Вход с регистриран акаунт:
 • Още нямате акаунт? Регистрирайте се
  Забравена Парола

  www.factor-bs.com

  01:49Сряда

  12 Декември 2018

  архив   Facebook   Twitter   Google+   Youtube   RSS feed
  Бургас вятър: KM/h 5 дневна прогноза  

  Турнир "Заедно за акробатиката" по Програма на ММС, подготвя СКСА "Орел" – Айтос

  28-09-2018 0 1254

  Снимка: НП

  70 участници от пет клуба влизат в надпреварата на 29 септември, в Спортната зала на стадиона

   

   

  Клубът по спортна акробатика "Орел" - Айтос кандидатства с проект и спечели финансиране по Програма „Децата и спортният клуб” за 2018 година на ММС. Програмата подпомага участието на деца в спортни прояви и организиране и провеждане на детски спортни прояви. Тя е в съответствие с целта и основните задачи на Националната стратегия за развитие на физическото възпитание и спорта в Република България 2012-2022 година, и изпълнява целите и мерките, заложени в Програмата за управление на Правителството на Република България 2017-2021 година. Разработена е на основата на приемственост и е съобразена с интереса и желанието на спортните клубове, кандидатствали и участвали с проекти по Програмата.

  По проекта, Клубът по спортна акробатика" "Орел" - Айтос готви провеждането на Турнир "Заедно за спортната акробатика", който ще се проведе на Градския стадион "Крум Делчев" на 29 септември, от 9.30 часа. Основната цел е децата да бъдат мотивирани за постигане на лични спортни резултати чрез участие в турнира.

  Пет доказали класата си акробатични клуба от страната ще участват в състезанието в Айтос. Освен домакините, на квадрата в Спортната зала на стадиона ще видим състезателите на Клуба по спортна акробатика ЦСКА - София, СПОРТЕН КЛУБ ПО ЧЕРЛИДИНГ И АКРОБАТИКА- Ботевград, АК "Локомотив" - Русе, Спортен клуб "ОЛИМП" - Лом.

  Турнирът е за индивидуална акробатика - момчета и момичета във възрастовите групи 6-8 години и 9-14 години и за групова акробатика - момчета и момичета 6-14 години и 7-15 години. Общо 70 състезатели ще участват в надпреварата, 31 от тях са от айтоската акробатична школа. Домакините с подкрепата на Община Айтос са създали  отлични условия за състезанието в залата, а за участниците са подготвили купи, медали и грамоти.

  Специално за турнира, в Айтос ще пристигнат генералният секретар на Българската федерация по акробатика Недко Костадинов и областният координатор на ММС Атанас Атанасов. „Народен приятел“ научи още, че за откриването присъствие са потвърдили председателят на Общински съвет - Айтос Красимир Енчев и членовете на постоянната комисия  „ОБРАЗОВАНИЕ,  КУЛТУРА, СПОРТ  И  ТУРИЗЪМ” към Общински съвет - Айтос с председател Петър Хараламбов. Очаква се, в залата да бъде и народният представител от ДПС Севим Али.

   

  коментари

  Добави своя коментар
  още новини
  Актуален брой на вестника
  анкета

  Какво да има на мястото на "жабарника"?

                                    Резултати
  валути
  ЕвроEUR 1.95583
  usd Щатски долар USD 1.71881
  gbp Британска лира GBP 2.16765
  chf Швейцарски франк CHF 1.73882
   
  хороскоп
  всички

  Зодия Стрелец

  23 ноември - 21 декември

  Обградени сте от познатите ви неща и хора, но скоро ще се окажете изправени пред въпрос, чието решение не търпи отлагане. Ще се справите, без да изпадате в паника и това ще повиши доверието на някой във вас. Силни сте и желанията ви също. Имате добро отношение към предстоящо събитие и това ви носи предимство.

  Следвайте ни
  Facebook            
  Контакти

  Редакционен офис:
  Бургас, ул. „Милин камък” 9

  Репортери: 0878/424676
  Реклама:       056/825435
                 0878/424698
                 0897/546055

  За реклама във вестник „Черноморски фар“
  e-mail:  far@chfar.com, topkarov@faragency.bg

  За реклама в Черноморски фар ONLINE
  e-mail:  reklama@faragency.bg

  За въпроси, съобщения, писма, запитвания,
  предложения, сигнали и др.

  e-mail: info@faragency.bg

  За забелязани нередности по сайта
  e-mail: admin@faragency.bg

  За връзка с репортерите: reporter@faragency.bg

  Важно:
  При цитиране на части от материали от faragency.bg и при използване на цели текстове, позоваването на източника е задължително. Включването на връзки към публикации в изданието е свободно, а наличието му се оценява като израз на добро възпитание и колегиалност.

  Copyright 2014 Черноморски фар. Всички права запазени.
  placeholder