Вход с регистриран акаунт:
 • Още нямате акаунт? Регистрирайте се
  Забравена Парола

  www.factor-bs.com

  10:48Сряда

  21 Ноември 2018

  архив   Facebook   Twitter   Google+   Youtube   RSS feed
  Бургас 11° вятър: KM/h 5 дневна прогноза  

  „Випуск `2018“ в Айтос вече с дипломи

  25-06-2018 0 1134

  Снимка: НП

  Има такава многогодишна традиция в Айтос - зрелостниците от трите средни учебни заведения в града да получават дипломите си на тържествена церемония в читалищния салон. Програмата, всяка година през месец юни, се подготвя от училищата на ротационен принцип, домакин на ритуала е кметът на Община Айтос.

  Церемонията по връчването на зрелостните свидетелства тази година се случи по-рано, предвид сроковете за подаване на документи във висшите учебни заведения. В читалищния салон дойдоха родители, приятели и граждани, за да споделят радостта на абитуриентите, примесена с малко тъга по безгрижните ученически години.

  Домакини и гости посрещнаха тържествено училищните знамена, прозвучаха националният химн и химнът на Община Айтос. Кметът Васил Едрев пожела на випуска „Попътен вятър и късмет!" и ги посъветва да използват знанията и възможностите си за успешна реализация в онази област, в която се чувстват най-подготвени. „Преследвайте докрай целите си и посветете таланта си на бъдещето на Община Айтос!", каза още в поздравителното си слово градоначалникът.

  От името на випуска, на сцената прозвуча и вълнуващото слово за раздяла с училището на Лорета Терзиева, една от отличниците на випуска, които тази година са 28. За 12-годишното си старание първенците получиха ведно с дипломите си, Диплом и Плакет „Отличник на „Випуск `2018" от кмета Васил Едрев.

  Церемонията продължи с връчването на дипломите на останалите зрелостници, редом до тях на сцената бяха директорите Пенка Кирязова, Димо Парушев и Таньо Чакъров, и класните ръководители на випуска Цветка Костадинова, Марина Досева, Лазарина Янчева, Татяна Тодорова, Бойка Димитрова, Здравко Димов и Станимир Стойчев.

  Организатори на тържественото дипломиране на „Випуск `2018“ бяха Община Айтос и СУ „Никола Вапцаров" - Айтос.

   

   

   

  коментари

  Добави своя коментар
  още новини
  Актуален брой на вестника
  анкета

  Какво да има на мястото на "жабарника"?

                                    Резултати
  валути
  ЕвроEUR 1.95583
  usd Щатски долар USD 1.71249
  gbp Британска лира GBP 2.19984
  chf Швейцарски франк CHF 1.72654
   
  хороскоп
  всички

  Отложете новите начинания, работете върху започнатите задачи и по всякакъв начин избягвайте конфликти. Правете добро и проявявайте по-голяма съпричастност и милосърдие към обкръжението ви. Онзи, който днес не бъде милостив, може сам да се лиши от милост. Денят е подходящ за молитви, уединение, успокоение и интуитивно прозрение. Не трябва да се само съжалявате, да се оплаквате и да плачете, да се сърдите и да се карате. Приемайте лека храна и пийте повече вода.

  Следвайте ни
  Facebook            
  Контакти

  Редакционен офис:
  Бургас, ул. „Милин камък” 9

  Репортери: 0878/424676
  Реклама:       056/825435
                 0878/424698
                 0897/546055

  За реклама във вестник „Черноморски фар“
  e-mail:  far@chfar.com, topkarov@faragency.bg

  За реклама в Черноморски фар ONLINE
  e-mail:  reklama@faragency.bg

  За въпроси, съобщения, писма, запитвания,
  предложения, сигнали и др.

  e-mail: info@faragency.bg

  За забелязани нередности по сайта
  e-mail: admin@faragency.bg

  За връзка с репортерите: reporter@faragency.bg

  Важно:
  При цитиране на части от материали от faragency.bg и при използване на цели текстове, позоваването на източника е задължително. Включването на връзки към публикации в изданието е свободно, а наличието му се оценява като израз на добро възпитание и колегиалност.

  Copyright 2014 Черноморски фар. Всички права запазени.
  placeholder