Вход с регистриран акаунт:
 • Още нямате акаунт? Регистрирайте се
  Забравена Парола

  www.factor-bs.com

  09:08Събота

  21 Юли 2018

  архив   Facebook   Twitter   Google+   Youtube   RSS feed
  Бургас 24° вятър: KM/h 5 дневна прогноза  

  ДКЦ "Ел Масри" преглежда безплатно в Айтос и селата

  09-10-2017 0 3671

  Снимка:

  Д-р Зиад Ел-Масри: Пристигаме с цял TIR мобилни кабинети, медицинска апаратура и специалисти

   

  Специалисти на ДКЦ „Ел Масри“ - Бургас ще извършват напълно безплатни профилактични прегледи на нуждаещи се деца и жени от община Айтос на 18 и 20 октомври 2017 г. За това се договориха кметът Васил Едрев и д-р Зияд Ел Масри на работна среща в Община Айтос в края на миналата седмица.

  „Това не е кампания, а искрено желание да помагаме. Всяка година ДКЦ Ел Масри извършва безплатни профилактични прегледи на деца в неравностойно положение и на хора, които нямат достатъчно средства, за да следят здравния си статус. Тази година решихме да бъдем в Айтос и населените места на общината. Ще дойдем с наша техника и с нашите подвижни кабинети, които са изключително добре оборудвани. Ще доведем висококвалифициран екип. Освен професионализъм и специализирани умения, пациентите ни получават полагащото им се уважение, грижи и внимание“, заяви пред НП д-р Ел Масри.

  С градоначалника е договорен графикът, по който ще се извършват прегледите в града и населените места. Ще бъдат преглеждани деца от 3 месеца до 7 години, които трябва да носят и имунизационните си паспорти. Ако има пропуснати имунизации, те ще им бъдат направени напълно безплатно.

  Акцентът ще е диагностиката с последен модел ехограф, специалисти на болницата ще преглеждат и жени с гинекологични проблеми. „Ние задаваме бройката от 100 пациента, тук на място трябва да се прецени, кои хора имат най-голяма нужда от безплатните прегледи. Следим дейността на кмета Васил Едрев и искаме да го подкрепим", каза още за общинското издание д-р Зияд Ел Масри.

  „Благодаря на д-р Ел Масри за жеста към хората от община Айтос. Не са малко децата и гражданите, които имат нужда от подобна здравна услуга. Надявам се, че доброто ни сътрудничество ще продължи и в бъдеще", каза в отговор градоначалникът.

  Безплатни прегледи в областта, ДКЦ Ел Масри планира да провежда през целия месец октомври. В списъка са включени населени места в общините Малко Търново, Камено, Сунгурларе и Средец.

  НП

  коментари

  Добави своя коментар
  още новини
  Актуален брой на вестника
  анкета

  Ползвате ли "зелената зона"?

                                    Резултати
  валути
  ЕвроEUR 1.95583
  usd Щатски долар USD 1.67595
  gbp Британска лира GBP 2.18663
  chf Швейцарски франк CHF 1.68128
   
  хороскоп
  всички

  Зодия Водолей

  21 януари - 19 февруари

  Прекрасен ден за вас Водолеи. Днес ще намерите време за всичко, плановете ви ще се реализират точно както ги искате. Обърнете повече внимание на близките си, може би напоследък сте твърде заети и пропускате нещо важно свързано с тях.

  Следвайте ни
  Facebook            
  Контакти

  Редакционен офис:
  Бургас, ул. „Милин камък” 9

  Репортери: 0878/424676
  Реклама:       056/825435
                 0878/424698
                 0897/546055

  За реклама във вестник „Черноморски фар“
  e-mail:  far@chfar.com, topkarov@faragency.bg

  За реклама в Черноморски фар ONLINE
  e-mail:  reklama@faragency.bg

  За въпроси, съобщения, писма, запитвания,
  предложения, сигнали и др.

  e-mail: info@faragency.bg

  За забелязани нередности по сайта
  e-mail: admin@faragency.bg

  За връзка с репортерите: reporter@faragency.bg

  Важно:
  При цитиране на части от материали от faragency.bg и при използване на цели текстове, позоваването на източника е задължително. Включването на връзки към публикации в изданието е свободно, а наличието му се оценява като израз на добро възпитание и колегиалност.

  Copyright 2014 Черноморски фар. Всички права запазени.