Вход с регистриран акаунт:
 • Още нямате акаунт? Регистрирайте се
  Забравена Парола

  www.factor-bs.com

  20:55Четвъртък

  19 Септември 2019

  архив   Facebook   Twitter   Google+   Youtube   RSS feed

  За близо 100 хиляди обновяват спортното игрище в царевския квартал „Василико“

  20-05-2019 0 702

  Снимка:

  Георги РУСИНОВ

   

  Срещу близо 100 хиляди лева спортното игрище в царевския квартал „Василико“ ще бъде обновено. Кметът на Община Царево инж. Георги Лапчев подписа договор за финансиране по проект „Ремонт на спортно училище в квартал „Василико“, град Царево“ от Програмата за развитие на селските райони 2014-2020-а.

  Инвестиционният проект, предвижда извършване на ремонтни дейности на спортното игрище на територията на квартал „Василико“. Като част от ремонта на игрището, са предвидени следните дейности: подмяна на съществуващата настилка със синтетична спортна настилка; разчертаване на футболно игрище и принадлежностите към него; ремонт на съществуващо оградно съоръжение; доставка и монтаж на входни врати; доставка и монтаж на осветителна система.

  Целта на проекта е подобряване условията на живот в общината чрез социално приобщаване, намаляване на бедността и икономическото развитие в селските райони. По-специфичните цели на проекта са: реализирането на инвестиционния проект цели подобряване на условията за спорт и отдих в общината, което би спомогнало за създаване на оптимална жизнена среда, подобряване на условията и удобствата за жителите и посетителите на Царево.

  С реализация на предвидените дейности по проекта се допринася за изпълнение на Общинския план за развитие на Община Царево и Националната стратегия, свързана с физическото възпитание и спорта. Реализацията на проекта е насочена към задоволяване на нуждите и потребностите на младежите на територията на общината, подрастващите, както и младежите до 29 години.

  Бюджетът на проекта е 96 800,95 лева, като се финансира 100% от Програмата. Срокът за изпълнение на проекта – 36 месеца.

   

   

  коментари

  Добави своя коментар
  още новини
  Актуален брой на вестника
  анкета

  Къде почивате това лято?

                                    Резултати
  валути
  ЕвроEUR 1.95583
  usd Щатски долар USD 1.77303
  gbp Британска лира GBP 2.20973
  chf Швейцарски франк CHF 1.78909
  хороскоп
  всички

  Извлекли сте си поука от минали грешки и с внимание ще се отнесете към идеите на партньорите си. Интелигентната ви природа ще ви подскаже, че в тях перспективите са добри и ще заложите на общото сътрудничество. Нови придобивки и впечатления очакват някои от вас. Ще се радвате на семейно разбирателство и уют.

  Следвайте ни
  Facebook            
  Контакти

  Редакционен офис:
  Бургас, ул. „Милин камък” 9

  Репортери: 0878/424676
  Реклама:       056/825435
                 0878/424698
                 0897/546055

  За реклама във вестник „Черноморски фар“
  e-mail:  far@chfar.com, topkarov@faragency.bg

  За реклама в Черноморски фар ONLINE
  e-mail:  reklama@faragency.bg

  За въпроси, съобщения, писма, запитвания,
  предложения, сигнали и др.

  e-mail: info@faragency.bg

  За забелязани нередности по сайта
  e-mail: admin@faragency.bg

  За връзка с репортерите: reporter@faragency.bg

  Важно:
  При цитиране на части от материали от faragency.bg и при използване на цели текстове, позоваването на източника е задължително. Включването на връзки към публикации в изданието е свободно, а наличието му се оценява като израз на добро възпитание и колегиалност.

  Copyright 2014 Черноморски фар. Всички права запазени.