Вход с регистриран акаунт:
 • Още нямате акаунт? Регистрирайте се
  Забравена Парола

  www.factor-bs.com

  08:47Неделя

  17 Февруари 2019

  архив   Facebook   Twitter   Google+   Youtube   RSS feed
  Бургас ° вятър: KM/h 5 дневна прогноза  

  Проект на скейтпарк обсъди кмета Алексиев с младежи

  10-07-2018 0 803

  Снимка:

   

  Кметът Иван Алексиев посрещна в кабинета си шестима инициативни младежи, за да им покаже идейния проект за бъдещия скейтпарк в кв. „Св. Георги”. Желанието в Поморие да бъде изградено подобно съоръжение бе заявено от децата още преди две години. Водени от влечението си към игрите на открито и високия адреналин, децата бяха подготвили и подписка в тази насока, включваща десетки техни връстници.

  Идеята на проекта е в пространството между ул. „Железничаска” и двора на манастир „Св. Георги Победоносец” да се построи площадка със специални рампи и други съоръжения, на които младите спортисти да усъвършенстват своите трикове с тротинетка, скейтборд, ролкови кънки и велосипед.

   

  Разказвайки им за вчерашната си среща с новия дистрикт гуверньор на Ротари България Веселин Димитров и с представители на Ротари клуб – Поморие, кметът Иван Алексиев обясни на децата за начина, по който мечтата им ще бъде реализирана. А именно – чрез сътрудничество между Община Поморие и Ротарианското движение.

  С нескрит интерес момчетата разгледаха проекта, като заключиха, че това ще бъде най-добрият скейтпарк в региона и ще им осигури отлични условия за тренировки.

  „Разбирам вашето нетърпение и ентусиазъм, деца – каза кметът Алексиев, – но хубавите неща стават бавно. Смятам, че до май месец площадката ще бъде готова, по-важно обаче е тя да бъде изградена съгласно всички изисквания. Само така ще бъде безопасна и удобна за вас и вашите приятели, а родителите ви ще бъдат спокойни.”

  Следващата среща с „младежкия инициативен комитет” ще се състои веднага, щом Ротари клуб представи окончателен проект, който впоследствие да бъде реализиран със средства от Община Поморие.

  коментари

  Добави своя коментар
  още новини
  Актуален брой на вестника
  анкета

  Да се застроява ли Българското крайбрежие?

                                    Резултати
  валути
  ЕвроEUR 1.95583
  usd Щатски долар USD 1.73697
  gbp Британска лира GBP 2.2241
  chf Швейцарски франк CHF 1.72472
  хороскоп
  всички

  Извлекли сте си поука от минали грешки и с внимание ще се отнесете към идеите на партньорите си. Интелигентната ви природа ще ви подскаже, че в тях перспективите са добри и ще заложите на общото сътрудничество. Нови придобивки и впечатления очакват някои от вас. Ще се радвате на семейно разбирателство и уют.

  Следвайте ни
  Facebook            
  Контакти

  Редакционен офис:
  Бургас, ул. „Милин камък” 9

  Репортери: 0878/424676
  Реклама:       056/825435
                 0878/424698
                 0897/546055

  За реклама във вестник „Черноморски фар“
  e-mail:  far@chfar.com, topkarov@faragency.bg

  За реклама в Черноморски фар ONLINE
  e-mail:  reklama@faragency.bg

  За въпроси, съобщения, писма, запитвания,
  предложения, сигнали и др.

  e-mail: info@faragency.bg

  За забелязани нередности по сайта
  e-mail: admin@faragency.bg

  За връзка с репортерите: reporter@faragency.bg

  Важно:
  При цитиране на части от материали от faragency.bg и при използване на цели текстове, позоваването на източника е задължително. Включването на връзки към публикации в изданието е свободно, а наличието му се оценява като израз на добро възпитание и колегиалност.

  Copyright 2014 Черноморски фар. Всички права запазени.
  placeholder