Вход с регистриран акаунт:
 • Още нямате акаунт? Регистрирайте се
  Забравена Парола

  www.factor-bs.com

  06:42Сряда

  20 Юни 2018

  архив   Facebook   Twitter   Google+   Youtube   RSS feed
  Бургас 18° вятър: KM/h 5 дневна прогноза  

  Шефът на „Нефтохимик“ хвърли оставка

  01-11-2017 0 497

  Снимка:

  Клубът е без никаква обществена подкрепа

   

  Георги КОСТАДИНОВ

  Изпълнителният директор на „Нефтохимик“ Николай Тодоров заяви намерението си да напусне поста, който заема. Той депозира оставката си, след срещата с Комисията по спорт, на която получи категоричен отказ за финансова помощ.

  Общинските съветници, като представители на собственика на клуба – Община Бургас, намериха за нерентабилна инвестицията в „Нефтохимик“, където спортуват над 300 деца. Освен това, те подчертаха, че няма законово основание, въз основа на което Общината да помогне финансово на общинския клуб.

  Слабите резултати на представителния отбор също бяха посочени като довод клубът да бъде оставен без средства за съществуване. За съжаление фактът, че този отбор може да се конкурира по бюджет единствено с аматьорските отбори, бе пренебрегнат. Въпреки финансовия дефицит, с който „Нефтохимик“ се бори от началото на новия сезон, по време на срещата се направиха предложения за пълна финансова проверка. Припомняме, че само преди два месеца „Нефтохимик“ бе подложен на тримесечен обстоен финансов одит, назначен от Общината.

  Липсата на всякакъв вид подкрепа от страна на главния акционер и опитите да се утежни вече трудната ситуация в клуба продиктуваха решението на изпълнителния директор Николай Тодоров да освободи поста си. Предстои оставката му да бъде разгледана на заседание на Съвета на директорите.

  В същото време стана ясно, че Николай Кръстев отново ще заеме поста директор на Детско-юношеската школа на „Нефтохимик“. Специалистът ще ръководи целия работен процес на школата, а досегашният директор – Господин Господинов, остава треньор на Елитната юношеска група до 19 години.

  Кръстев освободи позицията директор на ДЮШ, за да застане начело на представителния отбор, в началото на новия сезон във Втора лига. След промените в спортно-техническото ръководство на клуба, за старши треньор бе назначен Благомир Митрев, а Кръстев стана негов помощник. Заради необходимостта от силен ръководен кадър в школата обаче бе взето решение той отново да заеме позицията на директор на ДЮШ.

  коментари

  Добави своя коментар
  още новини
  Актуален брой на вестника
  анкета

  Трябва ли да отпадне забраната за пушене в заведенията?

                                    Резултати
  валути
  ЕвроEUR 1.95583
  usd Щатски долар USD 1.69571
  gbp Британска лира GBP 2.23031
  chf Швейцарски франк CHF 1.70057
  хороскоп
  всички

  Зодия Близнаци

  22 май - 21 юни

  Идеални условия за почивка и пълноценно разтоварване предлага днешния ден на повечето от представителите на зодията. Много вероятно е планирани за днес ангажименти да отпаднат по независещи от вас причини и да се окаже, че разполагате с всичкото свободно време, от което имате нужда. Едва ли ще се колебаете какво точно да направите.

  Следвайте ни
  Facebook            
  Контакти

  Редакционен офис:
  Бургас, ул. „Милин камък” 9

  Репортери: 0878/424676
  Реклама:       056/825435
                 0878/424698
                 0897/546055

  За реклама във вестник „Черноморски фар“
  e-mail:  far@chfar.com, topkarov@faragency.bg

  За реклама в Черноморски фар ONLINE
  e-mail:  reklama@faragency.bg

  За въпроси, съобщения, писма, запитвания,
  предложения, сигнали и др.

  e-mail: info@faragency.bg

  За забелязани нередности по сайта
  e-mail: admin@faragency.bg

  За връзка с репортерите: reporter@faragency.bg

  Важно:
  При цитиране на части от материали от faragency.bg и при използване на цели текстове, позоваването на източника е задължително. Включването на връзки към публикации в изданието е свободно, а наличието му се оценява като израз на добро възпитание и колегиалност.

  Copyright 2014 Черноморски фар. Всички права запазени.