Вход с регистриран акаунт:
 • Още нямате акаунт? Регистрирайте се
  Забравена Парола

  www.factor-bs.com

  22:10Вторник

  22 Януари 2019

  архив   Facebook   Twitter   Google+   Youtube   RSS feed
  Бургас ° вятър: KM/h 5 дневна прогноза  

  БМФ-Порт Бургас грабна наградата „Растеж“ на КРИБ

  06-06-2018 0 430

  Снимка:

  На престижната и бляскава церемония по време на Четвъртия годишен бал на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ) тази вечер бяха връчени най-авторитетните за бизнеса награди „КРИБ – Качество, Растеж, Иновации от България”.

  Гости на тържествената церемония бяха министър-председателят Бойко Борисов, патрон на бала за четвърта поредна година, Данаил Кирилов – председател на Парламентарната комисия по правни въпроси, Делян Добрев – председател на Парламентарната комисия по енергетика, Петър Кънев – председател на Парламентарната комисия по икономическа политика и туризъм, Хасан Адемов – председател на Парламентарната комисия по труда, социалната и демографската политика и Светлана Ангелова – зам.-председател на Социалната комисия, Екатерина Захариева – заместник министър-председател по правосъдната реформа и министър на външните работи, Владислав Горанов – министър на финансите, Лиляна Павлова – министър за Българското председателство на Съвета на Европейския съюз, Красимир Вълчев – министър на образованието и науката, Николина Ангелкова – министър на туризма, Николай Нанков – министър на регионалното развитие и благоустройството, Кирил Ананиев – министър на здравеопазването, Лъчезар Борисов – заместник-министър на икономиката, Дончо Барбалов - заместник-кмет направление „Финанси и стопанска дейност” на Столична община, както и ръководители на други държавни агенции и ведомства.

  Голямата награда в категория „Качество“ получи "Зет и Ем Прайвит Ко" ООД. Министър-председателят Бойко Борисов връчи наградата на Николай Младжов, собственик и управител на компанията.

  С втора награда в категория „Качество“ бе отличена "Аджибадем Сити Клиник" като наградата получи Ангел Ангелов, изпълнителен директор.

  Голямата награда в категория „Растеж“ получи "БМФ Порт Бургас" ЕАД. Екатерина Захариева, заместник-министър председател по правосъдната реформа и министър на външните работи връчи наградата на Борис Балев, изпълнителен директор на компанията.

  Компанията "Балкам Груп" ЕООД беше отличена с втора награда в категория „Растеж“, като наградата получи Яник Мекушин, управител на компанията.

  Голямата награда в категория „Иновации“ получи "Тал Инженеринг" ЕООД. Огнян Донев, председател на КРИБ (2010-2014) и изпълнителен директор на "Софарма" АД връчи наградата на Андон Тушев, управител на "Тал Инженеринг".

  Втора награда в категория „Иновации“ получи "СИН Карс Интернешънъл" ЕООД, като наградата бе връчена на инж. Росен Даскалов, управител на компанията.

  Специалната награда на председателя на КРИБ за цялостен принос за развитието на икономиката в България получи "Минстрой Холдинг" АД. Председателят на КРИБ Кирил Домусчиев връчи наградата на проф. дтн инж. Николай Вълканов.

  Платинени рекламодатели на Четвъртия годишен бал на КРИБ са компаниите: "Хювефарма" ЕООД, "Минстрой Холдинг" АД, "Геотрейдинг" АД и Национална лотария.

  Златни рекламодатели на бала на КРИБ през 2018 са компаниите: Софарма АД, Агрион Инвест АД и СИЕЛА Норма АД.

  Сребърни рекламодатели са компаниите: "Телелинк България" ЕАД, "Клийнтех България" ООД, "А1 България" ЕАД, "Приста Ойл Груп", "Балкам Груп" ЕООД и "Аурубис България" АД.

  Бронзови рекламодатели са компаниите: "Кока-Кола ХБК България" АД, "Централна енергоремонтна база" ЕАД и "ИНСА Ойл" ООД.

   

  коментари

  Добави своя коментар
  още новини
  Актуален брой на вестника
  анкета

  Къде ще посрещнете Новата 2019 година

                                    Резултати
  валути
  ЕвроEUR 1.95583
  usd Щатски долар USD 1.72259
  gbp Британска лира GBP 2.22253
  chf Швейцарски франк CHF 1.72685
  хороскоп
  всички

  Зодия Риби

  20 февруари - 20 март

  Има много начини да се общува, освен това вие сте готови да защитите гледищата си. Посветете повече време на здравето и красотата си.тията.

  Следвайте ни
  Facebook            
  Контакти

  Редакционен офис:
  Бургас, ул. „Милин камък” 9

  Репортери: 0878/424676
  Реклама:       056/825435
                 0878/424698
                 0897/546055

  За реклама във вестник „Черноморски фар“
  e-mail:  far@chfar.com, topkarov@faragency.bg

  За реклама в Черноморски фар ONLINE
  e-mail:  reklama@faragency.bg

  За въпроси, съобщения, писма, запитвания,
  предложения, сигнали и др.

  e-mail: info@faragency.bg

  За забелязани нередности по сайта
  e-mail: admin@faragency.bg

  За връзка с репортерите: reporter@faragency.bg

  Важно:
  При цитиране на части от материали от faragency.bg и при използване на цели текстове, позоваването на източника е задължително. Включването на връзки към публикации в изданието е свободно, а наличието му се оценява като израз на добро възпитание и колегиалност.

  Copyright 2014 Черноморски фар. Всички права запазени.
  placeholder