Вход с регистриран акаунт:
 • Още нямате акаунт? Регистрирайте се
  Забравена Парола

  www.factor-bs.com

  08:50Неделя

  18 Ноември 2018

  архив   Facebook   Twitter   Google+   Youtube   RSS feed
  Бургас вятър: KM/h 5 дневна прогноза  

  Шефът на бургаското летище e номиниран за „Мениджър на годината“

  07-11-2018 0 289

  Снимка:

  Изпълнителният директор на „Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт“ АД Улрих Хеппе е сред десетте финалисти в 11-то издание на конкурса „Мениджър на годината", организиран от списание „Мениджър". Това е конкурс за постижения в областта на висшия мениджмънт в България. Целта му е да отличи тези ръководители, които успешно управляват компаниите в България, като използват най-добрите практики в управлението и притежават необходимите за един отличен мениджър личностни характеристики.

  Улрих Хеппе е бакалавър по право и по бизнес администрация от университета в Байройт, Германия, дипломант по немско право и има над 17 години опит в областта на летищните и финансовите услуги. Финансов анализатор в Dresdner Kleinwort Wasserstein Investment Bank във Франкфурт и заместник-председател на Avenue Capital, група за дялово участие в Лондон. През 2007 година започва работа във Fraport AG, отговаря за управлението на инвестициите в международните летища и за възможностите за сътрудничество. Бил е финансов директор на международното летище „Кинг Халед" в Рияд и главен изпълнителен директор на „Дапорт", дъщерна компания на  Fraport AG. От септември 2015 година е изпълнителен директор на „Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт" АД, оператор на летищата във Варна и Бургас.

  „Тази година е още една рекордна година за нас с 12% ръст на трафика за двете черноморски летища. През последните три години трафикът на летищата във Варна и Бургас нарасна с 50% и ние сме изключително горди с нашата авиационна маркетингова стратегия и отлично наземно обслужване. Но това, което аз считам за най-голямо постижение през 2018 година е разработването на план за действие, който да превърне „Фрапорт България“ в чудесно място за работа за всички постоянни и сезонни служители“, казва Хеппе в интервюто, с което се представя като финалист в списанието.

  коментари

  Добави своя коментар
  още новини
  Актуален брой на вестника
  анкета

  Какво да има на мястото на "жабарника"?

                                    Резултати
  валути
  ЕвроEUR 1.95583
  usd Щатски долар USD 1.72381
  gbp Британска лира GBP 2.21373
  chf Швейцарски франк CHF 1.71099
  хороскоп
  всички

  Извлекли сте си поука от минали грешки и с внимание ще се отнесете към идеите на партньорите си. Интелигентната ви природа ще ви подскаже, че в тях перспективите са добри и ще заложите на общото сътрудничество. Нови придобивки и впечатления очакват някои от вас. Ще се радвате на семейно разбирателство и уют.

  Следвайте ни
  Facebook            
  Контакти

  Редакционен офис:
  Бургас, ул. „Милин камък” 9

  Репортери: 0878/424676
  Реклама:       056/825435
                 0878/424698
                 0897/546055

  За реклама във вестник „Черноморски фар“
  e-mail:  far@chfar.com, topkarov@faragency.bg

  За реклама в Черноморски фар ONLINE
  e-mail:  reklama@faragency.bg

  За въпроси, съобщения, писма, запитвания,
  предложения, сигнали и др.

  e-mail: info@faragency.bg

  За забелязани нередности по сайта
  e-mail: admin@faragency.bg

  За връзка с репортерите: reporter@faragency.bg

  Важно:
  При цитиране на части от материали от faragency.bg и при използване на цели текстове, позоваването на източника е задължително. Включването на връзки към публикации в изданието е свободно, а наличието му се оценява като израз на добро възпитание и колегиалност.

  Copyright 2014 Черноморски фар. Всички права запазени.
  placeholder