Вход с регистриран акаунт:
 • Още нямате акаунт? Регистрирайте се
  Забравена Парола

  www.factor-bs.com

  22:55Вторник

  16 Октомври 2018

  архив   Facebook   Twitter   Google+   Youtube   RSS feed
  Бургас 15° вятър: KM/h 5 дневна прогноза  

  Вижте кой ще е новият управител на Медицински център I в Айтос?

  25-11-2017 1 6041

  Снимка:

  На предпоследното за 2017 г. заседание на Общински съвет - Айтос, което ще се проведе на 29 ноември, е внесено предложение за утвърждаване на кандидатурата на нов управител на общинското търговско дружество „Медицински център I” ЕООД – гр.Айтос.

  В изпълнение Наредбата за реда и условията за упражняване правата на Община Айтос в търговски дружества с общинско участие в капитала, в граждански дружества и сдружения с нестопанска цел, със Заповед № РД-08-691/11.10.2017 г. на Кмета на Община Айтос е организирана и проведена конкурсна процедура за избор на управител на общинското търговско дружество „Медицински център I” ЕООД – гр.Айтос.

  След проведените заседания на комисията и получените крайни резултати на явилите се кандидати, въз основа на представените Протоколи на комисията за провеждане на конкурса, предложението е досегашният управител на „Медицински център I” ЕООД гр.Айтос, д-р Светла Пенчева Михова, да бъде освободена от отговорност, а за управител на общинското търговско дружество да бъде утвърдена кандидатурата на д-р Феим Рамадан Мурад.

  НП научи, че медицинските специалности на д-р Мурад са „Вътрешни болести» и „Пневмология и фтизиатрия“. Според данни в сайта «CredoWeb”, досега д-р Мурад има индивидуална медицинска практика в с. Руен, община Айтос и в Бургас. 

            Съветът ще трябва да определи възнаграждението на управителя като процент от средната месечна брутна работна заплата в търговското дружество. Ако кандидатурата получи картбланш, общинските съветници трябва да възложат на Кмета на Община Айтос да сключи договор за управление с д-р Феим Мурад, съгласно решението на Общински съвет – Айтос, и при спазване разпоредбите на Наредба за реда и условията за упражняване правата на Община Айтос в търговски дружества с общинско участие в капитала, в граждански дружества и сдружения с нестопанска цел.

  НП

  коментари

  Добави своя коментар

  25.11.2017 г., 21:31 ч. | иван йорданов йорданов
  че това се знаеше от месец,конкурса е нагласен

  още новини
  Актуален брой на вестника
  анкета

  Какво да има на мястото на "жабарника"?

                                    Резултати
  валути
  ЕвроEUR 1.95583
  usd Щатски долар USD 1.68795
  gbp Британска лира GBP 2.23286
  chf Швейцарски франк CHF 1.70904
  хороскоп
  всички

  Зодия Дева

  24 август - 23 септември

  Доброто ви настроение днес ще бъде провокирано и е възможно да ви “изкарат извън релси”. За това ще се погрижат най-близките ви хора. Наред с това ще се разочаровате и от интимния ви партньор. За вечерта предпочетете компанията на хора, които са ви приятни и не са ви предали.

  Следвайте ни
  Facebook            
  Контакти

  Редакционен офис:
  Бургас, ул. „Милин камък” 9

  Репортери: 0878/424676
  Реклама:       056/825435
                 0878/424698
                 0897/546055

  За реклама във вестник „Черноморски фар“
  e-mail:  far@chfar.com, topkarov@faragency.bg

  За реклама в Черноморски фар ONLINE
  e-mail:  reklama@faragency.bg

  За въпроси, съобщения, писма, запитвания,
  предложения, сигнали и др.

  e-mail: info@faragency.bg

  За забелязани нередности по сайта
  e-mail: admin@faragency.bg

  За връзка с репортерите: reporter@faragency.bg

  Важно:
  При цитиране на части от материали от faragency.bg и при използване на цели текстове, позоваването на източника е задължително. Включването на връзки към публикации в изданието е свободно, а наличието му се оценява като израз на добро възпитание и колегиалност.

  Copyright 2014 Черноморски фар. Всички права запазени.
  placeholder