Вход с регистриран акаунт:
 • Още нямате акаунт? Регистрирайте се
  Забравена Парола

  www.factor-bs.com

  20:47Неделя

  20 Октомври 2019

  архив   Facebook   Twitter   Google+   Youtube   RSS feed

  Мажоретен състав от Карнобат завоюва наградите на престижен фестивал в Албена

  24-06-2019 0 574

  Снимка:

  Мажоретният състав "MAGIC" при НЧ "Д. Полянов-1862г“ – Карнобат се завърна в родния си град с поредни отличия. Момичетата с ръководител Лидия Иванова участваха в XVI Международен мажоретен фестивал „Златен помпон“ в курортен комплекс Албена. Той се проведе при засилена конкуренция през изминалия уикенд, като освен в отборни, момичетата се представиха и в индивидуални дисциплини. Те завоюваха отличия в следните категории: соло батон сеньор - 2 място; дуо батон кадети - 1 място; чиърденс джуниъри - 3 място; батон джуниъри - 1 място. Мажоретният състав "MAGIC" грабнаха и специална награда за хореография във възрастова група „джуниъри“.

  Момичетата от „МAGIC” бяха посрещнати при завръщането си в Карнобат от своите родители и специално поздравени от народния представител Димитър Бойчев и зам.-областният управител Владимир Крумов. Следващото голямо предизвикателство за амбициозния състав е предстоящият Европейски шампионат на мажоретния спорт и международна купа на IAM, който ще се състои в гр.Гьор, Унгария през м.август 2019 г. Необходима е обаче голяма сума за поемане на всички разходи по пътуването. Те обсъдиха ситуацията с бургаския депутат Димитър Бойчев и с Владимир Крумов, които споделиха, че ще се търсят възможности за съдействие.

  В началото на месец юни съставът завоюва и отличия в рамките на IX Фестивал на мажоретните състави "Слънчева бесапара" в Пазарджик. Това са само малка част  от успехите на момичетата от Карнобат, които се дължат на непрекъснатите им тренировки и участия в общински, национални и международни състезания.

   

  коментари

  Добави своя коментар
  още новини
  Актуален брой на вестника
  анкета

  За кого ще гласувате на местните избори?

                                    Резултати
  валути
  ЕвроEUR 1.95583
  usd Щатски долар USD 1.77303
  gbp Британска лира GBP 2.20973
  chf Швейцарски франк CHF 1.78909
  хороскоп
  всички

  Извлекли сте си поука от минали грешки и с внимание ще се отнесете към идеите на партньорите си. Интелигентната ви природа ще ви подскаже, че в тях перспективите са добри и ще заложите на общото сътрудничество. Нови придобивки и впечатления очакват някои от вас. Ще се радвате на семейно разбирателство и уют.

  Следвайте ни
  Facebook            
  Контакти

  Редакционен офис:
  Бургас, ул. „Милин камък” 9

  Репортери: 0878/424676
  Реклама:       056/825435
                 0878/424698
                 0897/546055

  За реклама във вестник „Черноморски фар“
  e-mail:  far@chfar.com, topkarov@faragency.bg

  За реклама в Черноморски фар ONLINE
  e-mail:  reklama@faragency.bg

  За въпроси, съобщения, писма, запитвания,
  предложения, сигнали и др.

  e-mail: info@faragency.bg

  За забелязани нередности по сайта
  e-mail: admin@faragency.bg

  За връзка с репортерите: reporter@faragency.bg

  Важно:
  При цитиране на части от материали от faragency.bg и при използване на цели текстове, позоваването на източника е задължително. Включването на връзки към публикации в изданието е свободно, а наличието му се оценява като израз на добро възпитание и колегиалност.

  Copyright 2014 Черноморски фар. Всички права запазени.