Вход с регистриран акаунт:
 • Още нямате акаунт? Регистрирайте се
  Забравена Парола

  www.factor-bs.com

  02:08Неделя

  16 Декември 2018

  архив   Facebook   Twitter   Google+   Youtube   RSS feed
  Бургас вятър: KM/h 5 дневна прогноза  

  Най-известната котка на България дойде на море в Ахтопол

  09-07-2018 0 4715

  Снимка:

  Дона МИТЕВА

  „Времето в Ахтопол е невероятно и с Хайди отново продължаваме разхлаждането и плуването в морето!“ Това написа в социалната мрежа гордият собственик на най-известната в България котка - Данаил Нешев, от Велико Търново. Известният часовникар обикаля с кола или мотор цялата страна, придружаван от любимата си котка Хайди Любопиткова. Дори съвсем наскоро той се похвали с това, че четириногата принцеса се сдоби с европаспорт и двамата пътуваха из Гърция. Едно от красивите места, на които приключенците се снимаха бяха прочутите манастири Метеора.

  Сега, май за втора година, те са на плаж на родното Черноморие. Техният избор е красотата на малкото градче Ахтопол. „ Вече  Хайди е много спокойна и усеща че водата и действа приятно разхлаждащо. Ако можехме по-често да плуваме, Хайди щеше сама да започне да влиза да плува както има и много клипове в нета с котки, които с удоволствие влизат и плуват в морето.

  Това че аз съм изградил в себе си балансиран характер рефлектира в Хайди да допуска и да не и пречи вниманието на деца и големи но прекалят ли си плаща“, написа в социалната мрежа Данаил, пускайки снимки и видеоклип как бялото пухче Хайди плува в морето.

  В социалната мрежа профилът на Хайди има повече от 4 000 приятели, които непрекъснато коментират за пътешествията й заедно със стопанина си.

  Часовникар, калиграф и какво ли още не, Данаил Нешев с дарбата на психолог е успял да проумее същността на котката, може би защото цял живот я е предпочитал за любимец. А чрез съвременните технологии и споделянето в социалните мрежи на множество снимки, той прави съпричастни към красотата на природата и подвизите на четириногата красавица много хора.

  коментари

  Добави своя коментар
  още новини
  Актуален брой на вестника
  анкета

  Какво да има на мястото на "жабарника"?

                                    Резултати
  валути
  ЕвроEUR 1.95583
  usd Щатски долар USD 1.73312
  gbp Британска лира GBP 2.17714
  chf Швейцарски франк CHF 1.7379
   
  хороскоп
  всички

  Отложете новите начинания, работете върху започнатите задачи и по всякакъв начин избягвайте конфликти. Правете добро и проявявайте по-голяма съпричастност и милосърдие към обкръжението ви. Онзи, който днес не бъде милостив, може сам да се лиши от милост. Денят е подходящ за молитви, уединение, успокоение и интуитивно прозрение. Не трябва да се само съжалявате, да се оплаквате и да плачете, да се сърдите и да се карате. Приемайте лека храна и пийте повече вода.

  Следвайте ни
  Facebook            
  Контакти

  Редакционен офис:
  Бургас, ул. „Милин камък” 9

  Репортери: 0878/424676
  Реклама:       056/825435
                 0878/424698
                 0897/546055

  За реклама във вестник „Черноморски фар“
  e-mail:  far@chfar.com, topkarov@faragency.bg

  За реклама в Черноморски фар ONLINE
  e-mail:  reklama@faragency.bg

  За въпроси, съобщения, писма, запитвания,
  предложения, сигнали и др.

  e-mail: info@faragency.bg

  За забелязани нередности по сайта
  e-mail: admin@faragency.bg

  За връзка с репортерите: reporter@faragency.bg

  Важно:
  При цитиране на части от материали от faragency.bg и при използване на цели текстове, позоваването на източника е задължително. Включването на връзки към публикации в изданието е свободно, а наличието му се оценява като израз на добро възпитание и колегиалност.

  Copyright 2014 Черноморски фар. Всички права запазени.
  placeholder