Вход с регистриран акаунт:
 • Още нямате акаунт? Регистрирайте се
  Забравена Парола

  www.factor-bs.com

  15:47Събота

  24 Август 2019

  архив   Facebook   Twitter   Google+   Youtube   RSS feed

  Дебат за бъдещето на Европа

  09-05-2019 0 984

  Снимка:

  Дона МИТЕВА

  Европейски „Информационен център Европа Директно“ - Бургас отбеляза Деня на Европа с Информационни дни в няколко града. В дните от 7 до 10 май тези информационни дни се проведоха в общините Айтос, Карнобат, Бургас и Руен. Тазгодишната тема е „9 май – в Деня на Европа – дебат за бъдещето на Европа“.

  Целева група на проявите са широката общественост, гражданите и гостите на всеки град. „Чрез организирането на тези събития „Информационен център Европа директно“ — Бургас се стреми да изнесе част от своите информационни дейности извън областния град, за да бъде постигнато по-добро ниво на осведоменост сред по-широк кръг граждани на България. Темата на тези информационни дни, свързана с предстоящите избори за Европейски парламент, със сигурност ще представлява интерес за жителите на по-малките населени места, тъй като ще им даде възможност да получат коректна информация за възможността сами да определят бъдещето на Европа, участвайки в изборите“, коментира Боряна Желева от екипа на Центъра.

  Ролята на Европейския парламент в определянето на европейските политики, насочени към закрила на гражданите, как Европейският съюз работи за предоставяне на повече права на своите граждани и ролята на 10-те основни приоритета на настоящата Комисия за подпомагане на инвестициите, растежа и заетостта във всички региони на ЕС - това са само част от темите, по които представителите на „Европа Директно“ разговарят с гражданите на отделните населени места. Хората имат възможност да задават своите въпроси и да правят коментари не само по основната тема, но и по всички интересуващи ги теми, свързани с Европейския парламент и Европейския съюз.

  На тези срещи се презентира и дейността на „Информационен център Европа директно“ — Бургас и възможностите, които той предлага за получаване на информация и оказване на съдействие на гражданите.

  коментари

  Добави своя коментар
  още новини
  Актуален брой на вестника
  анкета

  Къде почивате това лято?

                                    Резултати
  валути
  ЕвроEUR 1.95583
  usd Щатски долар USD 1.76758
  gbp Британска лира GBP 2.16226
  chf Швейцарски франк CHF 1.79549
  хороскоп
  всички

  Зодия Близнаци

  22 май - 21 юни

  Идеални условия за почивка и пълноценно разтоварване предлага днешния ден на повечето от представителите на зодията. Много вероятно е планирани за днес ангажименти да отпаднат по независещи от вас причини и да се окаже, че разполагате с всичкото свободно време, от което имате нужда. Едва ли ще се колебаете какво точно да направите.

  Следвайте ни
  Facebook            
  Контакти

  Редакционен офис:
  Бургас, ул. „Милин камък” 9

  Репортери: 0878/424676
  Реклама:       056/825435
                 0878/424698
                 0897/546055

  За реклама във вестник „Черноморски фар“
  e-mail:  far@chfar.com, topkarov@faragency.bg

  За реклама в Черноморски фар ONLINE
  e-mail:  reklama@faragency.bg

  За въпроси, съобщения, писма, запитвания,
  предложения, сигнали и др.

  e-mail: info@faragency.bg

  За забелязани нередности по сайта
  e-mail: admin@faragency.bg

  За връзка с репортерите: reporter@faragency.bg

  Важно:
  При цитиране на части от материали от faragency.bg и при използване на цели текстове, позоваването на източника е задължително. Включването на връзки към публикации в изданието е свободно, а наличието му се оценява като израз на добро възпитание и колегиалност.

  Copyright 2014 Черноморски фар. Всички права запазени.