Вход с регистриран акаунт:
 • Още нямате акаунт? Регистрирайте се
  Забравена Парола

  www.factor-bs.com

  00:05Неделя

  16 Декември 2018

  архив   Facebook   Twitter   Google+   Youtube   RSS feed
  Бургас вятър: KM/h 5 дневна прогноза  

  Търсят строител на спортен комплекс в най-голямото айтоско село

  12-11-2017 0 5464

  Снимка:

  Карагеоргиево ще е първото населено място в общината с комплексно спортно съооръжение

  Тези дни младата половина на Карагеоргиево е в особено приповдигнато настроение. Тема номер едно в най-многолюдното айтоско село е проектът за спортен комплекс - първият в общината. Проектът касае реконструкция на част от свободното дворно пространство на ОУ „Св. св. Кирил и Методий", което ще се обособи в „Многофункционален спортен комплекс в с. Карагеоргиево“. Обявена е обществена поръчка за изпълнител, за обекта има изготвен инвестиционен проект във фаза „Технически“ и е издадено Разрешение за строеж от Главния архитект на Община Айтос. С проектното решение се осигурява достъпност на средата, обезопасяване на дворното пространство на основното училище, както и изграждането на многофункционален спортен комплекс. Прогнозната обща стойност, без ДДС е 367 000 лв. Според заданието, изпълнителят ще трябва да изгради ново баскетболно игрище с необходимата около него свободна зона. Нови баскетболни кошове, каучукова ударопоглъщаща и противохлъзгаща настилка са предвидени за игрището. Ново ще е и игрището за волейбол със стандартни размери и най-модерна настилка. Между двете нови игрища ще се изгради и едно игрище за футбол с размери 25 на 15 м с подвижни футболни врати и с покритие от изкуствена трева, зелена, с бели очертания. Комплексът ще включва и фитнес на открито – фитнес-площадка със станция за коремни преси, успоредка, тройна и двойна висилки, тройна стена с каучукова настилка.

  В южната част на училищния двор ще бъде изградена писта за бягане с маркировка на всеки 10 м и обща дължина от 70 м. В северната част на спорната площадка ще бъдат  изградени три трибуни, ще има и нов основен пешеходен подход от училището към спортната площадка.

  С реконструкцията се предвижда и изграждането на рампа за хора в неравностойно положение, разположена в западната част на двора. Цената за изграждането и качеството са основни критерии за оценка на офертите. Срокът за получаване на офертите или заявленията за участие е до 17 часа на  27 ноември т.г. Офертите ще бъдат отворени от назначената комисия на 28 ноември в 11.00 часа в Община Айтос.

  коментари

  Добави своя коментар
  още новини
  Актуален брой на вестника
  анкета

  Какво да има на мястото на "жабарника"?

                                    Резултати
  валути
  ЕвроEUR 1.95583
  usd Щатски долар USD 1.73312
  gbp Британска лира GBP 2.17714
  chf Швейцарски франк CHF 1.7379
  хороскоп
  всички

  Зодия Риби

  20 февруари - 20 март

  Има много начини да се общува, освен това вие сте готови да защитите гледищата си. Посветете повече време на здравето и красотата си.тията.

  Следвайте ни
  Facebook            
  Контакти

  Редакционен офис:
  Бургас, ул. „Милин камък” 9

  Репортери: 0878/424676
  Реклама:       056/825435
                 0878/424698
                 0897/546055

  За реклама във вестник „Черноморски фар“
  e-mail:  far@chfar.com, topkarov@faragency.bg

  За реклама в Черноморски фар ONLINE
  e-mail:  reklama@faragency.bg

  За въпроси, съобщения, писма, запитвания,
  предложения, сигнали и др.

  e-mail: info@faragency.bg

  За забелязани нередности по сайта
  e-mail: admin@faragency.bg

  За връзка с репортерите: reporter@faragency.bg

  Важно:
  При цитиране на части от материали от faragency.bg и при използване на цели текстове, позоваването на източника е задължително. Включването на връзки към публикации в изданието е свободно, а наличието му се оценява като израз на добро възпитание и колегиалност.

  Copyright 2014 Черноморски фар. Всички права запазени.
  placeholder