Вход с регистриран акаунт:
 • Още нямате акаунт? Регистрирайте се
  Забравена Парола

  www.factor-bs.com

  05:53Понеделник

  19 Ноември 2018

  архив   Facebook   Twitter   Google+   Youtube   RSS feed
  Бургас 12° вятър: KM/h 5 дневна прогноза  

  Лоренцо на Софи Маринова чака Гринго да излезе от ареста

  14-01-2018 0 4921

  Снимка:

  Лоренцо Игнатов, по-известен като Лоренцо на Софи Маринова, все още си чака Гринго да излезе от ареста. Той говори в предаването на Нова ТВ „Събуди се“ за старта на собствената си кариера като певец. Младежът вече е записал две парчета като второто му е с над 500 000 гледания в мрежите.

  За любовта на майка си към Гринго, той коментира: „Тя беше тръгнала много да го бута и нещата не се получаваха. Аз си го чакам обаче да си дойде, нищо, че е в ареста. Аз си го уважавам Гринго, той е приятел на майка ми, какъвто и да е друг. Щом тя го обича и аз го обичам“. Лоренцо говори и за другите мъже в живота на майка си, сред които и полубрат му. „Нямам проблем с това, че майка ми беше с полубрат ми. Аз си го обичам и приемам като брат. Иначе с баща ми са приятели цял живот. Когато той идва да ме взима от Етрополе, сядат, пийват си кафенце, никога не е било това да се мразят“, допълни още младата звезда.

  Не му харесва много, че сега са в Етрополе, тъй като 9 години е бил в столицата и там е оставил приятелите си. Иначе Лоренцо смята, че е в хайлайфа, откакто се е родил. „Майка ми винаги говори за мен в интервютата си, затова обаче смятам, че сега няма нужда да ме бута в кариерата ми“, допълва синът на Софи Маринова. Казва, че с майка си са много близки и си споделят всичко, но има неща, за които и двамата не се бъркат на другия. „Според мен с тези 2 мои парчета, вече съм излязъл от сянката й“, казва уверено Лоренцо.

  По негови думи „не се чувства сребролюбец, който работи само за пари“. „Като имам, харча. Да, обичам скъпите работи – телефони, коли, едно-друго. Много обичам и да се контя, както и да съм душата на компанията“, обяснява за себе си той.

  За момента признава, че е занемарил малко училището покрай музиката. „Без образование обаче сме заникъде, особено ние ромите, а и направо да си го кажа циганите“, откровено с усмивка казва Лоренцо. Споделя, че иска да завърши средното си образование, но само за да е завършил. „Висше не ми трябва, няма да ставам учен“, допълва той.

  В края на разговора Лоренцо си пожелава един ден и той да изнесе концерт като на майка си в „Арена Армеец“ пред 10 000 души, които да ръкопляскат за него.

  коментари

  Добави своя коментар
  още новини
  Актуален брой на вестника
  анкета

  Какво да има на мястото на "жабарника"?

                                    Резултати
  валути
  ЕвроEUR 1.95583
  usd Щатски долар USD 1.72381
  gbp Британска лира GBP 2.21373
  chf Швейцарски франк CHF 1.71099
   
  хороскоп
  всички

  Зодия Дева

  24 август - 23 септември

  Доброто ви настроение днес ще бъде провокирано и е възможно да ви “изкарат извън релси”. За това ще се погрижат най-близките ви хора. Наред с това ще се разочаровате и от интимния ви партньор. За вечерта предпочетете компанията на хора, които са ви приятни и не са ви предали.

  Следвайте ни
  Facebook            
  Контакти

  Редакционен офис:
  Бургас, ул. „Милин камък” 9

  Репортери: 0878/424676
  Реклама:       056/825435
                 0878/424698
                 0897/546055

  За реклама във вестник „Черноморски фар“
  e-mail:  far@chfar.com, topkarov@faragency.bg

  За реклама в Черноморски фар ONLINE
  e-mail:  reklama@faragency.bg

  За въпроси, съобщения, писма, запитвания,
  предложения, сигнали и др.

  e-mail: info@faragency.bg

  За забелязани нередности по сайта
  e-mail: admin@faragency.bg

  За връзка с репортерите: reporter@faragency.bg

  Важно:
  При цитиране на части от материали от faragency.bg и при използване на цели текстове, позоваването на източника е задължително. Включването на връзки към публикации в изданието е свободно, а наличието му се оценява като израз на добро възпитание и колегиалност.

  Copyright 2014 Черноморски фар. Всички права запазени.
  placeholder