Вход с регистриран акаунт:
 • Още нямате акаунт? Регистрирайте се
  Забравена Парола

  www.factor-bs.com

  08:17Сряда

  11 Декември 2019

  архив   Facebook   Twitter   Google+   Youtube   RSS feed

  Георги Димитров пред Общински съвет – Карнобат: Ще дам всичко от себе си в този последен мандат

  08-11-2019 0 334

  Снимка: faragency.bg

  Силвия ШАТЪРОВА

   

  Ще дам всичко от себе си в този последен мандат. Това заяви новоизбраният досегашен кмет на Община Карнобат Георги Димитров. Днес той и общинските съветници положиха клетва за началото на новия мандат 2019-2023 пред областния управител Вълчо Чолаков.

  „За четвърти последен път заставам на тази трибуна в качеството си на новоизбран кмет. Това обещавам на нашите съграждани, както и да дам всичко от себе си за последния си мандат. Казвам всичко от себе си, но съм го казвал неведнъж, че един кмет е никой, ако няма зад себе си екип от Общинския съвет, кметовете на населени места и на общинска администрация, които сме в услуга на нашите съграждани. Четох послания на своите опоненти. Във всяко едно от тях има емоционално зърно. Аз бях по-пестелив по отношение на обещанията, защото допусках, че ще бъда избран. Знам, че обещанията пред хората и поетите ангажименти трябва да се изпълняват. Искам да уверя нашите съграждани, че ние в този широк екип ще намерим сили да преодолеем междуличностните и политически различия. Ще намерим ресурса – енергиен, финансов, за да изпълним ангажиментите си към тях“, каза Димитров пред пълната зала.

  Като символ на добрата работа между него и областния управител на Бургас Вълчо Чолаков, Димитров му подари картина наречена „Карнобатска зима“. Подаръкът има символика и тя е тежката зима от края на 2016-а. Тогава в общините Карнобат и Айтос положението беше много сериозно.

  „В началото се съмнявах, че ще намерим общ език, но доказахме, че можем. В тежките зимни дни по-често се чувахме с вас отколкото със семействата си“, поясни Димитров.

  Първото заседание до избор на председател на Общински съвет води най-възрастният сред общинските съветници. В този мандат това е Теодор Ченешев. Деветчленна комисия ще ръководи избора на председател. Кандидатурите са две – Теодор Ченешев и Стефан Кенов.

  коментари

  Добави своя коментар
  още новини
  Актуален брой на вестника
  анкета

  Резервирахте ли почивка за Коледа и Нова Година

                                    Резултати
  валути
  ЕвроEUR 1.95583
  usd Щатски долар USD 1.77303
  gbp Британска лира GBP 2.20973
  chf Швейцарски франк CHF 1.78909
  хороскоп
  всички

  Извлекли сте си поука от минали грешки и с внимание ще се отнесете към идеите на партньорите си. Интелигентната ви природа ще ви подскаже, че в тях перспективите са добри и ще заложите на общото сътрудничество. Нови придобивки и впечатления очакват някои от вас. Ще се радвате на семейно разбирателство и уют.

  Следвайте ни
  Facebook            
  Контакти

  Редакционен офис:
  Бургас, ул. „Милин камък” 9

  Репортери: 0878/424676
  Реклама:       056/825435
                 0878/424698
                 0897/546055

  За реклама във вестник „Черноморски фар“
  e-mail:  far@chfar.com, topkarov@faragency.bg

  За реклама в Черноморски фар ONLINE
  e-mail:  reklama@faragency.bg

  За въпроси, съобщения, писма, запитвания,
  предложения, сигнали и др.

  e-mail: info@faragency.bg

  За забелязани нередности по сайта
  e-mail: admin@faragency.bg

  За връзка с репортерите: reporter@faragency.bg

  Важно:
  При цитиране на части от материали от faragency.bg и при използване на цели текстове, позоваването на източника е задължително. Включването на връзки към публикации в изданието е свободно, а наличието му се оценява като израз на добро възпитание и колегиалност.

  Copyright 2014 Черноморски фар. Всички права запазени.