Вход с регистриран акаунт:
 • Още нямате акаунт? Регистрирайте се
  Забравена Парола

  www.factor-bs.com

  20:28Понеделник

  16 Септември 2019

  архив   Facebook   Twitter   Google+   Youtube   RSS feed

  Община Айтос реновира и разширява спортна зала "Аетос" през 2019 година

  18-01-2019 0 1313

  Снимка:

  Това ще е първият цялостен ремонт на спортното съоръжение от изграждането му досега

   

  Още в първите дни на новата година, Община Айтос обяви обществена поръчка с предмет „Избор на изпълнител за извършване на СМР дейности за реновация и разширяване на спортна зала „Аетос" - град Айтос”. Прогнозната обща стойност на поръчката без ДДС е 1 208 333.33 лв. Разширяването и основният ремонт на залата се финансира със средства от централния бюджет, съгласно Постановление на МС № 315/19.12.2018 г.

  Това ще е първият цялостен ремонт на спортното съоръжение от изграждането му досега. Планираните дейности в проекта на Община Айтос включват благоустрояване на съществуващите помещения за състезания и тренировка - спортна зала, административните и складови помещения, санитарните помещения и съблекалните към тях, както и общите части - коридори и фоайета. Проектът предвижда разширение на сградата на запад и обособяване на трибуни за 238 седящи зрителски места. Чрез разширяване на сградата на север ще се обособи малка зала за тренировки, санитарни връзки и подстъп чрез рампа за осъществяване на достъп на хора в неравностойно положение. Всички подове тип дюшеме ще се подновят с нови, след което ще бъдат боядисани и лакирани, а във фоайетата, сервизните помещения и стълбищата - старите мозаечни плочи ще бъдат подменени с гранитогрес. Ще бъде цялостно подменена елинсталацията, ще има ново осветление около сградата. Предвиждат се нови ВиК, отоплителни, вентилационни  и климатични инсталации, системи за отопление и охлаждане, смяна на вратите, поставяне на PVC-стъклопакети и др.

  Естественото осветяване на спортната площадка ще се постигне чрез цялостно остъкляване на новата западна фасада с витрини с алуминиев профил. Към общата застроена площ на залата от 1199.86 кв.м, проектът ще прибави 303.05 кв. м нова площ за спортуване.

  НП

  коментари

  Добави своя коментар
  още новини
  Актуален брой на вестника
  анкета

  Къде почивате това лято?

                                    Резултати
  валути
  ЕвроEUR 1.95583
  usd Щатски долар USD 1.77303
  gbp Британска лира GBP 2.20973
  chf Швейцарски франк CHF 1.78909
  хороскоп
  всички

  Отложете новите начинания, работете върху започнатите задачи и по всякакъв начин избягвайте конфликти. Правете добро и проявявайте по-голяма съпричастност и милосърдие към обкръжението ви. Онзи, който днес не бъде милостив, може сам да се лиши от милост. Денят е подходящ за молитви, уединение, успокоение и интуитивно прозрение. Не трябва да се само съжалявате, да се оплаквате и да плачете, да се сърдите и да се карате. Приемайте лека храна и пийте повече вода.

  Следвайте ни
  Facebook            
  Контакти

  Редакционен офис:
  Бургас, ул. „Милин камък” 9

  Репортери: 0878/424676
  Реклама:       056/825435
                 0878/424698
                 0897/546055

  За реклама във вестник „Черноморски фар“
  e-mail:  far@chfar.com, topkarov@faragency.bg

  За реклама в Черноморски фар ONLINE
  e-mail:  reklama@faragency.bg

  За въпроси, съобщения, писма, запитвания,
  предложения, сигнали и др.

  e-mail: info@faragency.bg

  За забелязани нередности по сайта
  e-mail: admin@faragency.bg

  За връзка с репортерите: reporter@faragency.bg

  Важно:
  При цитиране на части от материали от faragency.bg и при използване на цели текстове, позоваването на източника е задължително. Включването на връзки към публикации в изданието е свободно, а наличието му се оценява като израз на добро възпитание и колегиалност.

  Copyright 2014 Черноморски фар. Всички права запазени.