Вход с регистриран акаунт:
 • Още нямате акаунт? Регистрирайте се
  Забравена Парола

  www.factor-bs.com

  14:18Вторник

  18 Февруари 2020

  архив   Facebook   Twitter   Google+   Youtube   RSS feed

  Община Айтос реновира и разширява спортна зала "Аетос" през 2019 година

  18-01-2019 0 1626

  Снимка:

  Това ще е първият цялостен ремонт на спортното съоръжение от изграждането му досега

   

  Още в първите дни на новата година, Община Айтос обяви обществена поръчка с предмет „Избор на изпълнител за извършване на СМР дейности за реновация и разширяване на спортна зала „Аетос" - град Айтос”. Прогнозната обща стойност на поръчката без ДДС е 1 208 333.33 лв. Разширяването и основният ремонт на залата се финансира със средства от централния бюджет, съгласно Постановление на МС № 315/19.12.2018 г.

  Това ще е първият цялостен ремонт на спортното съоръжение от изграждането му досега. Планираните дейности в проекта на Община Айтос включват благоустрояване на съществуващите помещения за състезания и тренировка - спортна зала, административните и складови помещения, санитарните помещения и съблекалните към тях, както и общите части - коридори и фоайета. Проектът предвижда разширение на сградата на запад и обособяване на трибуни за 238 седящи зрителски места. Чрез разширяване на сградата на север ще се обособи малка зала за тренировки, санитарни връзки и подстъп чрез рампа за осъществяване на достъп на хора в неравностойно положение. Всички подове тип дюшеме ще се подновят с нови, след което ще бъдат боядисани и лакирани, а във фоайетата, сервизните помещения и стълбищата - старите мозаечни плочи ще бъдат подменени с гранитогрес. Ще бъде цялостно подменена елинсталацията, ще има ново осветление около сградата. Предвиждат се нови ВиК, отоплителни, вентилационни  и климатични инсталации, системи за отопление и охлаждане, смяна на вратите, поставяне на PVC-стъклопакети и др.

  Естественото осветяване на спортната площадка ще се постигне чрез цялостно остъкляване на новата западна фасада с витрини с алуминиев профил. Към общата застроена площ на залата от 1199.86 кв.м, проектът ще прибави 303.05 кв. м нова площ за спортуване.

  НП

  коментари

  Добави своя коментар
  още новини
  Актуален брой на вестника
  анкета

  Трябва ли Никулден да е неработен за Бургас?

                                    Резултати
  валути
  ЕвроEUR 1.95583
  usd Щатски долар USD 1.77303
  gbp Британска лира GBP 2.20973
  chf Швейцарски франк CHF 1.78909
  хороскоп
  всички

  Потиснете раздразнителността си, тя се отразява негативно на околните. А това не винаги им носи най-приятните мигове. Очакват ви приятни изживявания, за някои от вас и в интимен план. Не спирайте поривите на сърцето си, бъдете естествени и ще се радвате на пълноценна връзка.

  Следвайте ни
  Facebook            
  Контакти

  Редакционен офис:
  Бургас, ул. „Милин камък” 9

  Репортери: 0878/424676
  Реклама:       056/825435
                 0878/424698
                 0897/546055

  За реклама във вестник „Черноморски фар“
  e-mail:  far@chfar.com, topkarov@faragency.bg

  За реклама в Черноморски фар ONLINE
  e-mail:  reklama@faragency.bg

  За въпроси, съобщения, писма, запитвания,
  предложения, сигнали и др.

  e-mail: info@faragency.bg

  За забелязани нередности по сайта
  e-mail: admin@faragency.bg

  За връзка с репортерите: reporter@faragency.bg

  Важно:
  При цитиране на части от материали от faragency.bg и при използване на цели текстове, позоваването на източника е задължително. Включването на връзки към публикации в изданието е свободно, а наличието му се оценява като израз на добро възпитание и колегиалност.

  Copyright 2014 Черноморски фар. Всички права запазени.