Вход с регистриран акаунт:
 • Още нямате акаунт? Регистрирайте се
  Забравена Парола

  www.factor-bs.com

  01:05Сряда

  19 Септември 2018

  архив   Facebook   Twitter   Google+   Youtube   RSS feed
  Бургас 16° вятър: KM/h 5 дневна прогноза  

  Съдът отпечата павилионите на „Тройката“

  05-07-2018 0 1930

  Снимка:

  Всяко чудо за три дни, а може и за по-малко. Тази мъдрост се доказва и от факта, че Бургаският административен съд отвори запечатаните при показната акция предния ден павилиони на площад „Тройката“. Шест отделни жалби са подали  собствениците на обекти, като съдът се е произнесъл по тях, че са основателни, а заповедите на НАП са неоснователни.  Жалбите са пуснати от фирмите „Марсиела“ЕООД-Бургас, Ласт Ченс“, „България бизнес форум“, „Чопарена борса Краси“-Сливен. Според юристи  инспекторите от НАП не могат да докажат необходимост от мярката.

  Припомняме, че в сряда при показна акция бяха запечатани шест от осемте павилиона от изложението „Произведено в България“. Основната причина да хлопнат кепенците бе неиздаване на касов бон. Данъчните  установиха това по метода на тайния клиент.

  Показната акция обаче на НАП е ялова, защото не са спазени всички изисквания и обектите не е било необходимо да бъдат затваряни.

  Търговците бяха разстроени от наказанието, видя репортер на вестника. Наш читател  пък алармира, че снощи е видял извадени долните плоскости на един от павилионите. По негови предположения така е извадена стоката, без да бъдат нарушени лентите, с които е запечатан търговския обект.

  Търговците, по-голямата част от вътрешността на страната бяха дошли с надеждата за печалба, предлагайки летни български стоки на морето.

  коментари

  Добави своя коментар
  още новини
  Актуален брой на вестника
  анкета

  Какво да има на мястото на "жабарника"?

                                    Резултати
  валути
  ЕвроEUR 1.95583
  usd Щатски долар USD 1.67208
  gbp Британска лира GBP 2.19848
  chf Швейцарски франк CHF 1.73929
  хороскоп
  всички

  Отложете новите начинания, работете върху започнатите задачи и по всякакъв начин избягвайте конфликти. Правете добро и проявявайте по-голяма съпричастност и милосърдие към обкръжението ви. Онзи, който днес не бъде милостив, може сам да се лиши от милост. Денят е подходящ за молитви, уединение, успокоение и интуитивно прозрение. Не трябва да се само съжалявате, да се оплаквате и да плачете, да се сърдите и да се карате. Приемайте лека храна и пийте повече вода.

  Следвайте ни
  Facebook            
  Контакти

  Редакционен офис:
  Бургас, ул. „Милин камък” 9

  Репортери: 0878/424676
  Реклама:       056/825435
                 0878/424698
                 0897/546055

  За реклама във вестник „Черноморски фар“
  e-mail:  far@chfar.com, topkarov@faragency.bg

  За реклама в Черноморски фар ONLINE
  e-mail:  reklama@faragency.bg

  За въпроси, съобщения, писма, запитвания,
  предложения, сигнали и др.

  e-mail: info@faragency.bg

  За забелязани нередности по сайта
  e-mail: admin@faragency.bg

  За връзка с репортерите: reporter@faragency.bg

  Важно:
  При цитиране на части от материали от faragency.bg и при използване на цели текстове, позоваването на източника е задължително. Включването на връзки към публикации в изданието е свободно, а наличието му се оценява като израз на добро възпитание и колегиалност.

  Copyright 2014 Черноморски фар. Всички права запазени.