Вход с регистриран акаунт:
 • Още нямате акаунт? Регистрирайте се
  Забравена Парола

  www.factor-bs.com

  16:03Сряда

  20 Юни 2018

  архив   Facebook   Twitter   Google+   Youtube   RSS feed
  Бургас 28° вятър: KM/h 5 дневна прогноза  

  Випуск 2018 в Айтос с четири пълни шестици

  27-05-2018 0 3701

  Снимка:

  Всички са възпитаници на СУ „Христо Ботев"

  От няколко години насам, айтоските випуски на трите средни училища в града не са излъчили нито един пълен отличник. Затова пък „Випуск 2018“ се сбогува с родното СУ „Христо Ботев", с четири пълни шестици. В 12 „А“ клас на училището, което тази година празнува 150-годишен юбилей, пълните отличници са трима. „Този випуск е много силен - има прекрасни млади хора, интелигентни и знаещи.", коментира един от класните ръководители - Лазарина Янчева. Пълен отличник има и 12 „Б“ клас, научи НП. За четиримата фаворити на училището ще бъде чест да участват в ритуала за издигане на националното знаме и знамето на Община Айтос, днес, на 24 май, на тържествата на площад „Свобода". Заедно със зрелостници с отличен успех от останалите две средни училища, ботевци с пълни шестици ще приемат шествието на детските градини, училищата и спортните клубове на откритата сцена, редом до кмета Васил Едрев.

  В Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост, за пълните шестици ще поздравим Мария Руменова Луизова – 12 „А“ клас, Християна Йорданова Йорданова – 12 „А“ клас, Ясмина Арифова Османджиева – 12 „А“ клас и Фунда Руждиева Ахмедова - 12 „Б“ клас на СУ „Христо Ботев“.

  Много малко не достигна на тримата отличници на СУ „Никола Вапцаров" да получат зрелостни свидетелства с пълно шест. Васил Силвиев Пейчев, който е избрал да кандидатства медицина ще се радва на „Отличен 5.94». Такъв е успехът и в зрелостното свидетелство на Лорета Стефанова Терзиева, която ще кандидатства право. Третият отличник на „Вапцаров" е Емине Байрямали Ереджеб  с диплом - «Отличен 5.92».

  Само един отличник ще се сбогува с Професионалната гимназия по селско стопанство в Айтос. Тяркян Ружди Мехмед от 12 „Б“ клас ще щурмува аграрните науки с резултат „Отличен 5,80“.

  коментари

  Добави своя коментар
  още новини
  Актуален брой на вестника
  анкета

  Трябва ли да отпадне забраната за пушене в заведенията?

                                    Резултати
  валути
  ЕвроEUR 1.95583
  usd Щатски долар USD 1.69571
  gbp Британска лира GBP 2.23031
  chf Швейцарски франк CHF 1.70057
  хороскоп
  всички

  Потиснете раздразнителността си, тя се отразява негативно на околните. А това не винаги им носи най-приятните мигове. Очакват ви приятни изживявания, за някои от вас и в интимен план. Не спирайте поривите на сърцето си, бъдете естествени и ще се радвате на пълноценна връзка.

  Следвайте ни
  Facebook            
  Контакти

  Редакционен офис:
  Бургас, ул. „Милин камък” 9

  Репортери: 0878/424676
  Реклама:       056/825435
                 0878/424698
                 0897/546055

  За реклама във вестник „Черноморски фар“
  e-mail:  far@chfar.com, topkarov@faragency.bg

  За реклама в Черноморски фар ONLINE
  e-mail:  reklama@faragency.bg

  За въпроси, съобщения, писма, запитвания,
  предложения, сигнали и др.

  e-mail: info@faragency.bg

  За забелязани нередности по сайта
  e-mail: admin@faragency.bg

  За връзка с репортерите: reporter@faragency.bg

  Важно:
  При цитиране на части от материали от faragency.bg и при използване на цели текстове, позоваването на източника е задължително. Включването на връзки към публикации в изданието е свободно, а наличието му се оценява като израз на добро възпитание и колегиалност.

  Copyright 2014 Черноморски фар. Всички права запазени.