Вход с регистриран акаунт:
 • Още нямате акаунт? Регистрирайте се
  Забравена Парола

  www.factor-bs.com

  21:30Понеделник

  16 Юли 2018

  архив   Facebook   Twitter   Google+   Youtube   RSS feed
  Бургас 28° вятър: KM/h 5 дневна прогноза  

  Айтоски каратеки защитиха степен при Шихай Кацухито Горай

  12-08-2017 0 2529

  Снимка:

  Клуб Киокушин карате „Айтос" се готви за международното първенство в Сърбия

   

  10 състезатели и треньорът на Клуб „Киокушин карате - Айтос" Борислав Калчев взеха участие в ХІV-ия Методически семинар, организиран през това лято от Българска Киокушин асоциация в Санитарно-оздравителния комплекс „Камчия". Голямо събитие за айтоските каратеки беше присъствието на Шихай Кацухито Горай от Япония - 6-ти дан, Директор на международния отдел „ИКО" и главен организатор на всички европейски и световни първенства по киокушин карате.

  Сериозно предизвикателство за нашите момчета бил изпитът, с инструктури Шихан Кацухито Горай и Шихан Емил Костов - президент на БКА. Състезатели от шест държави - Турция, Иран, Полша, Унгария, Франция и България дошли в „Камчия" специално за изпита и семинара

  „Четирима състезатели на Клуба се явиха на изключително сериозния изпит за по-висока степен - Тодор Янков, Петър Дичков, Христо Христов и Съби Христов. Изпитът е един от двата годишни и включва теоретична част, техника, физическа подготовка и боева подготовка и продължава часове наред. Момчетата бяха много горди, защото ги изпитва  лично Шихан Кацухито Горай ", разказа за НП Калчев.

  Един от най-добрите каратеки в Клуба, Тодор Янков, се явил на изпита, заедно с кандидатите за черен колан - възможност и отговорност, която не се предоставя на всеки. И четиримата айтозлии се представили блестящо и защитили степените си.

  През август и септември нито един от състезателите на Клуб „Киокушин карате - Айтос" няма да почива, защото тече усилена подготовка за Международното първенство в Сърбия на 30 септември т.г. Там двубоите ще са между каратеки от България, Сърбия и Канада. Остават по-малко от два месеца преди старта, затова въпреки високите температури, каратеките тренират нон стоп.

  Вратите на тренировъчната зала на клуба са винаги отворени и за желаещите да се занимават с бойни изкуства. „Добре дошли са всички айтозлии от 6 до 36 години, независимо от пола им. Интересът към киокушин карате непрекъснато расте, има много желаещи, но няма да върнем никой", каза още за общинското издание Борислав Калчев.

  НП

  коментари

  Добави своя коментар
  още новини
  Актуален брой на вестника
  анкета

  Ползвате ли "зелената зона"?

                                    Резултати
  валути
  ЕвроEUR 1.95583
  usd Щатски долар USD 1.6688
  gbp Британска лира GBP 2.21574
  chf Швейцарски франк CHF 1.67222
   
  хороскоп
  всички

  Отложете новите начинания, работете върху започнатите задачи и по всякакъв начин избягвайте конфликти. Правете добро и проявявайте по-голяма съпричастност и милосърдие към обкръжението ви. Онзи, който днес не бъде милостив, може сам да се лиши от милост. Денят е подходящ за молитви, уединение, успокоение и интуитивно прозрение. Не трябва да се само съжалявате, да се оплаквате и да плачете, да се сърдите и да се карате. Приемайте лека храна и пийте повече вода.

  Следвайте ни
  Facebook            
  Контакти

  Редакционен офис:
  Бургас, ул. „Милин камък” 9

  Репортери: 0878/424676
  Реклама:       056/825435
                 0878/424698
                 0897/546055

  За реклама във вестник „Черноморски фар“
  e-mail:  far@chfar.com, topkarov@faragency.bg

  За реклама в Черноморски фар ONLINE
  e-mail:  reklama@faragency.bg

  За въпроси, съобщения, писма, запитвания,
  предложения, сигнали и др.

  e-mail: info@faragency.bg

  За забелязани нередности по сайта
  e-mail: admin@faragency.bg

  За връзка с репортерите: reporter@faragency.bg

  Важно:
  При цитиране на части от материали от faragency.bg и при използване на цели текстове, позоваването на източника е задължително. Включването на връзки към публикации в изданието е свободно, а наличието му се оценява като израз на добро възпитание и колегиалност.

  Copyright 2014 Черноморски фар. Всички права запазени.