Вход с регистриран акаунт:
 • Още нямате акаунт? Регистрирайте се
  Забравена Парола

  www.factor-bs.com

  09:42Петък

  23 Юни 2017

  архив   Facebook   Twitter   Google+   Youtube   RSS feed
  Бургас 21° вятър: KM/h 5 дневна прогноза  

  Професия Сватбен агент:Венелина - най-специалната жена в деня на младоженците

  19-06-2017 0 3876

  Снимка:

  Първото и най-трудно тържество се оказало това на певицата Вероника

  Ванина ГЕОРГИЕВА

  Тя може от най-обикновени подръчни материали да сътвори уникални декори. Тя е креативна, иновативна, модерна. Може да задоволи прищевките и на най-капризните клиенти. За нея няма невъзможни неща. В работата си тя не познава думичките ”не мога”. На нея са се доверили и продължават да се доверяват стотици двойки, решили да се врекат във вечна вярност. Тя се казва Венелина Клинкова и със сигурност е най-специалната в сватбения ден на младоженците, които вярват в нейната агенция.

  Професията си избира преди 13 години. Започва с ентусиазъм и една-единствена мисъл, че ще успее да наложи марката на своята агенция. „Началото не беше лесно. Бях наясно с това. Не ме притесняваше, че прохождам тепърва в този бизнес. Аз имах поглед как могат да се случат нещата. Златното правило, което спазвам през тези години е, че когато човек има желание, когато е коректен, всичко се получава” - казва Венелина. Често Вени слива деня и нощта в едно, за да може да направи това, което искат от нея. Въображение не й липсва, интересен поглед върху детайла също. „Когато започвам да подготвям събитието, за мен е важно не само какво искат клиентите, важен е сезонът, важно е мястото, важни са гостите. Често самата аз давам съвети и показвам как по-оригинално да се случат нещата”.

  И така вече 13-и сезон тя и нейната агенция организират сватбени тържества, различни важни събития. А клиентите се множат с всяка изминала година. Че е уникална и успешна се разбира и от факта, че доволните клиенти от уста на уста разказват за неповторимите и красиви декори, които изработва, за перфектната организация на специалния ден.

  Първата й най-трудна сватба е тази на певицата Вероника. „Тя знаеше какво иска и имаше изисквания към мен. Не се отказах. Аз и целият ми екип бяхме убедени, че ще се справим. И въпреки кратките срокове за подготовката, ние успяхме. Получи се оригинална сватба. А клиентите бяха повече от доволни”.

  За Венелина няма ВИП клиенти, няма обикновени клиенти. За нея всички са специални, щом са избрали нейната агенция. А в последно време повече я търсят от вътрешността на страната, търсят я и чужденци

  „Интересното при сватбите с чужденци, че винаги искат елементи от българския фолклор. Има и такива, които бутафорно сключват брак, за да използват като декор Черноморието ни” - казва Венелина.

  Тя и нейният екип организират събития в планината, на море, в закрити помещения, големи и шумни сватби, малки бутикови, всякакви. И най-важното е, че тя подчинява всяко едно събитие на определена тема, като детайлите са най-важни.

  „Искам всичко да е перфектно, да няма пропуск. Няма вариант да се откажем и да се предадем пред изискванията на клиентите. Винаги се срещам с младоженците, за да говорим, за да ги усетя и да имам ясна визия какво ще се случва. Отговорността е много голяма. За нас една сватба не започва и не свършва в самия ден на събитието. За целия ни екип сватбата започва месеци преди тържеството”.

  Украсата, масите, букетът, тортата, водещите, диджеят, сувенирите за гостите, дрехите на младоженците, автомобилът и още и още куп изненади - всичко това може да подготви Венелина и го прави единствено и уникално за даденото събитие, защото знае, че всеки е единствен и неповторим. „Може би само космическа сватба не сме правили. Но ако се наложи и с това ще се захванем”- шегува се Вени. Съпругът й е един от най-добрите оператори и фотографи в Бургас и региона - Веселин Лазаров. Той пък сътворява не просто видео от сватбения ден, а истински филми - шедьоври, понякога снимани не с една, а с няколко камери.

  Венелина не се притеснява от конкуренцията. С тях тя винаги е коректна. И знае, че за всеки си има клиентите и събитията, независимо от факта, че вече на пазара са толкова много. „Когато обаче работиш със собствен почерк и маниер, ставаш забелязан и търсен”.

  Това, което държи Венелина и нейната агенция вече 13 години на върха е любовта и отдадеността, с която работят. Съветът й към младоженците е да се доверяват във важния ден от живота си на експертите, които знаят как да сбъднат щастливото събитие. А от там нататък, сватбеният агент ще превърне всичко в неповторимо изживяване, в уникално преживяване, в истинско диамантено бижу.

   

   

  коментари

  Добави своя коментар
  още новини
  Актуален брой на вестника
  анкета

  Месец май е с рекордно почивни дни. Трябва ли да ги има?

                                    Резултати
  валути
  ЕвроEUR 1.95583
  usd Щатски долар USD 1.75112
  gbp Британска лира GBP 2.2183
  chf Швейцарски франк CHF 1.79979
   
  хороскоп
  всички

  Извлекли сте си поука от минали грешки и с внимание ще се отнесете към идеите на партньорите си. Интелигентната ви природа ще ви подскаже, че в тях перспективите са добри и ще заложите на общото сътрудничество. Нови придобивки и впечатления очакват някои от вас. Ще се радвате на семейно разбирателство и уют.

  Следвайте ни
  Facebook            
  Контакти

  Редакционен офис:
  Бургас, ул. „Милин камък” 9

  Репортери: 0878/424676
  Реклама:       056/825435
                 0878/424698
                 0897/546055

  За реклама във вестник „Черноморски фар“
  e-mail:  far@chfar.com, topkarov@faragency.bg

  За реклама в Черноморски фар ONLINE
  e-mail:  reklama@faragency.bg

  За въпроси, съобщения, писма, запитвания,
  предложения, сигнали и др.

  e-mail: info@faragency.bg

  За забелязани нередности по сайта
  e-mail: admin@faragency.bg

  За връзка с репортерите: reporter@faragency.bg

  Важно:
  При цитиране на части от материали от faragency.bg и при използване на цели текстове, позоваването на източника е задължително. Включването на връзки към публикации в изданието е свободно, а наличието му се оценява като израз на добро възпитание и колегиалност.

  Copyright 2014 Черноморски фар. Всички права запазени.