Вход с регистриран акаунт:
 • Още нямате акаунт? Регистрирайте се
  Забравена Парола

  www.factor-bs.com

  04:10Събота

  19 Октомври 2019

  архив   Facebook   Twitter   Google+   Youtube   RSS feed

  Ремонтират пътища в Малко Търново за над 300 хиляди лева

  07-06-2019 0 905

  Снимка:

  Георги РУСИНОВ

   

  Община Малко Търново е обявила обществена поръчка за ремонт на няколко междуселищни пътища, показа проверка на „Черноморски фар“. Стойността на поръчката е 326 600 лева без ДДС и е разделена в три обособени позиции.

  Първата позиция включва ремонта на общински път BGS3096 /III-907 – местност Босна – Визица/Бяла вода в участъци от километър 0+770 до километър 0+970 и от километър 1+166 до километър 1+573. Предвидената за тук парична стойност е от 138 300 лева, без ДДС.

  Ремонт на общинския път BGS3097 /III-907 -  местност Босна - Визица/Калово касае втората част от обществената поръчка и е на стойност 88 300 лева, без ДДС. Това ще се случи от участък от километър 0+595 до километър 0+991.

  За първите две обособени позиции ремонтните дейности включват: изкоп с багер и включително натоварване, транспорт, разтоварване на депо и оформянето му; разчистване на терена и изсичане на храсти и малки дървета с диаметър до 10см, натоварване, транспорт, разтоварване и всички свързани с това разходи; разваляне на съществуваща асфалтова настилка, включително изкопаване, натоварване и транспорт на сметище; доставка и полагане на плътен асфалтобетон за износващ пласт с дебелина след уплътняване 6см; доставка и направа на първи (свързващ) битумен разлив за връзка с различна ширина; доставка и полагане на пласт от трошен камък с подбрана зърнометрия с различна широчина и дебелина на пласта, съгласно изискванията на ТС; доставка и полагане на пласт от фракция 0-40 (минералбетон) за стабилизиране на банкетите, включително транспорт и всички, свързани с това разходи.

  Третата обособена позиция засяга ремонти на улична мрежа и общинска пътна мрежа на територията на Община Малко Търново. За тук предвидените пари са 100 000 лева.

  Дейностите, които ще се извършват по ремонтите на улиците са следните: изграждане на трошенокаменна настилка, поставяне на улични бордюри, повдигане на ревизионни шахти, ремонт на повреди по съществуващата асфалтова настилка, машинно и ръчно асфалтиране; изпълнение на всички дейности, свързани с премахването, почистването и/или преместването на съществуващи настилки, отпадъци или неподходящи земни почви; изпълнителят трябва да осигури безопасността на работниците при разчистването, както и на хората, намиращи се в съседство. Площите в съседство на провеждане на СРР трябва да бъдат защитени от повреди, наранявания, прахово и друго замърсяване в резултат на извършваните работи; извършване на строително-ремонтни работи с цел достигане на нормална експлоатация и добро техническо състояние на пътна и улична мрежа и елементи на техническата инфраструктура след изрично възлагане от Възложителя и в рамките на определените бюджетни средства за дейността, в съответствие с действащите нормативни актове и техническите спецификации за строителни продукти; доставка и влагане на необходимите строителни материали и продукти в съответствие на наредбата за съществените изисквания към строежите и оценяване на строителните продукти; извършване на необходимите изпитвания, лабораторни изследвания и отстранявания на проявени дефекти през гаранционните срокове, определени в договора.

  Крайният срок за подаване на оферти е до 26 юни, 17:00 часа.

  коментари

  Добави своя коментар
  още новини
  Актуален брой на вестника
  анкета

  За кого ще гласувате на местните избори?

                                    Резултати
  валути
  ЕвроEUR 1.95583
  usd Щатски долар USD 1.77303
  gbp Британска лира GBP 2.20973
  chf Швейцарски франк CHF 1.78909
  хороскоп
  всички

  Настроението ви днес е завидно, а ентусиазмът ви за забавления - неимоверен. Оставете работата настрана и посветете този ден на разнообразието. Усилията ви в тази насока ще направят този ден приятен не само за вас.

  Следвайте ни
  Facebook            
  Контакти

  Редакционен офис:
  Бургас, ул. „Милин камък” 9

  Репортери: 0878/424676
  Реклама:       056/825435
                 0878/424698
                 0897/546055

  За реклама във вестник „Черноморски фар“
  e-mail:  far@chfar.com, topkarov@faragency.bg

  За реклама в Черноморски фар ONLINE
  e-mail:  reklama@faragency.bg

  За въпроси, съобщения, писма, запитвания,
  предложения, сигнали и др.

  e-mail: info@faragency.bg

  За забелязани нередности по сайта
  e-mail: admin@faragency.bg

  За връзка с репортерите: reporter@faragency.bg

  Важно:
  При цитиране на части от материали от faragency.bg и при използване на цели текстове, позоваването на източника е задължително. Включването на връзки към публикации в изданието е свободно, а наличието му се оценява като израз на добро възпитание и колегиалност.

  Copyright 2014 Черноморски фар. Всички права запазени.