Вход с регистриран акаунт:
 • Още нямате акаунт? Регистрирайте се
  Забравена Парола

  www.factor-bs.com

  06:46Сряда

  20 Юни 2018

  архив   Facebook   Twitter   Google+   Youtube   RSS feed
  Бургас 18° вятър: KM/h 5 дневна прогноза  

  Новият кмет на айтоското село Чукарка положи клетва

  06-11-2017 0 649

  Снимка:

  25-годишният Октай Якуб, издигнат от ДПС, е новият кмет на с. Чукарка. Това показаха резултатите след оспорвания втори тур на частичните избори в селото, на 15 октомври.

  Октай Якуб положи клетва да служи на жителите на Чукарка на 25 октомври, на редовното октомврийско заседание на Общинския съвет в Айтос. Той е най-младият измежду 16-те кметове и кметски наместници в община Айтос, брат е на общинския съветник от ДПС - Якуб Якуб.

  До изборите разнасял зеленчуци в Слънчев бряг, а преди това - бил служител за разнос на безалкохолни напитки. Живее в Чукарка, завършил е Професионалната гимназия по селско стопанство „Златна нива" в Айтос.

  Младият кмет е сгоден и има намерение до края на мандата да вдигне сватба. „Две години са, а имам много работа за вършене. В рамките на тези две години трябва всичко да направим, и сватбата, включително", смее се новият чукарски кмет

  Якуб признава още, че няма управленски опит защото е твърде млад, но пък има амбицията и вече е решил какво ще направи за чукарци през оставащите до следващите местни избори. "Основният проблем на Чукарка е водата. Общината има проект, но имало някакви спънки. Чакаме да се вземе решение от Общинския съвет. Общинският кмет обеща, че ще ни съдейства проектът да се случи по-бързо. Надявам се, че в рамките на тези две години ще прекараме водата и в цялото село ще има вода", ентусиазиран е новият стопанин на Кметството в с. Чукарка. И се заканва, че за две години ще свърши работа колкото за цял мандат. Пожелаваме му успех, с обещанието да следим отблизо кметските му инициативи, решения и действия.

  коментари

  Добави своя коментар
  още новини
  Актуален брой на вестника
  анкета

  Трябва ли да отпадне забраната за пушене в заведенията?

                                    Резултати
  валути
  ЕвроEUR 1.95583
  usd Щатски долар USD 1.69571
  gbp Британска лира GBP 2.23031
  chf Швейцарски франк CHF 1.70057
  хороскоп
  всички

  Настроението ви днес е завидно, а ентусиазмът ви за забавления - неимоверен. Оставете работата настрана и посветете този ден на разнообразието. Усилията ви в тази насока ще направят този ден приятен не само за вас.

  Следвайте ни
  Facebook            
  Контакти

  Редакционен офис:
  Бургас, ул. „Милин камък” 9

  Репортери: 0878/424676
  Реклама:       056/825435
                 0878/424698
                 0897/546055

  За реклама във вестник „Черноморски фар“
  e-mail:  far@chfar.com, topkarov@faragency.bg

  За реклама в Черноморски фар ONLINE
  e-mail:  reklama@faragency.bg

  За въпроси, съобщения, писма, запитвания,
  предложения, сигнали и др.

  e-mail: info@faragency.bg

  За забелязани нередности по сайта
  e-mail: admin@faragency.bg

  За връзка с репортерите: reporter@faragency.bg

  Важно:
  При цитиране на части от материали от faragency.bg и при използване на цели текстове, позоваването на източника е задължително. Включването на връзки към публикации в изданието е свободно, а наличието му се оценява като израз на добро възпитание и колегиалност.

  Copyright 2014 Черноморски фар. Всички права запазени.