Вход с регистриран акаунт:
 • Още нямате акаунт? Регистрирайте се
  Забравена Парола

  www.factor-bs.com

  18:58Четвъртък

  05 Декември 2019

  архив   Facebook   Twitter   Google+   Youtube   RSS feed

  Жельо Вардунски: Нямам намерение да бъда ръководител на бюрократи

  08-11-2019 0 206

  Снимка:

  Дона МИТЕВА

  В присъствието на областния управител Вълчо Чолаков в Камено положиха клетва кметът на общината Жельо Вардунски , и избраните кметове на населените места, като и новите 17 общински съветници. 

  Вардунски, който спечели изборите на първи тур благодари за оказаното доверие.

  „Благодаря на всички, които показаха и доказаха през изминалите години, че в мен виждат човек, който мисли за тях и ме подкрепиха. Щом сте ми дали доверието си, значи ще работя за всички, нещо което доказах и в предния си мандат“, обяви Жельо Вардунски.

  По-късно пред журналист от „Черноморски фар” той допълни, че продължава работата от там, до където я е оставил. „Имаме толкова обекти пред финал, имаме процедури за крепостта по Трансгранично сътрудничество и още редица технически проекти за бъдещия програмен период. Имаме също да правим бюджет за следващата година”. По отношение на администрацията Вардунски още в първото си слово след връчването на огърлицата предупреди, че ще изисква много от тях в името на гражданите на общината.

  „Трябва да бъдат отстранени всички бюрократични спънки, които се правеха на гражданите през изминалия мандат – ще има промени и този път няма да има изчакване. Трябва да се знае, че в община Камено бюрокрацията не се толерира. Аз нямам намерение да бъда ръководител на едно звено бюрократи.

  „Изборите приключиха и от днес вие сте тези, които ще взимат решения за хората. Заложете на повече идеи и търсете правилния път, за да имат хората по-добра среда и работни места“, обърна се към новата местна администрация областният управител Вълчо Чолаков.

  След връчване на удостоверенията  и полагането на клетвата на председателското място застана д-р Елена Димитрова. Бе избрана комисия за избор на председател. Първото предложение бе за Радослав Балтаджиев, който бе председател и предния мандат. Направено бе и още едно – за  Николай Петров, който си направи отвод.

  С 13 гласа „За” Балтаджиев бе избран отново за председател. „Натоварвате ме с много голяма отговорност. Благодаря ви няма да ви разочаровам. Ще работим за обединението  на Общинския съвет за благото на нашата община. Ще бъдем в подкрепа на всички добри инициативи от страна на кмета и администрацията , така че Камено да стане още по-хубаво място за живеене за всички наши съграждани.

  В рамките на седем работни дни избраната с абсолютно мнозинство седемчленна комисия ще трябва да изработи правилника и предложи постоянните комисии.

  коментари

  Добави своя коментар
  още новини
  Актуален брой на вестника
  анкета

  Резервирахте ли почивка за Коледа и Нова Година

                                    Резултати
  валути
  ЕвроEUR 1.95583
  usd Щатски долар USD 1.77303
  gbp Британска лира GBP 2.20973
  chf Швейцарски франк CHF 1.78909
  хороскоп
  всички

  Зодия Везни

  24 септември - 23 окктомври

  Денят ви ще е разтоварващ и не ангажиран с важни задачи. Приятните емоции ще преобладават, предвид срещите, на които ще дадете предпочитанията си. Ще ви се отразят добре и може да ви осенят интересни идеи за в бъдеще. Ще останете доволни от развитието на въпрос, свързан с работата ви. Други ще се отдадат на флирт, внасящ романтична тръпка в ежедневието им.

  Следвайте ни
  Facebook            
  Контакти

  Редакционен офис:
  Бургас, ул. „Милин камък” 9

  Репортери: 0878/424676
  Реклама:       056/825435
                 0878/424698
                 0897/546055

  За реклама във вестник „Черноморски фар“
  e-mail:  far@chfar.com, topkarov@faragency.bg

  За реклама в Черноморски фар ONLINE
  e-mail:  reklama@faragency.bg

  За въпроси, съобщения, писма, запитвания,
  предложения, сигнали и др.

  e-mail: info@faragency.bg

  За забелязани нередности по сайта
  e-mail: admin@faragency.bg

  За връзка с репортерите: reporter@faragency.bg

  Важно:
  При цитиране на части от материали от faragency.bg и при използване на цели текстове, позоваването на източника е задължително. Включването на връзки към публикации в изданието е свободно, а наличието му се оценява като израз на добро възпитание и колегиалност.

  Copyright 2014 Черноморски фар. Всички права запазени.