Понеделник, 01 Юли 2024
    
Крими

Арест за побойник на жена, откриха и наркотици в дома

  20.05.2024 10:23  
Арест за побойник на жена, откриха и наркотици в дома

44-годишен криминално проявен бургазлия е арестуван за нанасяне на побой над жена, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР-Бургас. Служители на Четвърто Районно управление – Бургас при обход на района в близост до бл. 87 в комплекс „Меден рудник“ чули викове и счуване на стъкло. Пред блока те забелязали през прозорец на жилище на първия етаж мъж да нанася побой над жена.

Полицаите се намесили и се оказало, че потърпевша е 22-годишна жена от Ямбол, която със силни болки в областта на лявата ръка, е откарана в УМБАЛ-Бургас. При медицинския преглед е установено, че тя е получила фрактура ма лакътя на лявата ръка. Побойникът е задържан и направил пълни самопризнания като предал дървен прът, с който нанесъл ударите.

В дома му са намерени и иззети: пластмасова чаша с амфетамин, два стъклени огнеупорни капака с налепи от вещество, чийто точен произход е в процес на изясняване, свивка с канабис, ел. везна, кутийка с червеникаво прахообразно вещество, две стъклени колби и пластмасова купа, по които имало остатъци от полепнало бяло вещество, бутилка с надпис „Фосфорна киселина 85%“ и други.