Вход с регистриран акаунт:
 • Още нямате акаунт? Регистрирайте се
  Забравена Парола

  www.factor-bs.com

  11:53Четвъртък

  24 Януари 2019

  архив   Facebook   Twitter   Google+   Youtube   RSS feed
  Бургас ° вятър: KM/h 5 дневна прогноза  

  „Паякът” започва работа от петък

  11-06-2018 0 858

  Снимка:

  Репатриращият автомобил, известен сред шофьорите повече като „паяк“, започва работа на територията на Поморие, предупреждават от общината. От тази сряда влиза в сила заповедта на кмета Иван Алексиев за паркингите, които могат да се ползват от жителите и гостите на Поморие с и без заплащане.

  От 15 юни започва работата и репатриращия автомобил тип „паяк” на територията на Поморие. „Паякът” ще преместват принудително автомобили, чиито водачи са нарушили Закона за движение по пътищата или неправомерно са паркирали на места с предплатено преференциално паркиране. Репатрираните превозни средства ще бъдат извозвани на паркинга „Нео Анхиало“ – пред сградата на Община Поморие. За всеки час от престоя там собствениците ще заплащат по 2 лева, а за освобождаване – 48 лв. Телефон за връзка с „паяка”: 0879 388 288

  Туристическите автобуси, идващи в Поморие, с цел превозване на туристи, почиващи в частни квартири и хотели, имат право на престой максимум 30 минути при пристигане –  и още толкова при заминаване. Това трябва да става, на обозначените места: на паркинга по ул. „Н. Й. Вапцаров“  - до манастир Св. Георги – 2 броя автобусни места и на паркинга пред Община Поморие – 2 броя автобусни места.

  На същите места могат да паркират и туристическите автобуси влизащи в Поморие, с цел шопинг турове, посещение на музеи, галерии и други туристически пътувания, като правото на престой е максимум 10 минути при пристигане и 10 минути при заминаване. След слизането на пътниците, автобусите се насочват за престой на паркинга пред Община Поморие и на паркинга на „Анхиалоавто“ ООД, кв. „Свети Георги“, ул. „Странджа“ № 5.

   

   

  Вижте къде са паркингите

  Без допълнително заплащане за летния сезон са паркингите пред хотелите:  „Поморие”, „Парадайс“, „Токалиев“; както и паркинги: „Ново казино“, „Нови кални бани“, ул. „Н. Й. Вапцаров“ (бивша ул. „Железничарска“) и на кръстовище на ул. „Солна” и ул. „Сливница”.

  Паркингите, които ще се използват срещу заплащане са: Паркинг „Нео Анхиало“ – пред сградата на Община Поморие, Паркинг„Солници“ – пред Райфайзен Банк и Паркинг „Рибарско пристанище” – Поморие. Таксите са: от 1 до 4 часа престой – 1 лв./час, за над 4 часа, но не повече от 24 часа престой – 5 лв. Месечният абонамент за всяка кола (не повече от две паркоместа) е 55 лв.

  коментари

  Добави своя коментар
  още новини
  Актуален брой на вестника
  анкета

  Къде ще посрещнете Новата 2019 година

                                    Резултати
  валути
  ЕвроEUR 1.95583
  usd Щатски долар USD 1.72062
  gbp Британска лира GBP 2.24259
  chf Швейцарски франк CHF 1.72548
   
  хороскоп
  всички

  Извлекли сте си поука от минали грешки и с внимание ще се отнесете към идеите на партньорите си. Интелигентната ви природа ще ви подскаже, че в тях перспективите са добри и ще заложите на общото сътрудничество. Нови придобивки и впечатления очакват някои от вас. Ще се радвате на семейно разбирателство и уют.

  Следвайте ни
  Facebook            
  Контакти

  Редакционен офис:
  Бургас, ул. „Милин камък” 9

  Репортери: 0878/424676
  Реклама:       056/825435
                 0878/424698
                 0897/546055

  За реклама във вестник „Черноморски фар“
  e-mail:  far@chfar.com, topkarov@faragency.bg

  За реклама в Черноморски фар ONLINE
  e-mail:  reklama@faragency.bg

  За въпроси, съобщения, писма, запитвания,
  предложения, сигнали и др.

  e-mail: info@faragency.bg

  За забелязани нередности по сайта
  e-mail: admin@faragency.bg

  За връзка с репортерите: reporter@faragency.bg

  Важно:
  При цитиране на части от материали от faragency.bg и при използване на цели текстове, позоваването на източника е задължително. Включването на връзки към публикации в изданието е свободно, а наличието му се оценява като израз на добро възпитание и колегиалност.

  Copyright 2014 Черноморски фар. Всички права запазени.
  placeholder