Вход с регистриран акаунт:
 • Още нямате акаунт? Регистрирайте се
  Забравена Парола

  www.factor-bs.com

  01:57Неделя

  21 Юли 2019

  архив   Facebook   Twitter   Google+   Youtube   RSS feed
  Бургас ° вятър: KM/h 5 дневна прогноза  

  Островът, Приморско, Слънчев бряг, Поморие и Обзор влязоха в „Неочаквана ваканция“

  15-04-2019 0 857

  Снимка:

  Част от хотелиерите не са съгласни с инициативата на Министерството на туризма „Неочаквана ваканция“. Общо 62 са местата за настаняване, които до момента се присъединиха към националната кампания „Неочаквана ваканция“. Сред тях е бургаският остров „Св. Анастасия“,  Слънчев бряг, Поморие, Обзор и Приморско.

   „Неочаквана ваканция“ има своите привърженици, които я смятат за стимулираща и полезна и своите врагове, които са категорични, че министерството се възползва от практика, която е тяхна от доста години и си прави реклама на гърба на гилдията на хотелиерите.

  Да припомним, че Министерството на туризма стартира кампанията  съвместно с бизнеса в началото на месеца. Третото издание цели да стимулира вътрешния туризъм. Новата й концепция предвижда при две платени нощувки през месеците април и май туристите да получават трета безплатна в местата за настаняване, които се включват в идеята.

  „Неочаквана ваканция” е част от инициативите, с които Министерството на туризма поставя акцент върху пътуванията в страната през настоящата година. Ведомството отправи покана към представителите на туристическия бранш да се включат в кампанията, която намери веднага поддръжници и насочи вниманието на българите да търсят допълнителни варианти за пътешествия в собствената си държава.

  Те могат да избират от списък с партньорски места за настаняване, който е достъпен на сайта на проекта www.neochakvanavakancia.bg. Списъкът е отворен и има възможност да се попълва до края на обявения период. Всеки присъединил се хотелиер става партньор на кампанията. Желаещите да участват представители на бизнеса трябва предварително да направят безплатна регистрация на сайта и да създадат профил на хотела или къщата за гости.

  Сред предлагащите безплатна допълнителна нощувка към две платени са освен бургаските места за настаняване са още Албена, Банско, Баня, Белоградчик, Габрово, Главан, Гостун, Велико Търново, Златни пясъци, Копривщица, Кранево, Пампорово, Разлог, Русе, Сандански, Св. св. Константин и Елена, София, Стара Загора, Стройно, Чирпан и др. Те очакват новите си гости.

  коментари

  Добави своя коментар
  още новини
  Актуален брой на вестника
  анкета

  Ще почивате ли това лято

                                    Резултати
  валути
  ЕвроEUR 1.95583
  usd Щатски долар USD 1.74223
  gbp Британска лира GBP 2.18199
  chf Швейцарски франк CHF 1.77271
   
  хороскоп
  всички

  Зодия Близнаци

  22 май - 21 юни

  Идеални условия за почивка и пълноценно разтоварване предлага днешния ден на повечето от представителите на зодията. Много вероятно е планирани за днес ангажименти да отпаднат по независещи от вас причини и да се окаже, че разполагате с всичкото свободно време, от което имате нужда. Едва ли ще се колебаете какво точно да направите.

  Следвайте ни
  Facebook            
  Контакти

  Редакционен офис:
  Бургас, ул. „Милин камък” 9

  Репортери: 0878/424676
  Реклама:       056/825435
                 0878/424698
                 0897/546055

  За реклама във вестник „Черноморски фар“
  e-mail:  far@chfar.com, topkarov@faragency.bg

  За реклама в Черноморски фар ONLINE
  e-mail:  reklama@faragency.bg

  За въпроси, съобщения, писма, запитвания,
  предложения, сигнали и др.

  e-mail: info@faragency.bg

  За забелязани нередности по сайта
  e-mail: admin@faragency.bg

  За връзка с репортерите: reporter@faragency.bg

  Важно:
  При цитиране на части от материали от faragency.bg и при използване на цели текстове, позоваването на източника е задължително. Включването на връзки към публикации в изданието е свободно, а наличието му се оценява като израз на добро възпитание и колегиалност.

  Copyright 2014 Черноморски фар. Всички права запазени.