Вход с регистриран акаунт:
 • Още нямате акаунт? Регистрирайте се
  Забравена Парола

  www.factor-bs.com

  08:24Сряда

  12 Декември 2018

  архив   Facebook   Twitter   Google+   Youtube   RSS feed
  Бургас вятър: KM/h 5 дневна прогноза  

  Община Поморие с награда за най-оригинален щанд на изложението във Велико Търново

  24-04-2018 0 790

  Снимка:

    Община Поморие участва в Международно туристическо изложение „Културен туризъм“ – Велико Търново с щанд, представляващ възстановка на част от алея “Яворов”, включваща един от символите на града – беседката. Макетът и декорът бяха високо оценени и впечатлиха организаторите и журито, което донесе за първи път на Община Поморие награда за най-оригинален щанд. На официалната церемония по награждаване на участниците, грамотата и плакетът бяха връчени на ръководителя на звеното по туризъм към Община Поморие Красимир Железчев от Борислав Йорданов – директор на Общинско туристическо дружество – Велико Търново.

  Международно туристическо изложение „Културен туризъм“ – Велико Търново е най-мащабният форум в България, който акцентира върху развитието и на културния туризъм. Петнадесетото издание на форума се проведе за първи път на територията на Двореца на културата и спорта „Васил Левски“, в периода от 19 до 21 април 2018.

  Над 50 изложители от България, Унгария, Чехия, Словакия, Полша, Китай, Азербайджан, Бразилия, ЮАР и Палестина участваха в престижния форум, който дава възможност на изложителите да представят своите най-атрактивни и интересни дестинации за посещение.

  В рамките на събитието се проведоха десетки мероприятия които превърнаха някои от най-атрактивните места в старата столица в естествен декор за представяне на различни артистични прояви, възстановки, занаяти, презентации и творчески събития.

  Най-голямото изложение за културен туризъм у нас се провежда със съдействието на Министерство на туризма на Република България и бе открито от заместник-министър Любен Кънчев, който отправи приветствие към организаторите, участниците и многобройните гости.

  коментари

  Добави своя коментар
  още новини
  Актуален брой на вестника
  анкета

  Какво да има на мястото на "жабарника"?

                                    Резултати
  валути
  ЕвроEUR 1.95583
  usd Щатски долар USD 1.71881
  gbp Британска лира GBP 2.16765
  chf Швейцарски франк CHF 1.73882
   
  хороскоп
  всички

  Зодия Везни

  24 септември - 23 окктомври

  Денят ви ще е разтоварващ и не ангажиран с важни задачи. Приятните емоции ще преобладават, предвид срещите, на които ще дадете предпочитанията си. Ще ви се отразят добре и може да ви осенят интересни идеи за в бъдеще. Ще останете доволни от развитието на въпрос, свързан с работата ви. Други ще се отдадат на флирт, внасящ романтична тръпка в ежедневието им.

  Следвайте ни
  Facebook            
  Контакти

  Редакционен офис:
  Бургас, ул. „Милин камък” 9

  Репортери: 0878/424676
  Реклама:       056/825435
                 0878/424698
                 0897/546055

  За реклама във вестник „Черноморски фар“
  e-mail:  far@chfar.com, topkarov@faragency.bg

  За реклама в Черноморски фар ONLINE
  e-mail:  reklama@faragency.bg

  За въпроси, съобщения, писма, запитвания,
  предложения, сигнали и др.

  e-mail: info@faragency.bg

  За забелязани нередности по сайта
  e-mail: admin@faragency.bg

  За връзка с репортерите: reporter@faragency.bg

  Важно:
  При цитиране на части от материали от faragency.bg и при използване на цели текстове, позоваването на източника е задължително. Включването на връзки към публикации в изданието е свободно, а наличието му се оценява като израз на добро възпитание и колегиалност.

  Copyright 2014 Черноморски фар. Всички права запазени.
  placeholder