Вход с регистриран акаунт:
 • Още нямате акаунт? Регистрирайте се
  Забравена Парола

  www.factor-bs.com

  14:57Петък

  24 Ноември 2017

  архив   Facebook   Twitter   Google+   Youtube   RSS feed
  Бургас вятър: KM/h 5 дневна прогноза  

  Новият кмет на айтоското село Чукарка положи клетва

  06-11-2017 0 344

  Снимка:

  25-годишният Октай Якуб, издигнат от ДПС, е новият кмет на с. Чукарка. Това показаха резултатите след оспорвания втори тур на частичните избори в селото, на 15 октомври.

  Октай Якуб положи клетва да служи на жителите на Чукарка на 25 октомври, на редовното октомврийско заседание на Общинския съвет в Айтос. Той е най-младият измежду 16-те кметове и кметски наместници в община Айтос, брат е на общинския съветник от ДПС - Якуб Якуб.

  До изборите разнасял зеленчуци в Слънчев бряг, а преди това - бил служител за разнос на безалкохолни напитки. Живее в Чукарка, завършил е Професионалната гимназия по селско стопанство „Златна нива" в Айтос.

  Младият кмет е сгоден и има намерение до края на мандата да вдигне сватба. „Две години са, а имам много работа за вършене. В рамките на тези две години трябва всичко да направим, и сватбата, включително", смее се новият чукарски кмет

  Якуб признава още, че няма управленски опит защото е твърде млад, но пък има амбицията и вече е решил какво ще направи за чукарци през оставащите до следващите местни избори. "Основният проблем на Чукарка е водата. Общината има проект, но имало някакви спънки. Чакаме да се вземе решение от Общинския съвет. Общинският кмет обеща, че ще ни съдейства проектът да се случи по-бързо. Надявам се, че в рамките на тези две години ще прекараме водата и в цялото село ще има вода", ентусиазиран е новият стопанин на Кметството в с. Чукарка. И се заканва, че за две години ще свърши работа колкото за цял мандат. Пожелаваме му успех, с обещанието да следим отблизо кметските му инициативи, решения и действия.

  коментари

  Добави своя коментар
  още новини
  Актуален брой на вестника
  анкета

  Трябва ли билетчето в градския транспорт да е 1.30 лв.

                                    Резултати
  валути
  ЕвроEUR 1.95583
  usd Щатски долар USD 1.65077
  gbp Британска лира GBP 2.19744
  chf Швейцарски франк CHF 1.68417
  хороскоп
  всички

  Отложете новите начинания, работете върху започнатите задачи и по всякакъв начин избягвайте конфликти. Правете добро и проявявайте по-голяма съпричастност и милосърдие към обкръжението ви. Онзи, който днес не бъде милостив, може сам да се лиши от милост. Денят е подходящ за молитви, уединение, успокоение и интуитивно прозрение. Не трябва да се само съжалявате, да се оплаквате и да плачете, да се сърдите и да се карате. Приемайте лека храна и пийте повече вода.

  Следвайте ни
  Facebook            
  Контакти

  Редакционен офис:
  Бургас, ул. „Милин камък” 9

  Репортери: 0878/424676
  Реклама:       056/825435
                 0878/424698
                 0897/546055

  За реклама във вестник „Черноморски фар“
  e-mail:  far@chfar.com, topkarov@faragency.bg

  За реклама в Черноморски фар ONLINE
  e-mail:  reklama@faragency.bg

  За въпроси, съобщения, писма, запитвания,
  предложения, сигнали и др.

  e-mail: info@faragency.bg

  За забелязани нередности по сайта
  e-mail: admin@faragency.bg

  За връзка с репортерите: reporter@faragency.bg

  Важно:
  При цитиране на части от материали от faragency.bg и при използване на цели текстове, позоваването на източника е задължително. Включването на връзки към публикации в изданието е свободно, а наличието му се оценява като израз на добро възпитание и колегиалност.

  Copyright 2014 Черноморски фар. Всички права запазени.