Вход с регистриран акаунт:
 • Още нямате акаунт? Регистрирайте се
  Забравена Парола

  www.factor-bs.com

  19:29Неделя

  24 Юни 2018

  архив   Facebook   Twitter   Google+   Youtube   RSS feed
  Бургас 20° вятър: KM/h 5 дневна прогноза  

  Професия Сватбен агент:Венелина - най-специалната жена в деня на младоженците

  19-06-2017 0 5291

  Снимка:

  Първото и най-трудно тържество се оказало това на певицата Вероника

  Ванина ГЕОРГИЕВА

  Тя може от най-обикновени подръчни материали да сътвори уникални декори. Тя е креативна, иновативна, модерна. Може да задоволи прищевките и на най-капризните клиенти. За нея няма невъзможни неща. В работата си тя не познава думичките ”не мога”. На нея са се доверили и продължават да се доверяват стотици двойки, решили да се врекат във вечна вярност. Тя се казва Венелина Клинкова и със сигурност е най-специалната в сватбения ден на младоженците, които вярват в нейната агенция.

  Професията си избира преди 13 години. Започва с ентусиазъм и една-единствена мисъл, че ще успее да наложи марката на своята агенция. „Началото не беше лесно. Бях наясно с това. Не ме притесняваше, че прохождам тепърва в този бизнес. Аз имах поглед как могат да се случат нещата. Златното правило, което спазвам през тези години е, че когато човек има желание, когато е коректен, всичко се получава” - казва Венелина. Често Вени слива деня и нощта в едно, за да може да направи това, което искат от нея. Въображение не й липсва, интересен поглед върху детайла също. „Когато започвам да подготвям събитието, за мен е важно не само какво искат клиентите, важен е сезонът, важно е мястото, важни са гостите. Често самата аз давам съвети и показвам как по-оригинално да се случат нещата”.

  И така вече 13-и сезон тя и нейната агенция организират сватбени тържества, различни важни събития. А клиентите се множат с всяка изминала година. Че е уникална и успешна се разбира и от факта, че доволните клиенти от уста на уста разказват за неповторимите и красиви декори, които изработва, за перфектната организация на специалния ден.

  Първата й най-трудна сватба е тази на певицата Вероника. „Тя знаеше какво иска и имаше изисквания към мен. Не се отказах. Аз и целият ми екип бяхме убедени, че ще се справим. И въпреки кратките срокове за подготовката, ние успяхме. Получи се оригинална сватба. А клиентите бяха повече от доволни”.

  За Венелина няма ВИП клиенти, няма обикновени клиенти. За нея всички са специални, щом са избрали нейната агенция. А в последно време повече я търсят от вътрешността на страната, търсят я и чужденци

  „Интересното при сватбите с чужденци, че винаги искат елементи от българския фолклор. Има и такива, които бутафорно сключват брак, за да използват като декор Черноморието ни” - казва Венелина.

  Тя и нейният екип организират събития в планината, на море, в закрити помещения, големи и шумни сватби, малки бутикови, всякакви. И най-важното е, че тя подчинява всяко едно събитие на определена тема, като детайлите са най-важни.

  „Искам всичко да е перфектно, да няма пропуск. Няма вариант да се откажем и да се предадем пред изискванията на клиентите. Винаги се срещам с младоженците, за да говорим, за да ги усетя и да имам ясна визия какво ще се случва. Отговорността е много голяма. За нас една сватба не започва и не свършва в самия ден на събитието. За целия ни екип сватбата започва месеци преди тържеството”.

  Украсата, масите, букетът, тортата, водещите, диджеят, сувенирите за гостите, дрехите на младоженците, автомобилът и още и още куп изненади - всичко това може да подготви Венелина и го прави единствено и уникално за даденото събитие, защото знае, че всеки е единствен и неповторим. „Може би само космическа сватба не сме правили. Но ако се наложи и с това ще се захванем”- шегува се Вени. Съпругът й е един от най-добрите оператори и фотографи в Бургас и региона - Веселин Лазаров. Той пък сътворява не просто видео от сватбения ден, а истински филми - шедьоври, понякога снимани не с една, а с няколко камери.

  Венелина не се притеснява от конкуренцията. С тях тя винаги е коректна. И знае, че за всеки си има клиентите и събитията, независимо от факта, че вече на пазара са толкова много. „Когато обаче работиш със собствен почерк и маниер, ставаш забелязан и търсен”.

  Това, което държи Венелина и нейната агенция вече 13 години на върха е любовта и отдадеността, с която работят. Съветът й към младоженците е да се доверяват във важния ден от живота си на експертите, които знаят как да сбъднат щастливото събитие. А от там нататък, сватбеният агент ще превърне всичко в неповторимо изживяване, в уникално преживяване, в истинско диамантено бижу.

   

   

  коментари

  Добави своя коментар
  още новини
  Актуален брой на вестника
  анкета

  Трябва ли да отпадне забраната за пушене в заведенията?

                                    Резултати
  валути
  ЕвроEUR 1.95583
  usd Щатски долар USD 1.67911
  gbp Британска лира GBP 2.23108
  chf Швейцарски франк CHF 1.69571
  хороскоп
  всички

  Зодия Телец

  21 април - 21 май

  Възможно е умората да ви връхлети, в резултат и на здравословни проблеми. Вземете мерки, но гледайте ведро на създалата се ситуация. Всичко е поправимо, когато имате желание за действие и не губите присъствие на духа. Проблемите ви може да са провокирани и от активната ви позиция на други нива, силните са най-на прицел.

  Следвайте ни
  Facebook            
  Контакти

  Редакционен офис:
  Бургас, ул. „Милин камък” 9

  Репортери: 0878/424676
  Реклама:       056/825435
                 0878/424698
                 0897/546055

  За реклама във вестник „Черноморски фар“
  e-mail:  far@chfar.com, topkarov@faragency.bg

  За реклама в Черноморски фар ONLINE
  e-mail:  reklama@faragency.bg

  За въпроси, съобщения, писма, запитвания,
  предложения, сигнали и др.

  e-mail: info@faragency.bg

  За забелязани нередности по сайта
  e-mail: admin@faragency.bg

  За връзка с репортерите: reporter@faragency.bg

  Важно:
  При цитиране на части от материали от faragency.bg и при използване на цели текстове, позоваването на източника е задължително. Включването на връзки към публикации в изданието е свободно, а наличието му се оценява като израз на добро възпитание и колегиалност.

  Copyright 2014 Черноморски фар. Всички права запазени.