Вход с регистриран акаунт:
 • Още нямате акаунт? Регистрирайте се
  Забравена Парола

  www.factor-bs.com

  20:35Събота

  21 Април 2018

  архив   Facebook   Twitter   Google+   Youtube   RSS feed
  Бургас 16° вятър: KM/h 5 дневна прогноза  

  Стоян Стоянов е новият президент на Ротари клуб - Айтос

  16-07-2017 0 2555

  Снимка:

  Смяна на борда за ротарианската 2017/2018 г.

  На официална церемония на 7 юли т.г., в Архитектурно-етнографския комплекс "Генгер" в Айтос беше обявено новото ръководство на Ротари клуб – Айтос. В атмосфера на съхранени български традиции, бит и култура се проведе клубната асамблея по предаване и приемане символите на клуба.

  Новият президент на айтоските ротарианци е юристът Стоян Стоянов. Досегашният президент Тодор Тодоров обобщи дейността на Ротари Айтос през изминалата ротарианска година и благодари на борда за съвместната им дейност. Тодоров пожела на новия президент успех и още по-активна работа за постигане на целите на Ротари.

  Тодор Тодоров предаде тържествено огърлицата, символизираща управлението на клуба на своя наследник Стоянов, в присъствието на членовете на РК, техните семейства, близки и гости от приятелски клубове.

  Стоян Стоянов получи още камбаната и клубните знамена, и благодари на членовете на клуба за гласуваното доверие. В първата си реч като президент той обеща да работи упорито за постигане на целите и програмата на Ротари. "Важно е да се съхрани това, което е постигнато дотук - проекти, идеи, динамика, и най-вече - приятелството. Ротарианската 2017/2018 година, която започна на 1 юли, ще премине под мотото „Правим разликата“. Ще разчитам на добрите идеи на приятелите, за да вървим напред в служба на обществото", заяви Стоянов пред НП, минути след като получи ротарианските символи.

  Стоянов е втори мандат общински съветник и председател на Управителния съвет на Сдружение "Местна инициативна група - Айтос". Ще припомним, че Сдружението успя да защити Стратегия за "Водено от общностите местно развитие“ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г. и да привлече близо 3 млн. за местни проекти на бизнеса, публичния сектор и НПО.

  коментари

  Добави своя коментар
  още новини
  Актуален брой на вестника
  анкета

  Трябва ли да отпадне забраната за пушене в заведенията?

                                    Резултати
  валути
  ЕвроEUR 1.95583
  usd Щатски долар USD 1.58894
  gbp Британска лира GBP 2.23248
  chf Швейцарски франк CHF 1.63394
   
  хороскоп
  всички

  Зодия Везни

  24 септември - 23 окктомври

  Денят ви ще е разтоварващ и не ангажиран с важни задачи. Приятните емоции ще преобладават, предвид срещите, на които ще дадете предпочитанията си. Ще ви се отразят добре и може да ви осенят интересни идеи за в бъдеще. Ще останете доволни от развитието на въпрос, свързан с работата ви. Други ще се отдадат на флирт, внасящ романтична тръпка в ежедневието им.

  Следвайте ни
  Facebook            
  Контакти

  Редакционен офис:
  Бургас, ул. „Милин камък” 9

  Репортери: 0878/424676
  Реклама:       056/825435
                 0878/424698
                 0897/546055

  За реклама във вестник „Черноморски фар“
  e-mail:  far@chfar.com, topkarov@faragency.bg

  За реклама в Черноморски фар ONLINE
  e-mail:  reklama@faragency.bg

  За въпроси, съобщения, писма, запитвания,
  предложения, сигнали и др.

  e-mail: info@faragency.bg

  За забелязани нередности по сайта
  e-mail: admin@faragency.bg

  За връзка с репортерите: reporter@faragency.bg

  Важно:
  При цитиране на части от материали от faragency.bg и при използване на цели текстове, позоваването на източника е задължително. Включването на връзки към публикации в изданието е свободно, а наличието му се оценява като израз на добро възпитание и колегиалност.

  Copyright 2014 Черноморски фар. Всички права запазени.