Петък, 17 Май 2024
    
Несебър

Несебър вече е пълен с туристи

  02.05.2024 16:00  
Несебър вече е пълен с туристи

Две седмици преди официалното откриване на туристическия сезон, Несебър е пълен с посетители. Поредицата от почивни  и празнични дни очаквано привлякоха ранните туристи, които Община Несебър посрещна подготвена  - с добра организация на сметопочистване и сметоизвозване, със зацветени градинки, добре поддържани зелени и паркови площи.

Както всяка година е осигурен  безплатен престои в общинските зони за паркиране. Гражданите и гостите на Несебър ще могат да оставят превозните си средства на „Северен голям паркинг“, „Морска гара“,  „Яхтено пристанище“, „Малък северен“ „Мелницата“, „Паркинг на училището“ и паркинги в ж.к. „Черно море“. Целта е да бъдат осигурени условия за спокойна и приятна почивка и весели Великденски празници както за жителите, така и за посетителите в общината.

Специално в нощта на Възкресение градските автобусни линии ще са с удължено работно време –до 01.00 часа, за да се осигури превоз за миряните, които ще присъстват на празничното богослужение в църквата „Св. Успение Богородично“.

Несебър - единственият български град, който променя  атмосферата си през всеки сезон, но винаги  е магнетичен, романтичен, древен и съвременен, приветства  своите гости!