Вход с регистриран акаунт:
 • Още нямате акаунт? Регистрирайте се
  Забравена Парола

  www.factor-bs.com

  22:09Вторник

  22 Януари 2019

  архив   Facebook   Twitter   Google+   Youtube   RSS feed
  Бургас ° вятър: KM/h 5 дневна прогноза  

  Випуск 2018 в Айтос с четири пълни шестици

  27-05-2018 0 4085

  Снимка:

  Всички са възпитаници на СУ „Христо Ботев"

  От няколко години насам, айтоските випуски на трите средни училища в града не са излъчили нито един пълен отличник. Затова пък „Випуск 2018“ се сбогува с родното СУ „Христо Ботев", с четири пълни шестици. В 12 „А“ клас на училището, което тази година празнува 150-годишен юбилей, пълните отличници са трима. „Този випуск е много силен - има прекрасни млади хора, интелигентни и знаещи.", коментира един от класните ръководители - Лазарина Янчева. Пълен отличник има и 12 „Б“ клас, научи НП. За четиримата фаворити на училището ще бъде чест да участват в ритуала за издигане на националното знаме и знамето на Община Айтос, днес, на 24 май, на тържествата на площад „Свобода". Заедно със зрелостници с отличен успех от останалите две средни училища, ботевци с пълни шестици ще приемат шествието на детските градини, училищата и спортните клубове на откритата сцена, редом до кмета Васил Едрев.

  В Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост, за пълните шестици ще поздравим Мария Руменова Луизова – 12 „А“ клас, Християна Йорданова Йорданова – 12 „А“ клас, Ясмина Арифова Османджиева – 12 „А“ клас и Фунда Руждиева Ахмедова - 12 „Б“ клас на СУ „Христо Ботев“.

  Много малко не достигна на тримата отличници на СУ „Никола Вапцаров" да получат зрелостни свидетелства с пълно шест. Васил Силвиев Пейчев, който е избрал да кандидатства медицина ще се радва на „Отличен 5.94». Такъв е успехът и в зрелостното свидетелство на Лорета Стефанова Терзиева, която ще кандидатства право. Третият отличник на „Вапцаров" е Емине Байрямали Ереджеб  с диплом - «Отличен 5.92».

  Само един отличник ще се сбогува с Професионалната гимназия по селско стопанство в Айтос. Тяркян Ружди Мехмед от 12 „Б“ клас ще щурмува аграрните науки с резултат „Отличен 5,80“.

  коментари

  Добави своя коментар
  още новини
  Актуален брой на вестника
  анкета

  Къде ще посрещнете Новата 2019 година

                                    Резултати
  валути
  ЕвроEUR 1.95583
  usd Щатски долар USD 1.72259
  gbp Британска лира GBP 2.22253
  chf Швейцарски франк CHF 1.72685
  хороскоп
  всички

  Зодия Близнаци

  22 май - 21 юни

  Идеални условия за почивка и пълноценно разтоварване предлага днешния ден на повечето от представителите на зодията. Много вероятно е планирани за днес ангажименти да отпаднат по независещи от вас причини и да се окаже, че разполагате с всичкото свободно време, от което имате нужда. Едва ли ще се колебаете какво точно да направите.

  Следвайте ни
  Facebook            
  Контакти

  Редакционен офис:
  Бургас, ул. „Милин камък” 9

  Репортери: 0878/424676
  Реклама:       056/825435
                 0878/424698
                 0897/546055

  За реклама във вестник „Черноморски фар“
  e-mail:  far@chfar.com, topkarov@faragency.bg

  За реклама в Черноморски фар ONLINE
  e-mail:  reklama@faragency.bg

  За въпроси, съобщения, писма, запитвания,
  предложения, сигнали и др.

  e-mail: info@faragency.bg

  За забелязани нередности по сайта
  e-mail: admin@faragency.bg

  За връзка с репортерите: reporter@faragency.bg

  Важно:
  При цитиране на части от материали от faragency.bg и при използване на цели текстове, позоваването на източника е задължително. Включването на връзки към публикации в изданието е свободно, а наличието му се оценява като израз на добро възпитание и колегиалност.

  Copyright 2014 Черноморски фар. Всички права запазени.
  placeholder