Вход с регистриран акаунт:
 • Още нямате акаунт? Регистрирайте се
  Забравена Парола

  www.factor-bs.com

  20:26Вторник

  20 Август 2019

  архив   Facebook   Twitter   Google+   Youtube   RSS feed

  Разпитват и лекар в делото за смъртта на Димитър Миразчиев

  12-06-2019 0 941

  Снимка: Борислав Пенков

  Делото за смъртта на началника от Нефтозавода Димитър Миразчиев ще продължи на 10 септември с разпита на един от лекарите, прегледал пострадалия и поставил диагнозата „полиневропатия“ през 2012-а.

  Междувременно се проведе още едно заседание, в което бяха разпитани свидетели. В делото подсъдима е съпругата на загиналия Веселина Гинева. Тя е обвиняема за това, че от неустановена дата в началото на май 2013-а до 1-и август 2014-а в Бургас, в дома си, в условията на продължавано престъпление, противозаконно лишила от свобода мъжа си, като го държала заключен. Деянието е извършено по начин опасен за здравето му. Тя е обвинена за това, че в същия период е умъртвила Димитър по особено мъчителен начин – уморила го от глад. Две години след това пък тя продължила да прибира пенсията му, като общо е причинила имотна вреда на Националния осигурителен институт в размер на 21 140 лева.

  В това заседание бяха изслушани десет вещи лица, изготвили съдебно-медицинска експертиза на труп; две ДНК - експертизи; съдебно-икономическа експертиза; балистична и графическа експертизи; направената комплексна съдебно-психиатрична и психологична експертиза и комплексна съдебно-медицинска експертиза.

  Подсъдимата не пожела да дава обяснения към настоящия момент на съдебния процес.

  Окръжен съд - Бургас назначи повторна съдебно-медицинска експертиза, вещите лица по която, след като се запознаят с цялата налична по делото медицинска документация, както и с всички изслушани до момента свидетелски показания, да отговорят на въпроси, касаещи причината за настъпилата смърт на Миразчиев.

  коментари

  Добави своя коментар
  още новини
  Актуален брой на вестника
  анкета

  Къде почивате това лято?

                                    Резултати
  валути
  ЕвроEUR 1.95583
  usd Щатски долар USD 1.76583
  gbp Британска лира GBP 2.13465
  chf Швейцарски франк CHF 1.80095
  хороскоп
  всички

  Отложете новите начинания, работете върху започнатите задачи и по всякакъв начин избягвайте конфликти. Правете добро и проявявайте по-голяма съпричастност и милосърдие към обкръжението ви. Онзи, който днес не бъде милостив, може сам да се лиши от милост. Денят е подходящ за молитви, уединение, успокоение и интуитивно прозрение. Не трябва да се само съжалявате, да се оплаквате и да плачете, да се сърдите и да се карате. Приемайте лека храна и пийте повече вода.

  Следвайте ни
  Facebook            
  Контакти

  Редакционен офис:
  Бургас, ул. „Милин камък” 9

  Репортери: 0878/424676
  Реклама:       056/825435
                 0878/424698
                 0897/546055

  За реклама във вестник „Черноморски фар“
  e-mail:  far@chfar.com, topkarov@faragency.bg

  За реклама в Черноморски фар ONLINE
  e-mail:  reklama@faragency.bg

  За въпроси, съобщения, писма, запитвания,
  предложения, сигнали и др.

  e-mail: info@faragency.bg

  За забелязани нередности по сайта
  e-mail: admin@faragency.bg

  За връзка с репортерите: reporter@faragency.bg

  Важно:
  При цитиране на части от материали от faragency.bg и при използване на цели текстове, позоваването на източника е задължително. Включването на връзки към публикации в изданието е свободно, а наличието му се оценява като израз на добро възпитание и колегиалност.

  Copyright 2014 Черноморски фар. Всички права запазени.