Вход с регистриран акаунт:
 • Още нямате акаунт? Регистрирайте се
  Забравена Парола

  www.factor-bs.com

  23:21Понеделник

  21 Януари 2019

  архив   Facebook   Twitter   Google+   Youtube   RSS feed
  Бургас ° вятър: KM/h 5 дневна прогноза  

  Спортните клубове с традиционни турнири за Димитровден

  22-10-2018 0 929

  Снимка:

  Много богат на традиционни турнири е тази година спортният афиш на Община Айтос. Проявите са организирани от Общината и спортните клубове по повод Димитровден. Стартът беше даден на 17 и 18 октомври с турнир по волейбол за ученици за купата на Община Айтос. 

  На 20 октомври, в празничния спортен маратон, традиционно се включи и Клубът по спортна акробатика „Орел" - Айтос с Моделирана тренировка в Спортната зала на Градския стадион „Крум Делчев". Акробати от 4 до 17 години демонстрираха таланта си пред треньори, родители и гости. „Пораснали сте, а представянето на всички беше на много високо ниво. Благодаря ви за старанието, благодаря и на треньорите, които изключително добре са си свършили работата", обърна се към акробатите, към Катя Цанева и Мартин Бенов в края на моделираната тренировка, кметът Васил Едрев. Градоначалникът успя да види всички индивидуални изпълнения и представянето на видовете и поднесе лично грамота за участие на всяко от децата. За дебютантите, 3-4-годишните момиченца от подготвителната група, това беше първата награда за участие в изява на клуба.

  Всяка година, дни преди Димитровден, и Туристическо дружество „Чудни скали" - Айтос мотивира айтозлии да се включат в общоградски поход до знакови местни забележителности. Тази година походът на 21 октомври, в неделя, събра рекорден брой участници от различни възрасти.

  В дните преди празничната за Айтос седмица се проведе и Първият турнир по баскетбол, посветен на Димитровден, организиран от възстановения през 2017 година Баскетболен клуб „Вихър", който тази година чества юбилейна 60-а годишнина.

   

  коментари

  Добави своя коментар
  още новини
  Актуален брой на вестника
  анкета

  Къде ще посрещнете Новата 2019 година

                                    Резултати
  валути
  ЕвроEUR 1.95583
  usd Щатски долар USD 1.72138
  gbp Британска лира GBP 2.21491
  chf Швейцарски франк CHF 1.72426
  хороскоп
  всички

  Настроението ви днес е завидно, а ентусиазмът ви за забавления - неимоверен. Оставете работата настрана и посветете този ден на разнообразието. Усилията ви в тази насока ще направят този ден приятен не само за вас.

  Следвайте ни
  Facebook            
  Контакти

  Редакционен офис:
  Бургас, ул. „Милин камък” 9

  Репортери: 0878/424676
  Реклама:       056/825435
                 0878/424698
                 0897/546055

  За реклама във вестник „Черноморски фар“
  e-mail:  far@chfar.com, topkarov@faragency.bg

  За реклама в Черноморски фар ONLINE
  e-mail:  reklama@faragency.bg

  За въпроси, съобщения, писма, запитвания,
  предложения, сигнали и др.

  e-mail: info@faragency.bg

  За забелязани нередности по сайта
  e-mail: admin@faragency.bg

  За връзка с репортерите: reporter@faragency.bg

  Важно:
  При цитиране на части от материали от faragency.bg и при използване на цели текстове, позоваването на източника е задължително. Включването на връзки към публикации в изданието е свободно, а наличието му се оценява като израз на добро възпитание и колегиалност.

  Copyright 2014 Черноморски фар. Всички права запазени.
  placeholder