Вход с регистриран акаунт:
 • Още нямате акаунт? Регистрирайте се
  Забравена Парола

  www.factor-bs.com

  16:50Вторник

  12 Ноември 2019

  архив   Facebook   Twitter   Google+   Youtube   RSS feed

  Театрална школа набира таланти

  26-09-2019 0 431

  Снимка:

  Младежка театрална школа на Бургас, с художествен ръководител режисьорът Румен Велев, организира кастинг за набиране на нови таланти. „Ние сме сред най-добрите“, категорични са театралите. Кастингът ще се проведе на 29 септември от 16.00 часа в Младежки културен център. Кандидатите може да са ученици от 1 до 12 клас. Кандидатите трябва да подготвят стих или песен.е водеща театрална школа в България.

  Школата  е създадена през 2008 г. и вече дванайсет години печели всички възможни отличия и награди от най-престижните младежки международни театрални фестивали. Тя е единствената общинска любителска структура в областта на културата не само в Бургас, но и в България, която е донесла толкова много индивидуални и общи първи награди на своята Община.

       Спектаклите, които трупата поставя са в сферата на комедийното изкуство и по-точно на музикалния фарс. Трудните за поставяне автори, като Стефан Цанев („Как маймуните произлезли от човека”), Уди Алън („Бог”), Ст.Л.Костов („Женско царство”),  Иван Вазов („Службогонци”),  Боян Папазов („Муха в тъпан”), Добри Войников („Криворазбраната цивилизация“), Йордан Радичков („Ние, врабчетата“), Валери Петров и неговите детски пиеси са прекрасен материал за творчество. Съчетаването на ярко комедийното с пластически етюди, песни и танци поставя на младите актьори най-високи критерии за театралното изкуство, а когато към това се прибавят трагикомични и философски послания в нормалната продължителност на един спектакъл, изискванията към тях стават почти професионални. На тези изисквания младите театрали отговарят с голяма амбиция и талант. Успехите им са безпрецедентни.

  коментари

  Добави своя коментар
  още новини
  Актуален брой на вестника
  анкета

  Резервирахте ли почивка за Коледа и Нова Година

                                    Резултати
  валути
  ЕвроEUR 1.95583
  usd Щатски долар USD 1.77303
  gbp Британска лира GBP 2.20973
  chf Швейцарски франк CHF 1.78909
  хороскоп
  всички

  Зодия Дева

  24 август - 23 септември

  Доброто ви настроение днес ще бъде провокирано и е възможно да ви “изкарат извън релси”. За това ще се погрижат най-близките ви хора. Наред с това ще се разочаровате и от интимния ви партньор. За вечерта предпочетете компанията на хора, които са ви приятни и не са ви предали.

  Следвайте ни
  Facebook            
  Контакти

  Редакционен офис:
  Бургас, ул. „Милин камък” 9

  Репортери: 0878/424676
  Реклама:       056/825435
                 0878/424698
                 0897/546055

  За реклама във вестник „Черноморски фар“
  e-mail:  far@chfar.com, topkarov@faragency.bg

  За реклама в Черноморски фар ONLINE
  e-mail:  reklama@faragency.bg

  За въпроси, съобщения, писма, запитвания,
  предложения, сигнали и др.

  e-mail: info@faragency.bg

  За забелязани нередности по сайта
  e-mail: admin@faragency.bg

  За връзка с репортерите: reporter@faragency.bg

  Важно:
  При цитиране на части от материали от faragency.bg и при използване на цели текстове, позоваването на източника е задължително. Включването на връзки към публикации в изданието е свободно, а наличието му се оценява като израз на добро възпитание и колегиалност.

  Copyright 2014 Черноморски фар. Всички права запазени.