на източника е задължително. Включването на връзки към публикации в изданието е свободно, а наличието му се оценява като израз на добро възпитание и колегиалност.

  Copyright 2014 Черноморски фар. Всички права запазени.