Вход с регистриран акаунт:
 • Още нямате акаунт? Регистрирайте се
  Забравена Парола

  www.factor-bs.com

  23:28Понеделник

  21 Януари 2019

  архив   Facebook   Twitter   Google+   Youtube   RSS feed
  Бургас ° вятър: KM/h 5 дневна прогноза  

  Младежи ще мерят сили във футболен турнир на „БМФ Порт Бургас“

  16-10-2018 0 561

  Снимка:

  Стартира подготовката на турнира по футбол на малки вратички за купата на „БМФ Порт Бургас“ ’2018. Третото издание на надпреварата ще се проведе на 3 ноември в Спортен комплекс „Каменица Арена” от 10 часа. И тази година 12 отбора от младежи на възраст от 16 до 18 години ще се състезават за голямата награда - билети за мача от Лига Европа „Лудогорец – Цюрих”, който ще се играе на 13 декември в Разград. За победителите „БМФ Порт Бургас“ организира и транспорт от Бургас до Разград и обратно.

  Участието в турнира е абсолютно безплатно. Единствените условия, които организаторите поставят е участниците в отборите да се вместват в поставените възрастови граници, да са сформирали свои отбори от по 5 полеви играчи, вратар и 4 резерви, в които да не са включени действащи футболисти от „А“ и „Б“ група.

  Освен голямата награда, организаторите и спонсорът са подготвили купи, медали и индивидуални предметни награди за класиралите се на първите три места, както и подаръци за всеки участник в надпреварата.

  „БМФ Порт Бургас” организира и изцяло финансира футболния турнир. Той се провежда за трета поредна година и вече придоби характер на голямо общоградско спортно събитие. За всяко от изданията му спонсорът дава възможност на победителите да присъстват на един от големите футболни мачове за съответната година: „Лудогорец – Базел” през 2016 и „Лудогорец – Истанбул” през 2017 година.

  Изключително успешните две издания на турнира през 2016 година и 2017 година се превърнаха в спортни празници и постигнаха основната си цел – да помогнат за утвърждаването на спортни навици сред младите и да докажат, че когато бизнесът е социално отговорен, той може да намери точното място, към което да насочи своята помощ.

  Футболният турнир е част от социалната програма на „БМФ Порт Бургас” ЕАД. Дружеството е концесионер на пристанищните терминали „Изток 2” и „Бургас Запад” от 2012 година и оттогава активно присъства в обществения живот на града.

  Техническата конференция, на която ще бъде изтеглен жребият и сформирани групите, ще се проведе на 2 ноември от 19:30 часа в кафето на „Каменица Арена”. Записванията за участие се извършват на тел: 056/89 64 80 и 0888933337.

  коментари

  Добави своя коментар
  още новини
  Актуален брой на вестника
  анкета

  Къде ще посрещнете Новата 2019 година

                                    Резултати
  валути
  ЕвроEUR 1.95583
  usd Щатски долар USD 1.72138
  gbp Британска лира GBP 2.21491
  chf Швейцарски франк CHF 1.72426
  хороскоп
  всички

  Настроението ви днес е завидно, а ентусиазмът ви за забавления - неимоверен. Оставете работата настрана и посветете този ден на разнообразието. Усилията ви в тази насока ще направят този ден приятен не само за вас.

  Следвайте ни
  Facebook            
  Контакти

  Редакционен офис:
  Бургас, ул. „Милин камък” 9

  Репортери: 0878/424676
  Реклама:       056/825435
                 0878/424698
                 0897/546055

  За реклама във вестник „Черноморски фар“
  e-mail:  far@chfar.com, topkarov@faragency.bg

  За реклама в Черноморски фар ONLINE
  e-mail:  reklama@faragency.bg

  За въпроси, съобщения, писма, запитвания,
  предложения, сигнали и др.

  e-mail: info@faragency.bg

  За забелязани нередности по сайта
  e-mail: admin@faragency.bg

  За връзка с репортерите: reporter@faragency.bg

  Важно:
  При цитиране на части от материали от faragency.bg и при използване на цели текстове, позоваването на източника е задължително. Включването на връзки към публикации в изданието е свободно, а наличието му се оценява като израз на добро възпитание и колегиалност.

  Copyright 2014 Черноморски фар. Всички права запазени.
  placeholder