Четвъртък, 29 Фев 2024
    
Айтос

Емблематичен директор на ОДМВР-Бургас влиза в политиката

  30.11.2023 10:38  
Емблематичен директор на ОДМВР-Бургас влиза в политиката

Днес, на 30 ноември, Кметът Васил Едрев представи новия Заместник кмет на Община Айтос Калоян Калоянов, досегашен Директор на ОД на МВР-Бургас. Калоянов беше представен от градоначалника първо на кметовете на 16-те населени места на общината. Калоянов се запозна лично с всеки от кметовете на селата, а по-късно, заедно с кмета Васил Едрев влезе в Заседателната зала, в която днес се провеждаше Второто заседание на Общински съвет - Айтос.

Калоян Калоянов има три висши образования, той е Магистър по икономика, Магистър по агроинженерство и Магистър по ръководство и управление на системата по национална сигурност. Роден е и живее в Айтос, по-голяма част от трудовата му кариера е преминала в системата на МВР, женен с едно дете.

"Уверявам кмета Васил Едрев и общинските съветници, че ще положа всички мои знания, умения и опит в интерес на гражданите на община Айтос", заяви Калоянов от трибуната на местния паррламент. Новият Зам. кмет на Община Айтос встъпва в длъжност на 1 декември 2023 г. Калоян Калоянов ще подели ресорите в Общинска администрация със Зам кмета Мариана Димова.


Анкета

Мнения

Мнения
Пеевски за Денков: Онлайн премиер за собствен пиар, вместо реални действия в подкрепа на бедстващите хора
  29.11.2023 09:44      

Той призова премиера да публикува своя личен телефон на сайта на правителството