Вход с регистриран акаунт:
 • Още нямате акаунт? Регистрирайте се
  Забравена Парола

  www.factor-bs.com

  23:52Сряда

  29 Януари 2020

  архив   Facebook   Twitter   Google+   Youtube   RSS feed

  Несебър грейна в празнични светлини

  08-12-2019 0 357

  Снимка:

  По вече установена традиция в началото на месец декември, със запалването на коледната елха на площад „Жулиета Шишманова“, се дава начало на предстоящите Рождественски и Новогодишни празници в Община Несебър.

  Тази вечер, в очакване на коледните светлини, площадът и сцената пред сградата на Артиум-център бяха огласени от звуците на популярни коледни и зимни песни, изпълнени от децата на ВГ „Морски звездички“ към ОДК-Несебър, с ръководител Димитър Йорданов. Техният концерт създаде неповторима празнична атмосфера и предизвика бурните аплодисменти на публиката.

  Пред множеството, дошло да отбележи сезона на зимните празници в общината, след емоционално отброяване от 10 до 1, в което участваха публика и изпълнители, грейна богата коледна украса, а блясъкът на елхата предизвика вик на искрена възхита и вълнение.

  С коледна украса грейна и кметството в с. Тънково. Събитието бе придружено от празнични песни в изпълнение на деца от местните детска градина „Пролет“ и ОУ „Васил Левски“. 

  Празничните събития в Несебър ще продължат в дните до края на месеца.

  На 10 декември от 18.00 часа гражданите и гостите на града ще могат да се потопят в звуците от концерта “Шедьоври на популярната музика“ в изпълнение на Димка Димова и Стефка Петкова, който ще се проведе в салона на НЧ „Яна Лъскова-1905“.

  На 14 и 15 декември на площад „Жулиета Шишманова“ ще бъде организиран коледен благотворителен базар, на който ще бъдат събирани средства за различни хуманни каузи.

  На 19 декември от 17.30 часа в залата на читалище „Яна Лъскова“ коледен концерт ще изнесат съставите на читалището, а на 21 декември от 17.00 часа на същата сцена своя продукция ще представят децата на ОДК-Несебър с концерта „Коледа….“.

  С концерт на оркестър “Веселие“ и новогодишни фойерверки пред сградата на Артиум-център Несебър ще изпрати старата 2019 и ще посрещне новата 2020 година.

   

   

   

  коментари

  Добави своя коментар
  още новини
  Актуален брой на вестника
  анкета

  Какво ви се падна от новогодишната баница?

                                    Резултати
  валути
  ЕвроEUR 1.95583
  usd Щатски долар USD 1.77303
  gbp Британска лира GBP 2.20973
  chf Швейцарски франк CHF 1.78909
  хороскоп
  всички

  Настроението ви днес е завидно, а ентусиазмът ви за забавления - неимоверен. Оставете работата настрана и посветете този ден на разнообразието. Усилията ви в тази насока ще направят този ден приятен не само за вас.

  Следвайте ни
  Facebook            
  Контакти

  Редакционен офис:
  Бургас, ул. „Милин камък” 9

  Репортери: 0878/424676
  Реклама:       056/825435
                 0878/424698
                 0897/546055

  За реклама във вестник „Черноморски фар“
  e-mail:  far@chfar.com, topkarov@faragency.bg

  За реклама в Черноморски фар ONLINE
  e-mail:  reklama@faragency.bg

  За въпроси, съобщения, писма, запитвания,
  предложения, сигнали и др.

  e-mail: info@faragency.bg

  За забелязани нередности по сайта
  e-mail: admin@faragency.bg

  За връзка с репортерите: reporter@faragency.bg

  Важно:
  При цитиране на части от материали от faragency.bg и при използване на цели текстове, позоваването на източника е задължително. Включването на връзки към публикации в изданието е свободно, а наличието му се оценява като израз на добро възпитание и колегиалност.

  Copyright 2014 Черноморски фар. Всички права запазени.