Вход с регистриран акаунт:
 • Още нямате акаунт? Регистрирайте се
  Забравена Парола

  www.factor-bs.com

  00:34Четвъртък

  12 Декември 2019

  архив   Facebook   Twitter   Google+   Youtube   RSS feed

  „Черноморски фар“ с поредна награда от годишните награди на БАРМ

  22-06-2019 0 1590

  Снимка: Иван БОНЕВ в. "Искра" - Казанлък

  „Черноморски фар“ грабна поредната си награда от Годишните награди на Българската асоциация на регионалните медии за тази година. Най-добрият коментар за миналата 2018 година в регионалните медии е на главния редактор на вестника Силвия Шатърова за коментара й „Защо овцете на Венко и Атанас не са кравата Пенка и Странджа не е Западните Балкани“, който отразява събитията около чумата по дребните преживни животни през лятото на миналата година.

  „Черноморски фар“ затвърди позицията си да бъде люпилня на най-добрите публицисти и  коментатори. Назад в годините наградата за коментар са печелили острите пера на вестника-Веселин Люцканов, Георги Русинов и сега Силвия Шатърова.

  За 16-а поредна година БАРМ раздава своите годишни награди. Този път членовете на асоциацията се събраха в центъра на долината на розите и домакин на събитието е Казанлък със съдействието на кмета на града Галина Стоянова, която присъства на церемонията.

  Жури в състав Владимир Зарев, разследващия журналист Алексения Димитрова и журналиста Мила Милчева пресяваше кандидатите за награди.

  За втора поредна година журналистът от в. „Нов живот“ Божидара Ангелова стана носител на Голямата награда „Св. Константин-Кирил Философ“ . Тя спечели също и първото място в категорията „Журналистическо разследване“. Журналистът от „Нов живот“ получи високото отличие за своето разследване на тема „Язовир Кърджали пресъхва – кой е виновен“, което бе публикувано на страниците на вестника през месеците декември, януари и февруари.

  В другите конкурсни категории отличени бяха журналистите: Георги Александров в. „Конкурент“ – Враца за фотожурналистика; за интервю бе отличен Анатоли Петров от в. „Янтра днес“ – Велико Търново; а за своя очерк приз получи  Мила Кюлюмова от в. „Екип 7“ – Разград.

  През днешния ден (22 юни) се провежда Общото събрание на БАРМ, където ще бъде приет Отчет за дейността на Управителния съвет на асоциацията, ще се поставят на обсъждане различни проблеми и ще бъдат взети решения, касаещи работата на структурата. В следобедните часове ще има и творческа дискусия по разнообразни теми.

  коментари

  Добави своя коментар
  още новини
  Актуален брой на вестника
  анкета

  Резервирахте ли почивка за Коледа и Нова Година

                                    Резултати
  валути
  ЕвроEUR 1.95583
  usd Щатски долар USD 1.77303
  gbp Британска лира GBP 2.20973
  chf Швейцарски франк CHF 1.78909
  хороскоп
  всички

  Зодия Риби

  20 февруари - 20 март

  Има много начини да се общува, освен това вие сте готови да защитите гледищата си. Посветете повече време на здравето и красотата си.тията.

  Следвайте ни
  Facebook            
  Контакти

  Редакционен офис:
  Бургас, ул. „Милин камък” 9

  Репортери: 0878/424676
  Реклама:       056/825435
                 0878/424698
                 0897/546055

  За реклама във вестник „Черноморски фар“
  e-mail:  far@chfar.com, topkarov@faragency.bg

  За реклама в Черноморски фар ONLINE
  e-mail:  reklama@faragency.bg

  За въпроси, съобщения, писма, запитвания,
  предложения, сигнали и др.

  e-mail: info@faragency.bg

  За забелязани нередности по сайта
  e-mail: admin@faragency.bg

  За връзка с репортерите: reporter@faragency.bg

  Важно:
  При цитиране на части от материали от faragency.bg и при използване на цели текстове, позоваването на източника е задължително. Включването на връзки към публикации в изданието е свободно, а наличието му се оценява като израз на добро възпитание и колегиалност.

  Copyright 2014 Черноморски фар. Всички права запазени.