Сряда, 15 Nov 2023
    
Бургас Общество

Коя е жената простреляна с Алексей Петров

  16.08.2023 14:59  
 Коя е жената простреляна с Алексей Петров

Той минавал редовно по този маршрут

Алексей Петров и жената, с която живее и която управлява бизнеса му, всяка седмица са правили една и съща разходка в планината до Драгалевския манастир без никаква охрана, съобщава "24 часа".

Затова се предполага, че тя е втората жертва на стрелеца. И двамата са били без документи, така че официално потвърждение за нейната самоличност все още няма.

Петров е починал преди линейката с него да стигне до болницата. Простреляната жена е закарана в изключително тежко състояние в "Пирогов" и все още има "жизнени функции". Предстои ѝ операция. Дори е била контактна преди да бъде поставена в медикаментозна кома.

"24 часа" посочва, че нейното име е Ива Павлова, на 51 години. Тя живеела от 25 години с Петров. Двамата имат 25-годишна дъщеря, кръстена на майка му. Павлова е съсобственик в застрахователните компании и други търговски дружества заедно с Петров.

По информация на "24 часа" убиецът бил облечен с камуфлажни дрехи, придвижвал се с велосипед, и стрелял с пушка с оптически мерник.

На мястото на стрелбата са пристигнали градският прокурор на София Илиана Кирилова и нейните заместници Христо Кръстев и Иво Илиев.

Заради убийствата полицията е завардила всички изходи на София. Проверяват се камери, които може да са заснели накъде се е оттеглил стрелецът, както и евентуално с какво превозно средство.

Заради блокадите бившият заместник-главен прокурор Бойко Найденов не можа да стигне до дома си. Той обясни, че това не е първото убийство и не смята за правилно да се заварди София, посочва "24 часа".


Анкета

Мнения

Мнения Несебър
Кметът на Несебър за празника на града: С право можем да се гордеем с развитието и просперитета на града ни
  15.08.2023 13:32      

Днес отбелязваме един от най-големите  християнски празници – Успение на Пресвета Бого