Вход с регистриран акаунт:
 • Още нямате акаунт? Регистрирайте се
  Забравена Парола

  www.factor-bs.com

  08:53Сряда

  26 Септември 2018

  архив   Facebook   Twitter   Google+   Youtube   RSS feed
  Бургас вятър: KM/h 5 дневна прогноза  

  Новият кмет на айтоското село Чукарка положи клетва

  06-11-2017 0 926

  Снимка:

  25-годишният Октай Якуб, издигнат от ДПС, е новият кмет на с. Чукарка. Това показаха резултатите след оспорвания втори тур на частичните избори в селото, на 15 октомври.

  Октай Якуб положи клетва да служи на жителите на Чукарка на 25 октомври, на редовното октомврийско заседание на Общинския съвет в Айтос. Той е най-младият измежду 16-те кметове и кметски наместници в община Айтос, брат е на общинския съветник от ДПС - Якуб Якуб.

  До изборите разнасял зеленчуци в Слънчев бряг, а преди това - бил служител за разнос на безалкохолни напитки. Живее в Чукарка, завършил е Професионалната гимназия по селско стопанство „Златна нива" в Айтос.

  Младият кмет е сгоден и има намерение до края на мандата да вдигне сватба. „Две години са, а имам много работа за вършене. В рамките на тези две години трябва всичко да направим, и сватбата, включително", смее се новият чукарски кмет

  Якуб признава още, че няма управленски опит защото е твърде млад, но пък има амбицията и вече е решил какво ще направи за чукарци през оставащите до следващите местни избори. "Основният проблем на Чукарка е водата. Общината има проект, но имало някакви спънки. Чакаме да се вземе решение от Общинския съвет. Общинският кмет обеща, че ще ни съдейства проектът да се случи по-бързо. Надявам се, че в рамките на тези две години ще прекараме водата и в цялото село ще има вода", ентусиазиран е новият стопанин на Кметството в с. Чукарка. И се заканва, че за две години ще свърши работа колкото за цял мандат. Пожелаваме му успех, с обещанието да следим отблизо кметските му инициативи, решения и действия.

  коментари

  Добави своя коментар
  още новини
  Актуален брой на вестника
  анкета

  Какво да има на мястото на "жабарника"?

                                    Резултати
  валути
  ЕвроEUR 1.95583
  usd Щатски долар USD 1.66072
  gbp Британска лира GBP 2.18712
  chf Швейцарски франк CHF 1.71926
   
  хороскоп
  всички

  Потиснете раздразнителността си, тя се отразява негативно на околните. А това не винаги им носи най-приятните мигове. Очакват ви приятни изживявания, за някои от вас и в интимен план. Не спирайте поривите на сърцето си, бъдете естествени и ще се радвате на пълноценна връзка.

  Следвайте ни
  Facebook            
  Контакти

  Редакционен офис:
  Бургас, ул. „Милин камък” 9

  Репортери: 0878/424676
  Реклама:       056/825435
                 0878/424698
                 0897/546055

  За реклама във вестник „Черноморски фар“
  e-mail:  far@chfar.com, topkarov@faragency.bg

  За реклама в Черноморски фар ONLINE
  e-mail:  reklama@faragency.bg

  За въпроси, съобщения, писма, запитвания,
  предложения, сигнали и др.

  e-mail: info@faragency.bg

  За забелязани нередности по сайта
  e-mail: admin@faragency.bg

  За връзка с репортерите: reporter@faragency.bg

  Важно:
  При цитиране на части от материали от faragency.bg и при използване на цели текстове, позоваването на източника е задължително. Включването на връзки към публикации в изданието е свободно, а наличието му се оценява като израз на добро възпитание и колегиалност.

  Copyright 2014 Черноморски фар. Всички права запазени.
  placeholder