Вход с регистриран акаунт:
 • Още нямате акаунт? Регистрирайте се
  Забравена Парола

  www.factor-bs.com

  10:47Сряда

  21 Ноември 2018

  архив   Facebook   Twitter   Google+   Youtube   RSS feed
  Бургас 11° вятър: KM/h 5 дневна прогноза  

  Запасни офицери почетоха загинали полицаи

  06-07-2018 0 493

  Снимка:

  139-тата годишнина от създаването на МВР и професионалния празник на служителите във вътрешното ведомство бяха почетени и от представители на Областния и общинския съвет на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва в Бургас.

             Заместник председателя на Областния съвет на съсловната организация – Костадин Русенов, председателят на Общинския съвет на СОСЗР – Бургас – подп. Атанас Великов, членът на Ревизионната комисия към Общинския съвет на СОСЗР – Бургас – подп. Петко Апостолов и техническия секретар на Общинското ръководство на надпартийната организация – мичман Неделчо Робев поднесоха цветя пред паметника на загиналите при изпълнение на служебния си дълг полицейски служители, като по този начин изразиха съпричастността си към подвига на героите от МВР, пожертвали живота си в името на дълга и Отечеството.

             Четиримата мъже отдадоха чест пред паметника и си припомниха славните дни от близкото минало, когато и пред тях са стояли проблеми, свързани с опазване сигурността и спокойствието на гражданите и отстояване на правата и свободите им.

             Заместник председателя на Областния съвет на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва в Бургас - Костадин Русенов припомни, че днешните членове на запасното войнство са морално задължени да се освободят от личните амбиции и пристрастия, за да изведат съсловния съюз от статуквото и да възстановят неговия социален статус и уважение, каквито са имали военно-патриотичните организации преди тяхното закриване през 1945 год.

             Към думите му се присъедини и подп. Атанас Великов - председател на Общинския съвет на СОСЗР – Бургас, който заяви, че основен приоритет на бургаската структура е формирането на позитивни нагласи на обществото към дейността на Съюза и като цяло към запасното войнство, явяващо се жива връзка между народа и структурите по сигурността. Подп. Великов изтъкна още, че от огромно значение е и включването на представители на Съюза в сферата на военно-патриотичното и родолюбиво възпитание на подрастващото поколение, на чиито плещи след години ще тежат ангажиментите по опазване на реда и спокойствието в България.

   

            

   

  коментари

  Добави своя коментар
  още новини
  Актуален брой на вестника
  анкета

  Какво да има на мястото на "жабарника"?

                                    Резултати
  валути
  ЕвроEUR 1.95583
  usd Щатски долар USD 1.71249
  gbp Британска лира GBP 2.19984
  chf Швейцарски франк CHF 1.72654
  хороскоп
  всички

  Извлекли сте си поука от минали грешки и с внимание ще се отнесете към идеите на партньорите си. Интелигентната ви природа ще ви подскаже, че в тях перспективите са добри и ще заложите на общото сътрудничество. Нови придобивки и впечатления очакват някои от вас. Ще се радвате на семейно разбирателство и уют.

  Следвайте ни
  Facebook            
  Контакти

  Редакционен офис:
  Бургас, ул. „Милин камък” 9

  Репортери: 0878/424676
  Реклама:       056/825435
                 0878/424698
                 0897/546055

  За реклама във вестник „Черноморски фар“
  e-mail:  far@chfar.com, topkarov@faragency.bg

  За реклама в Черноморски фар ONLINE
  e-mail:  reklama@faragency.bg

  За въпроси, съобщения, писма, запитвания,
  предложения, сигнали и др.

  e-mail: info@faragency.bg

  За забелязани нередности по сайта
  e-mail: admin@faragency.bg

  За връзка с репортерите: reporter@faragency.bg

  Важно:
  При цитиране на части от материали от faragency.bg и при използване на цели текстове, позоваването на източника е задължително. Включването на връзки към публикации в изданието е свободно, а наличието му се оценява като израз на добро възпитание и колегиалност.

  Copyright 2014 Черноморски фар. Всички права запазени.
  placeholder