Вход с регистриран акаунт:
 • Още нямате акаунт? Регистрирайте се
  Забравена Парола

  www.factor-bs.com

  11:47Неделя

  15 Септември 2019

  архив   Facebook   Twitter   Google+   Youtube   RSS feed

  С нови попълнения КСА „Орел" отново доказа класата на айтоската школа по акробатика

  03-07-2019 0 1900

  Снимка:

  Тази година София домакинства Държавния индивидуален шампионат по спортна акробатика за деца от 6-9 години индивидуално , 6-12 и 8-14 години групово, на 8 и 9 юни тази година.

  С голям отбор от нови попълнения, Клубът по спортна акробатика „Орел" - Айтос доказа класа и потенциал, който треньорите Катя Цанева и Мартин Бенов успешно развиват. От общо 56 участници в най-малката възрастова група 6-9 години индивидуално, девет талантливи айтоски деца дебютираха на националния квадрат, състезавайки се с най-добрите малки акробати от страната - Невена Хаджизлатева, Виктория Маринова, Надежда Петкова, Валерия Миткова, Стилияна Иванова, Християна Емилова, Пламена Курдалийска, Ивайла Стоянова, Кристияна Данаилова. Тези малки грации оставиха назад в класирането състезатели на елитни клубове като КСА „Бургас“ и СКА "Акро Джъмб" - Бургас.

  При двойките момичета 8-14 години, най-добри резултати постигнаха Валентина Хаджизлатева - Ивелина Борисова, следвани от Селин Али - Таня Атанасова. Наашите момичета се наредиха в класирането много преди представителите на силни клубове като СКА „Акро - Тамп" - София и АК „Локомотив" - Русе. Много успешна на държавното състезание беше двойката 6-12 години Ивайла Димитрова - Карина Цанева. Момичетата заеха престижното четвърто място, при много сериозна конкуренция. И тройката ни Юзлем Касим, Алисия Демирева, Нурчин Кадир се съизмери успешно с видовете от страната, със заявка за много добро спортно бъдеще.

  Безспорно най-добри бяха двойката ни мъже 6-12 години - Антон Станчев - Янко Киров. Момчетата ни спечелиха вицешампионската титла и сребърните медали в една много силна група. На достойно място се нареди и женската ни тройка в групата 6-12 години - Виктория Бенова, Дафне Тахирова, Николина Руменова.

  В края на месец юни, в Русе е държавният шампионат по спортна акробатика за големите възрастови групи. Айтоският отбор се готви активно вече повече от месец за най-престижното състезание. На треньорите и състезателите пожелаваме успех

  коментари

  Добави своя коментар
  още новини
  Актуален брой на вестника
  анкета

  Къде почивате това лято?

                                    Резултати
  валути
  ЕвроEUR 1.95583
  usd Щатски долар USD 1.76264
  gbp Британска лира GBP 2.19527
  chf Швейцарски франк CHF 1.78778
  хороскоп
  всички

  Зодия Близнаци

  22 май - 21 юни

  Идеални условия за почивка и пълноценно разтоварване предлага днешния ден на повечето от представителите на зодията. Много вероятно е планирани за днес ангажименти да отпаднат по независещи от вас причини и да се окаже, че разполагате с всичкото свободно време, от което имате нужда. Едва ли ще се колебаете какво точно да направите.

  Следвайте ни
  Facebook            
  Контакти

  Редакционен офис:
  Бургас, ул. „Милин камък” 9

  Репортери: 0878/424676
  Реклама:       056/825435
                 0878/424698
                 0897/546055

  За реклама във вестник „Черноморски фар“
  e-mail:  far@chfar.com, topkarov@faragency.bg

  За реклама в Черноморски фар ONLINE
  e-mail:  reklama@faragency.bg

  За въпроси, съобщения, писма, запитвания,
  предложения, сигнали и др.

  e-mail: info@faragency.bg

  За забелязани нередности по сайта
  e-mail: admin@faragency.bg

  За връзка с репортерите: reporter@faragency.bg

  Важно:
  При цитиране на части от материали от faragency.bg и при използване на цели текстове, позоваването на източника е задължително. Включването на връзки към публикации в изданието е свободно, а наличието му се оценява като израз на добро възпитание и колегиалност.

  Copyright 2014 Черноморски фар. Всички права запазени.